nickmanak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σε παλιοτερο κυκλο ειχε παει ο χαρβι στο σπιτι που νοικιαζε ο μαικ, σε ενα φθηνο διαμερισμα, ψιλοχαλια. Και του ειπε οτι εδινε 2000$ το μηνα και ο χαρβι κοροιδεψε και του ειπε, καλα μενεις σε σπιτι των 2000$? Φανταστειτε τι γινεται στο μανχαταν και πως ειναι να ζεις εκει. 1
Sellers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μe τα μηδενικα που εχουν τα μπονους ,τα σαββατοκυριακα να δεις τι θα κανεις ... Εκτος αν προτιμας 600, οχταωρο και Αnt1. Φωτη, γραψε λιγο εδω ρε συ.. 1
linkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σε παλιοτερο κυκλο ειχε παει ο χαρβι στο σπιτι που νοικιαζε ο μαικ, σε ενα φθηνο διαμερισμα, ψιλοχαλια. Και του ειπε οτι εδινε 2000$ το μηνα και ο χαρβι κοροιδεψε και του ειπε, καλα μενεις σε σπιτι των 2000$? Φανταστειτε τι γινεται στο μανχαταν και πως ειναι να ζεις εκει. Παλιοτερα ειχαμε παει για ενα ποτακι στο σπιτι του αντρα μιας πολυ καλης φιλης της γυναικας μου (τοτε εμενε μονος του). Το σπιτι ηταν γκαρσονιερα, κεντρο μανχαταν, τετραγωνικα δεν ξερω αλλα πανω απο 10 ατομα δεν στεκονταν ορθιοι ταυτοχρονα εκει μεσα, τρυπα κανονικη. Το νοικι μας ειχε πει ηταν $3500 τον μηνα. 1
king2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παλιοτερα ειχαμε παει για ενα ποτακι στο σπιτι του αντρα μιας πολυ καλης φιλης της γυναικας μου (τοτε εμενε μονος του). Το σπιτι ηταν γκαρσονιερα, κεντρο μανχαταν, τετραγωνικα δεν ξερω αλλα πανω απο 10 ατομα δεν στεκονταν ορθιοι ταυτοχρονα εκει μεσα, τρυπα κανονικη. Το νοικι μας ειχε πει ηταν $3500 τον μηνα. Αναλογικα πανε αυτα.Εφοσον καποιος ειναι νομοταγης πολιτης σε οποια χωρα και αν εισαι και πληρωνεις τα παντα χωρις να φοροδιαφευγεις τοτε η αγοραστικη δυναμη ειναι παρομοια ολονων.Απλα εμεις εδω με τη μπανανια που ο βασικος ειναι 500 και ζητανε απειρους φορους και η ζωη ειναι αρκετα ακριβη εκτος απο τα ακινητα βλεπουμε αυτα τα χαλια(μιλαμε παντα για ανεπτυγμενες χωρες οχι αφρικη κτλ).
Sorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μου το έλεγε φίλος πως είναι καλή σειρά, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Απο σπόντα, το προηγούμενο Σ/Κ είδα 2 επεισόδια και κόλλησα άσχημα! Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά εθίστηκα! Κοντεύω να τελειώσω και την 2η σεζόν και συνεχίζω αδιάκοπα
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Φωτη, γραψε λιγο εδω ρε συ.. Ε ενταξει τι να γραψω μωρε ,γραφουν αλλα παιδια που ξεχωριζουν
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 το άρχισα, καλούτσικο το πρώτο διπλό αν και αντιρεαλιστικό. Θα συνεχίσω και βλέπουμε
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 το άρχισα, καλούτσικο το πρώτο διπλό αν και αντιρεαλιστικό. Θα συνεχίσω και βλέπουμε Αlex πιθανολογω πως θα το βαρεθεις δεν ειναι για σενα ! 1
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 είδα 4 καλούτσικο είναι μωρέ. Απλά δεν νομίζω να δω παραπάνω από 2 season αν είναι επαναλαμβανόμενο.
3leven Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 είδα 4 καλούτσικο είναι μωρέ. Απλά δεν νομίζω να δω παραπάνω από 2 season αν είναι επαναλαμβανόμενο. Αν δεν σε εψησε ενα απο τα καλυτερα pilot επεισοδια , θα συμφωνησω με τον φωτη. Δεν ειναι για σενα 1
alex_000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εντάξει μωρέ το άρχισα μετα το better call saul .. ότι και να έβλεπα μετά από αυτό θα μου ξίνιζε. Σήμερα θα δω άλλα 2
wizzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έχουμε ημερομηνία εκκίνησης της νέας season (εντός καλοκαιριού, φαντάζομαι);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα