vampirion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ai caramba εκει που ειχα αποφασισει για 2311 με βαλατε διαολια κ για τις Lg....οι LED της dell ποτε βγαινουν ομως? ξερει κανεις?
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 H U2412Μ αναμένεται αρχές Αυγούστου στο εξωτερικό.
vampirion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 H U2412Μ αναμένεται αρχές Αυγούστου στο εξωτερικό. χμμ οκ ελπιζω σε προσιτη τιμη αν και το design Της ειναι απλα αθλιο
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2676 http://www.pcbuyit.co.uk/order-dell-u2412m-widescreen-monitor-p-1639.html
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Την Dell u2311. Εχω ηδη μια και τωρα μεσα στον Αυγουστο σκοπευω να αγορασω και 2η για το 2ο pc (αν δεν παρω laptop). Η οθονη δεν παιζεται. Και οπως καλα ανεφερε καποιος, επειδη εισαι με 17ρα crt και θα πας σε 23ρα+ TFT, το νου σου να εχες γιατρους τριγυρω για να αντεξεις το τεχνολογικο σοκ.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλά ναι, έτσι νομίζουν αυτοί :Ρ Εδώ η Dell την έχει στα $399, δηλαδή ~280€.
tedsouf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Lol!! Πάντως απο ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα πιο πολύ αξίζουν οι LG IPS236V-PN και BenQ VW2420H (αποκλείω την 2311 λόγω συνδέσεων.Η πρώτη έχει καλύτερα χρώματα και η δεύτερη καλύτερη αντίθεση,μαύρο και έχει και μία ίντσα παραπάνω.Αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρώ συγκριτικό ανάμεσα σε αυτές τις 2 για ghosting και input lag. Ρε παιδιά θέλετε να μου πείτε ότι οι lcd πλέον έχουν ξεπεράσει σε ποιότητα εικόνας τις crt?Χρώμα,μαύρο,γωνίες θέαση κτλ; Όσο για τις ίντσες 17'' 4:3 με 23 16:9 ανάλογα με την χρήση που την θες,δεν έχει μεγάλη διαφορά.Οι έξτρα ίντσες ουσιαστικά είναι τα κομμάτια που την ΄΄κάνουν΄΄ wide.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπορεί να 'ναι κι έτσι, αλλά κάτσε δούλεψε πρώτα σε μια 23άρα μετά από χρόνια σε 17άρα και εκφράζεις μετά την άποψή σου.
tedsouf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν αντιλέγω οτι για δουλειά (γραφείου) οι lcd είναι καλύτερες και φυσικά όσο πιο πολλές οι ίντσες τόσο καλύτερα.Βασικά εκτός απο την crt έχω και άλλη μια tft στο γραφείο μου (πάλι 17αρα) οπότε δουλεύω σε 2 οθόνες. Όπως προείπα ο κύριος σκοπός της νέας οθόνης θα είναι το gaming.Σίγουρα μια οθόνη νεότερη κατα 11 χρόνια θα είναι μια αναβάθμιση αλλά όχι και σοκ ρε παιδιά.Σε καμία περίπτωση.Τουλάχιστον απο ότι έχω δει σε pcιά φίλων.
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Προσωπικά από τότε που πήγα σε 27άρα έχω ευχαριστηθεί gaming (αν και όχι μόνο λόγω μεγέθους). Ούτε με 22άρα, ούτε με 23άρα γούσταρα τόσο πολύ. Πιο παλιά με 15άρα και 17άρα ναι, αλλά προφανώς για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με το monitor.
ninos30 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πριν την 236V ήθελα να γράψω κι όχι 226V... Το "καλό" από τα 2 μοντέλα είναι το 231p γιαυτό είναι και πιο ακριβό (τουλάχιστον έξω γιατί εδώ στα ίδια πουλιούνται στην τιμή του ακριβού φυσικά). Διαφορές: 231p - base swiveling - height adjustment - pivot - speakers 236V - 1 επιπλέον HDMI Panel και απόδοση ακριβώς ίδια. Υπάρχει όμως τεράστια διαφορά στην εμφάνιση. Η 231p μοιάζει περισσότερο με μια Professional οθόνη (βλέπε EIZO τρομάρα της) ενώ ή 236p έχει εμφάνιση "σαλονιού", TV με άλλα λόγια. Τώρα αν θέλεις 2 ψηφιακές εισόδους πχ PC & ΧΒΟΧ360/PS3 τότε εύκολη η επιλογή μεταξύ των 2. Αλλιώς παίρνεις την 231p Η BENQ τώρα είναι ένα MVA panel. Θεωρείται καλύτερο all-around από ένα IPS model. Αυτό βέβαια ίσχυε όταν υπήρχε και σαφής διαφορά στην τιμή. Τώρα που είναι παραπλήσιες (με τα e-IPS) δεν ξέρω ποια είναι συνολικά, καλύτερη αγορά. Κορυφαίο το μαύρο, πλησιάζοντας περισσότερο σε CRT/Plasma αλλά έχει χειρότερη χρωματική απεικόνιση. Καμία σχέση με ΤΝ όμως για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας. ΕΓΩ θα σου πρότεινα να πας στο MVA μιας που έρχεσαι από CRT ως πρώτη σου μετάβαση σε digital panels. Εφάμιλλο-καλύτερο της BENQ είναι και αυτό: Liyama 2472HD. Κι αφού τα θες μόνο για gaming σε βολεύει που είναι και 24αρια (με 1920x1080 ανάλυση όμως να μην μπερδευόμαστε...). Συγκριτικά μεταξύ των 2 δεν πρόκειται να βρεις γιατί τα IPS δεν είναι ανταγωνιστικά των MVA. Τα IPS ανήκουν στην Professional series, τουλάχιστον μέχρι την έλευση του e-IPS το οποίο ήρθε να γεφυρώσει τις διαφορές, κάνοντας φυσικά κάποιες παραχωρήσεις σε σχέση με τα S/H/P-IPS. Τα MVA (και κάποια PVA γιατί τα S-PVA είναι ανταγωνιστικά των IPS) είναι κάπου στην ενδιάμεση κατηγορία, πλησιάζοντας όμως σαφέστερα προς τα IPS και όχι προς τα ΤΝ. Αποδίδουν σχεδόν το ίδιο καλά με τα IPS αλλά γενικά οι οθόνες αυτές είναι λίγο γυμνές από extras. Συνήθως δεν θα βρεις USB-hubs, Pivot-table, display-ports κ.α. θέλοντας να κρατήσουν το κόστος σχετικά χαμηλά. Γιαυτό αποτελούν κι ένα καλό VFM. Και δεν φτάνουν σε τόσο υψηλές αναλύσεις (σταματούν στα 1920x1080).
tedsouf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και ειδικα εσενα nino για την επεξηγηματικοτατη περιγραφη.Αποφασισα να παρω την vw2420h τελικα.Θα την εχω μαλλον κατα το τελος αυγουστου οταν γυρισω απο διακοπες.Θα επανελθω τοτε και θα γραψω εντυπωσεις.Ως τοτε καλο καλοκαιρι σε ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.