gl_xristos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σας. Θέλω να αγοράσω έναν μικροελεγκτη και θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιον γιατι εχω μπερδευτει λιγακι. Αρχικα σκεφτηκα τον Arduino μιας και ειναι πολυ διαδεδομενος και μπορεις να βρεις πολυ κωδικα και πολλα projects αλλα μετα επεσα πανω σε αυτο Link. Επισης σκεφτομαι και καποιον με επεξεργαστη arm. Ακουσα ομως οτι ειναι λιγο ποιο δυσκολο στην χρηση με αρκετες δυνατοτητες ομως. Επισης αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο δεκτο. Επιπλεον θα ηθελα να μου δωσετε και καποιες λέπτομεριες πανω σε αυτα οπως και στις προτασεις σας. Απο προγραμματισμο εχω δουλεψει visual basic kαι τωρα τελευταια ασχολουμαι με Ansi C. Σκεφτομουνα να δωσω καπου στα 70 ευρω περιπου. Δεν με πειραζουν μικροαποκλεισεις. Ευχαρηστω πολυ εκ των προτερων.
tarantules Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Γιατί δεν κάνεις μια εγγραφή στο forum που μόνος σου παρέθεσες και να ρωτήσεις αυτούς που ασχολούνται με το αντικείμενο; Κάτι περισσότερο θα ξέρουν από εδώ...
gl_xristos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σκεφτηκα να ρωτησω εδω πρωτα σαν καλος Ιnsomniac και επιπλεον σκεφτηκα οτι θα υπαρχουν ατομα που θα μπορουν να μου απαντησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.