Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν καλώδια που θα μπορούσα να αγοράσω ώστε να βγάλω το dvd recorder από ένα παλιό σταθερό pc που έχω και να το βάλω στο laptop ως εξωτερικό?

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς όρισες...

Γίνεται αυτό που θες αλλά το να το έχεις με καλώδια έξω είναι κάπως άβολο και αισθητικά άσχημο.

Αν είναι Ide θες έναν μετατροπεα IDE σε usb ή αν είναι SATA Θες Sata σε Usb, για να το συνδέσεις στο Laptop ή διαφορετικά θες αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569675

και φυσικά και ένα καλώδιο τροφοδοσίας...

Τώρα το να πιάσεις να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία σε παλιό DVD Από τη στιγμή που υπάρχουν έτοιμα εξωτερικά με 30-40 euro νομίζω δεν λέει...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Δεν είναι για μένα αυτό,μου το ζήτησε ένας συγγενής για να μη πάει χαμένο to DVD-R γι'αυτό ρωτάω :P.Και καλώς σας βρήκα :)

Δημοσ.

Πιο πολύ χαμένος θα πηγαίνει ο κόπος του να μαζεύει καλώδια, παρά το dvd που δεν κάνει και τίποτα στην τελική πλέον... :)

Δημοσ.

Αυτό εδώ http://cleverstore.g...roduct_id=34838

φαίνεται πάντως να είναι η οικονομικότερη λύση (αν το κόστος είναι το ζήτημα), στα 10€ (με μια σχετικά γρήγορη αναζήτηση μέσω Skroutz.gr).

Kι έχει μέχρι και το τροφοδοτικό του για την συγκεκριμένη χρήση (σύνδεση του "dvd recorder").

(Το μόνο "κακό" που βλέπω, είναι ότι σαν η συγκεκριμένη εταιρία να μην αναφέρει την έδρα της, πράγμα που ίσως σημαίνει αναγκαστικά μεταφορικά courier. Εκτός βέβαια κι αν μ' ένα τηλεφώνημα διαπιστωθεί

ότι μπορεί κάποιος να πάει -και πού- ώστε να παραλάβει ο ίδιος, γλυτώνοντάς τα)

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

...ΑΝ λέγοντας "DVD REC" εννοείς "συσκευή DVD που μπαίνει σε σταθερό υπολογιστή", ναι, γίνεται. Αλλά ψιλοκοστίζει (και έχει και ενδεχόμενη φασαρία - ανάλογα τί τρόπο θα επιλέξεις).

(...EKTOΣ κι αν τυχόν το laptop έχει/παίρνει ΔΥΟ σκληρούς δίσκους, οπότε σχετικά εύκολα -και με μικρό έξοδο, μόλις 2-3 περίπου €, θα μπορούσες να συνδέσεις το DVD στη θέση του 2ου δίσκου. Θα είναι λίγο "φρανκεστάιν" βέβαια η καλωδίωση, και όχι και τόσο λειτουργική η όλη φάση)

Ο ευκολότερος πάντως τρόπος είναι να το συνδέσεις μέσω USB, παίρνοντας είτε μια σχετική θήκη (ελπίζω να είναι SATA το DVD και όχι IDE) για δίσκο, την οποία ολίγον θα καννιβαλίσεις (αλλά είναι η φθηνότερη επιλογή), ή θα πάρεις έναν αντάπτορα όπως αυτόν : http://digitop.gr/product_info.php?products_id=714

Σε γενικές πάντως γραμμές, καλύτερα είναι να πάρεις ένα slim DVD για το λάπτοπ και να αλλάξεις το (υποοθέτω) χαλασμένο υπάρχον...Γιατί θα δώσεις που θα δώσεις λεφτά (γύρω στο 20άρι, με την τελευταία λύση), και δεν είναι πολύ μακρυά η τιμή ένος τέτοιου....(γύρω στο 30άρι νομίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...