kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 καλα και εγω ειδα οτι μου επεσαν τα δοντια αλλα ειχα βγαλει τους φρονιμιτες μου την πρηγουμενη μερα & βδομαδα , δεν το λες και τυχαιο κοματι μνημης που ξεπεσε...
Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Eγω παλι αυτο με τα δοντια δεν το εχω ονειρευτει, να αρχισω να ανησυχω?
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Eγω παλι αυτο με τα δοντια δεν το εχω ονειρευτει, να αρχισω να ανησυχω? οχι , δε θες, ειναι αθλιο πραγματικα! και το δικο μου παρα-ηταν ζωντανο, οπως και ενα τροχαιο που ειχα δει.
slipknot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 και δυστυχως επαληθευτηκαν τα ονειρα.συνεβησαν τα χειροτερα. Έχασες όλα τα δόντια σου δίνοντας μια μικρή περιουσία σε οδοντίατρο και σε γκάστρωσαν; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο.
deesnider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ...θα σου φανεί περίεργο, αλλά μόνο οι παρακάτω ονειροκριτικές ερμηνείες παίζουν γι' αυτό το όνειρο : Ή θα λάβεις πολλά λεφτά, ή θα γνωρίσεις μια καλή κοπέλα, ή θα πας μακρυνό ταξίδι, ή θα πας μακρυνό ταξίδι μαζί την καλή κοπέλα που θα γνωρίσεις με τα λεφτά που θα λάβεις. Σου μιλάω επιστημονικά τώρα. Το "μεγάλη πόρτα θα διαβείς", γιατί το αφήνεις στην απ' έξω, ρε αδέρφι; Αμαρτία είναι! Στο πηγάδι κατούρησε δηλαδής το φουκαριάρικο;
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 με βαση αυτα που ειχε πει ο Φρουντ για το υποσυνειδητο του ανθρωπου και το πως αυτο εκδηλωνεται μεσα απο τα ονειρα Βλέπω πως δεν το πιάσατε το νόημα. Βασικά δεν είδα κανένα όνειρο. Απλώς το μήνυμα που ήθελα να δώσω στον ΟΡ ήταν: Δεν σημαίνει τίποτα, όλοι βλέπουν διάφορα. Τώρα για σένα: Έχεις τον Duke για άβαταρ και στην υπογραφή. Το κάνεις αυτό γιατί κατά βάθος νιώθεις αδύναμος και ανύμπορος να φανείς δυνατός. Είναι η ανασφάλεια που σε κυριεύει, και όσο την καταπιέζεις τόσο σε κατατρώει και σε απομυζεί. Πρέπει να παραδεχτείς πρώτα στον εαυτό σου ότι είσαι μικρός και ασήμαντος, και δεν μπορείς να ζεις με αυταπάτες ενός δυναμικού άντρα. Ή ενός σοφού με βιάγκρα -όπως όλοι καταλαβαίνουμε από την υποτιθέμενη ηλικία-. Βγάλε τον μικρό άνθρωπο που κρύβεις μέσα σου και πάλεψε. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ. Και όλες τις χοντροπατσαβούρες που λιγουρεύεσαι καθημερινά για να καλύψεις την αδυναμία σου να βρεις μια ωραία κοπέλα, δεν πειράζει, πάνε με αυτές, και αυτές έχουν ψυχή Με βάση τον Φρόυντ πάντα
Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 οχι , δε θες, ειναι αθλιο πραγματικα! και το δικο μου παρα-ηταν ζωντανο, οπως και ενα τροχαιο που ειχα δει. Kαποτε εβλεπα πως πνιγοταν ενας συμμαθητης μου αλλα το εβλεπα συνεχεια αυτο.. ευτυχως το παιδι δεν πνιγηκε ουτε επαθε τιποτα
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Βλέπω πως δεν το πιάσατε το νόημα. Βασικά δεν είδα κανένα όνειρο. Απλώς το μήνυμα που ήθελα να δώσω στον ΟΡ ήταν: Δεν σημαίνει τίποτα, όλοι βλέπουν διάφορα. Τώρα για σένα: Έχεις τον Duke για άβαταρ και στην υπογραφή. Το κάνεις αυτό γιατί κατά βάθος νιώθεις αδύναμος και ανύμπορος να φανείς δυνατός. Είναι η ανασφάλεια που σε κυριεύει, και όσο την καταπιέζεις τόσο σε κατατρώει και σε απομυζεί. Πρέπει να παραδεχτείς πρώτα στον εαυτό σου ότι είσαι μικρός και ασήμαντος, και δεν μπορείς να ζεις με αυταπάτες ενός δυναμικού άντρα. Ή ενός σοφού με βιάγκρα -όπως όλοι καταλαβαίνουμε από την υποτιθέμενη ηλικία-. Βγάλε τον μικρό άνθρωπο που κρύβεις μέσα σου και πάλεψε. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ. Και όλες τις χοντροπατσαβούρες που λιγουρεύεσαι καθημερινά για να καλύψεις την αδυναμία σου να βρεις μια ωραία κοπέλα, δεν πειράζει, πάνε με αυτές, και αυτές έχουν ψυχή Με βάση τον Φρόυντ πάντα τσου.τον εχω γιατι ειναι απο τους πιο γαματους videogame χαρακτηρες εβερ,και γουσταρω την καφριλα του. you know,sometimes someone shooting a gun is someone shooting a gun. Kαποτε εβλεπα πως πνιγοταν ενας συμμαθητης μου αλλα το εβλεπα συνεχεια αυτο.. ευτυχως το παιδι δεν πνιγηκε ουτε επαθε τιποτα μηπως πνιγοταν τα βραδια;
Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 μηπως πνιγοταν τα βραδια; Δεν ξερω δεν τον ρωτησα, ουτε του ειπα για το συγκεκριμενο ονειρο
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έχασες όλα τα δόντια σου δίνοντας μια μικρή περιουσία σε οδοντίατρο και σε γκάστρωσαν; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι χειρότερο. οχι. αλλα εχασα ολα τα αλλα. συγνωμη. να ΣΕ ζησει.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 you know,sometimes someone shooting a gun is someone shooting a gun. Αυτό ισχύει πρώτα απόλα για σένα but not alone. συγνωμη. να ΣΕ ζησει. Εννοούσα ότι δεν είναι δικό του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.