Arisyo13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Λοιπον παιδια το ερωτημα μου ειναι το εξης; Στο site του Πλαισιου λεει: Δεν υποστηρίζει την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών των επεξεργαστών Sandy Bridge. Δηλαδη δεν θα μπορεσω να χρησιμοποιησω τα γραφικα του επεξεργαστη; Αν οχι τοτε απο μονη της εχει καμοια οnboard? Πειτε μου λιγο γιατι την εχω παραγγειλει και για να ξερω τι θα εχω :/
cloak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 οχι δεν θα υποστηριζει τα γραφικα του sandy ουτε εχει onboard καρτα. αν τα θελεις πρεπει να πας σε αλλο μοντελο της gigabyte η σε αλλη εταιρια ASUS, MSI
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μετά πας στην Ρ8Ζ68-V Pro. Κι εγώ μπήκα στο ίδιο δίλημμα, αλλά ο συνδυασμός χρωμάτων της Asus με ξενερώνει :/ Εξάλλου αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις την integrated κάρτα γραφικών (σχεδόν) ποτέ, δε χάνεις και πολλά.
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Κοίτα εάν είσαι gamer άχρηστη σου είναι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ε βασικά ναι, εκτός κι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και θες να τσεκάρεις αν το πρόβλημα το έχει η κάρτα γραφικών σου. Όπως και με τις ενσωματωμένες τόσα χρόνια δηλαδή. Πέρα απ' αυτό και το encoding που απ' ό,τι έχω καταλάβει εκτελείται σαφώς ταχύτερα, δε βλέπω το λόγο να μας ενδιαφέρει τόσο πολύ. Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
Arisyo13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Βασικα εχω την GTX 260.. Σε σχεση με την συγκεκριμενη μητρικη ποιες ειναι οι διαφορες τους;
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Η βασικότερη νομίζω είναι πως δεν κλοκάρει σχεδόν καθόλου.
injen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τι δεν κλοκαρει πολυ ρε παιδια;ειμαι με την μητρικη του θεματος στα 5ghz εδω και 2 βδομαδες και ουτε εχει βηξει καθολου. Βεβαια εχω custom υδροψυξη,δεν ξερω αν λεει κατι αυτο.
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Η H67 δεν κλοκάρει, όχι η Ζ68. Λάθος μου από κεκτημένη ταχύτητα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.