k_plmb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και πάλι εγώ με το ταλαίπωρο μου ACER... Παγώνει ο υπολογιστής μου κατά τη διάρκει της λειτουργίας του ΤΕΛΕΙΩΣ. Δεν πατιέται τίποτα, δεν μετακινείται τίποτα, ακόμη και το ρολόι σταματάει. 'Εχει προηγηθεί αλλαγή σκληρού δίσκου γιατί ο προηγούμενος, ο εργοστασιακός είχε χτυπηθεί και υποτίθεται οτι έχουν λυθεί τα προβλήματα αλλά δυστυχώς και πάλι κολλάει με αποτέλεσμα να τον κλείνω βίαια από το κουμπί power. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει....ΗΕLP!!!
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Έχεις κάνει bottable memtest να δούμε τις ram ? Επίσης για λειτούργησε το για λίγο με ενα linux live cd να δούμε αν εχεις και εκει προβλημα
k_plmb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τι είναι bottable memtest και πως γίνεται? Το να περαστούν linux φαντάζομαι θέλει μια εξιδείκευση δηλαδή κάτι που δεν μπορώ να κάνω μόνη μου, έτσι?
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Θα κατεβάσεις το iso αρχείο από την ιστοσελίδα που σου έδωσε ο SPANK μετά θα το γράψεις αυτό το iso αρχείο σε ενα cd και θα κανείς boot από αυτό .Θα αφήσεις να κάνει το test καμιά 4 με 5 ώρες εάν δεις ότι σου βγάζει error το κλείσεις και μας λες
sakis.kom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Βγάλε τους Drivers της κάρτας γραφικών και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.
k_plmb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς το πρόβλημα προέρχεται από την επισκευή της chipset. 90 ευρουλάκια πάνε στον άερα. Μια τρύπα στο νερό έγινε. Πάω να συνδέσω κάτι στον υπολογιστή μέσω θύρας USB και κολλάει, βέβαια το ζήτημα είναι γιατί κολλάει και σε άλλες ενέργειες, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια περιήγησης σε ιστοσελίδα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς το πρόβλημα προέρχεται από την επισκευή της chipset. 90 ευρουλάκια πάνε στον άερα. Μια τρύπα στο νερό έγινε. Δηλαδη?Για ανεπτυξε το αυτο.
k_plmb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υπήρχε πρόβλημα με τις θύρες USB, το πήγα στον τεχνικό και μου είπε οτι οφείλεται στην chipset την οποία όμως επισκεύασε δεν αντικατέστησε γιατί δεν με σύμφερε οικονομικά. Το ζήτημα όμως τώρα είναι οτι δεν έγινε τίποτα γιατί το πρόβλημα με τις θύρες παραμένει και μου κολλάει τον υπολογιστή.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αρα υποθετω πως εννοεις motherboard. Μηπως ξερεις τι περιελαμβανε αυτη η επισκευη των 90 ευρω?
k_plmb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το "ξαναψήσημο" της chipset, έτσι ακριβώς μου το είπε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το "ξαναψήσημο" της chipset, έτσι ακριβώς μου το είπε. Το παραπανω μαζι με το Υπήρχε πρόβλημα με τις θύρες USB, το πήγα στον τεχνικό και μου είπε οτι οφείλεται στην chipset την οποία όμως επισκεύασε δεν αντικατέστησε γιατί δεν με σύμφερε οικονομικά. ..δεν φαινονται να συμβαδιζουν με το Το ζήτημα όμως τώρα είναι οτι δεν έγινε τίποτα γιατί το πρόβλημα με τις θύρες παραμένει και μου κολλάει τον υπολογιστή. M αλλα λογια: Ξεκινα τα τεστς που αναφερθηκαν απο την αρχη του thread και αρχισε να αναφερεις αποτελεσματα του καθενος.
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μάλλον μετά από αυτό το πρόβλημα ευθύνεται στο chipset που το ξανά έψησε . Αυτό το ψήσιμο μπορεί να κρατήσει από μερικές ώρες μέχρι και μήνες για να χαλάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.