Προς το περιεχόμενο

Πιστωτικό από E-shop

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Την Πέμπτη 21/07/11 έδωσα κάτι ακουστικά (τα EasyTouch για όσους θυμούνται της προσφοράς των 12,9€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580112 ) γιατί δεν δούλευε το μικρόφωνο. Μετά από μια εβδομάδα (σήμερα δηλαδή) μου ήρθε μήνυμα και μου λέει ότι το προϊόν μου πιστώθηκε στα 12,90€. Εγώ όμως τα πήγα για να τα φτιάξουν και όχι για να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω.

Τι γίνεται τώρα; Μπορώ να ζητήσω το προϊόν μου φτιαγμένο πίσω ή θα πάρα αναγκαστικά το πιστωτικό;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ζητάς αντικατάσταση με προϊόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών. Αλλιώς τα λεφτά σου πίσω, όχι πιστωτικό.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς, όλοι αυτό λέμε πριν την πατήσουμε :)

Αύριο live show στο κατάστημα E-Shop Χαλανδρίου :mrgreen::rolleyes:

(ελεύθερη η είσοδος) :-P

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν δινουν λεφτα πισω!!! Αποκλείεται να του δωσουν 12 ευρω, απλώς θα πρεπει να κανει αγορα 12 ευρω απο το e-shop!!!!

Ειναι παγια τακτικη των καταστηματων. Το ιδιο και στο πλαισιο.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν δινουν λεφτα πισω!!! Αποκλείεται να του δωσουν 12 ευρω, απλος θα πρεπει να κανει αγορα 12 ευρω απο το e-shop!!!!

Και εγώ έτσι πίστευα αλλά στο e-shop της Κοζάνης μου τα επέστρεψαν χωρίς να πουν κουβέντα..!

Ενώ γενικώς δεν το πάω τι e-shop και είχα πολλά προβλήματα στο παρελθόν μαζί τους (τσέκαρε παλιότερα θέμα μου αν θες λεπτομέρειες)

το υποκατάστημα της Κοζάνης πάντα μου προσέφερε άψογη εξυπηρέτηση..!

Δημοσ.

ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα με εμένα...ότι εγώ δεν θέλω 12€ πίσω, να τα βράσω, εγώ θέλω αυτό που πήρα γιατί αυτό με εξυπηρετούσε.. δεν γίνεται να το απαιτήσω αυτό; εγώ αυτό το πράμα αγόρασα, μπορούν να μου πουν δεν στο φτιάχνω αλλά θα σου δώσω τα χρήματα σου πίσω και ας θέλω το προϊών μου(φτιαγμένο φυσικά);

Δημοσ.

Ε εντάξει αν πχ το προϊόν δεν κυκλοφορεί πια, τι να κάνουν. Ναι, έχουν αυτό το δικαίωμα. Αν δε μπορούν να σου δώσουν το ίδιο ή παρόμοιων προδιαγραφών, σου επιστρέφουν τα χρήματα.

Δημοσ.

την πάτησα...το παρόμοιων προδιαγραφών πρέπει να είναι στα ίδια λεφτά που αγόρασα ή αρκεί να έχει τις προδιαγραφές που είχε το παλιό μου αντικείμενο; Ρωτάω για να είμαι ετοιμόλογος και προετοιμασμένος ;)

Δημοσ.

Ίδιων προδιαγραφών. Αλλά αν υπάρχει κατι που κάνει 50, θα προτιμήσουν να σου επιστρέψουν τα λεφτά.

Τώρα, πιστωτικό ή μετρητά... θα σε γελάσω.

Δημοσ.

Εχω στειλει την καρτα γραφικων μου για ελεγχο εδω και δυο μερες :mad: και ακομα κανενα νεο......Ελπιζω να με πιστωσουν και εμενα γιατι η καρτα σε ανύποπτους χρονους εσβηνε και εκανε επανακινησεις ο υπολογιστης!! τα 3dmark και furmark τα εβγαζε μια χαρα αλλα καποιες στιγμες κολλαγε, εσβηνε η οθονη και εκανε επανακινηση ο υπολογιστης. Θα το προσεξουν ή θα μου πουν οτι η καρτα δουλευει μια χαρα....??????

Λίγο δύσκολο να μην σου έβγαλε πρόβλημα το furmark. Πόση ώρα το έτρεξες και πως ξέρεις ότι έφταιγε η gpu για τα προβλήματα...?

Δημοσ.

Θα στο αντικαταστουσαν μονο στην περιπτωση που το εχουν διαθεσιμο και το πουλαν ακομα. Αλλα αφου δεν το εχουν πλεον διαθεσιμο σε πιστωνουν με 12 ευρω, την αξια δηλαδη που το αγορασες. Οποτε με αυτα τα 12 ευρω πας και αγοραζεις κατι αλλο και εννοειται προσθετεις χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...