gassim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εχω αρκετά χρόνια ενα ασύρματο σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι της logitech. Το πρόβλημα είναι οτι το πληκτρολόγιο άρχισε να τελειώνει τις μπαταρίες του μέσα σε 2 εβδομάδες. Αλλαξα μπαταρίες 3-4 φορές και πάντα συμβαίνει το ίδιο....μετά απο περίπου 2 εβδομάδες ανάβει φωτάκι και τέλος. Καμιά ιδέα;
warewolf Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μια εμπειρια που ειχα εγω ηταν οτι σε ασυρματο πληκτρολογιο ξαφνικα μου κρατουσε και εμενα περιπου 2 εβδομαδες και ανακαλυψα οτι εφταιγαν οι toshiba αλκαλικες μπαταριες που αγοραζα απο το περιπτερο της γειτονιας. (ισως ηταν υψηλες οι θερμοκρασιες αποθηκευσης, ή ηταν κοντα στην ημερομηνια ληξης) Οταν αγορασα αλκαλικες αλλης μαρκας απο το supermarket επανηλθε στην κανονικη του αντοχη. (ισως επαιξε ρολο η μαρκα, ή το οτι ηταν πιο φρεσκες.) Δοκιμασε να παρεις απο αλλου μπαταριες, ισως φταιει αυτο. Αν καποιος εχει εμπειρια για το ποιες αλκαλικες κρατουν πιο πολυ, καλο θα ηταν να ποσταρει. Παλια, εβρισκα καποια τεστ απο περιοδικα για την αντοχη διαφορων μπαταριων. Αν παλι χρησιμοποιεις επαναφορτιζομενες για αρκετα χρονια, ισως θα επρεπε να αντικατασταθουν, μιας και με το περασμα των χρονων, αν εχουν συμπληρωσει εναν κυκλο φορτισεων/εκφορτισεων θα εχει μειωθει η αποδοση τους. Μια εμπειρια που ειχα εγω ηταν οτι σε ασυρματο πληκτρολογιο ξαφνικα μου κρατουσε και εμενα 2 εβδομαδες και ανακαλυψα οτι εφταιγαν οι toshiba αλκαλικες μπαταριες που αγοραζα απο το περιπτερο της γειτονιας. Οταν αγορασα αλκαλικες αλλης μαρκας απο το supermarket επανηλθε στην κανονικη του αντοχη. Δοκιμασε να παρεις απο αλλου μπαταριες, ισως φταιει αυτο. Αν καποιος εχει εμπειρια για το ποιες αλκαλικες κρατουν πιο πολυ, καλο θα ηταν να ποσταρει. Παλια, εβρισκα καποια τεστ απο περιοδικα για την αντοχη διαφορων μπαταριων. Αν παλι χρησιμοποιεις επαναφορτιζομενες για αρκετα χρονια, ισως θα επρεπε να αντικατασταθουν, μιας και με το περασμα των χρονων, αν εχουν συμπληρωσει εναν κυκλο φορτισεων/εκφορτισεων θα εχει μειωθει η αποδοση τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.