Προς το περιεχόμενο

Τι παιζει ρε παιδια με τον θορυβο???

flogerakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω το κουτί coolermaster silencio rc-550. Asus NVIDIA GeForce GTS 450, intel core i5 με Arctic Cooling Freezer Extreme. Θερμοκρασίες τέλειες. Όλοι μα όλοι οι ανεμιστήρες αθόρυβοι. Όταν είναι κλειστό το κουτί αθόρυβο μια χαρά. Όταν παιδιά λειτουργούν οι σκληροί δίσκοι δεν παλεύεται.. Ένα μουγκρητό, ένα βαθύ βουητό άλλο πράγμα. Βάζω λαστιχάκια, τσοχάκια κάτω από το κουτί, πάλι τα ίδια... Τι γίνεται εδώ??? Συντονίζουν τι κάνουν... Δώστε τα φώτα σας γτ άλλαξα κουτί γιαυτό το λόγο κ πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Εχω εναν wd caviar blue 500 και εναν caviar green 500. Οι δισκοι δεν βιδωνουν στην θυκη, κουμπωνουν πανω στη θυκη με τα κλιπσακια της coolermastr.

Δημοσ.

Και αν βάλεις και τα λαστιχάκια κτλπ κάνουν θόρυβο ?

Πολύ περίεργο γιατι όσους δίσκους ειχα βάλει στο coolermaster δεν είχα ποτε πρόβλημα με θόρυβο.

Βασικά μήπως μπορείς να ανεβάσεις ενα βιντεάκι να ακούσουμε τον θόρυβο ?

Δημοσ.
:-( :confused: εχω βαλει κ λαστιχακια κ απ'ολα, παλι το ιδιο.... μηπωσ φταιει οτι εχω τον ενα σκληρο κατω απο τον αλλο??? μηπως ο ενας ο σκληρος φταιει..??
Δημοσ.

Για βάλε τον εναν μονο του να δούμε και μετα τον αλλον. Μπορεί ο ενας απο τους 2 να εχει κάποιο θέμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...