stavros100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια .. μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος να μου πει αν υπαρχει καπιο προγραμμα (ισοσταμθμιτη equalizers ) για το pc;; για free παντα... ψαχνω πολυ καιρο και δεν βρισκω τιποτα ... ευχαριστω....
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν μας λες καλλίτερα τι θες να κάνεις;; Equalizer ήχου(φαντάζομαι αυτό λες) πλέων έχει το πρόγραμμα ελέγχου κάθε κάρτας γραφικών όπως και πάρα πολλά προγράμματα για αναπαραγωγή π.χ. winamp ή το vlc,αν θες κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις ισοστάθμιση σε αρχείο ήχο και να παραμένει δες το audacity
stavros100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ευχαριστω για τιν απαντηση σου .. αλλα θελω ισοσταθμιστη για ολο τον υπολογιστη για ολους τους ηχους ακομα και του youtube, οχι για καπια σιγκεκριμενα αρχεια ηχου η καπιο player αναπαραγογης που να εχεi ισοσταθμιτή. η realtek καρτα ηχου ειχει ισοσταμιτη αλλα δεν θα ηθελα κατι τετιο.. ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει κατι που να ειναι free.αν υπαρχει καπια αλλη προταση ; ευχαριστω.........
Sidereal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αλλαξε καρτα ηχου. δεν ξερω καποιο eq προγραμμα που να ειναι stand alone
stavros100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ για τιν απάντηση .. ξέρω πως ειναι δύσκολο να βρεθεί καποιο προγραμμα free.... αν γνωρίζει καποιος ας πει τιν γνώμη του ...........
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ναι,σύνδεσε των Η/Υ με στερεοφωνικό που να έχει equalizer.
Sidereal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Φιλος δυσκολο να βρεις καποιο eq να τρεχει μονο του σαν προγραμμα. Ολα ειναι σε μορφη plug-in... Αμα εισαι σε απογνωση δωσε 20 ευρω και παρε μια καρτα ηχου
stavros100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Φιλος δυσκολο να βρεις καποιο eq να τρεχει μονο του σαν προγραμμα. Ολα ειναι σε μορφη plug-in... Αμα εισαι σε απογνωση δωσε 20 ευρω και παρε μια καρτα ηχου για equalizer το εχω ψαξει δεν εχω βρει free και οσα λενε οτι ειναι free απλα δεν ειναι ... ειναι δύσκολο .... τωρα που ειπες για καρτα ηχου . ειναι καλες αυτες ; βελτιονουν τον ηχο αν παρω η θα δοσω τσαμπα λεφτα ΄εσυ εχεις καμια που εχεις παρει;
Sidereal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Συνηθως στον ηχο οτι πληρωνεις περνεις...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις;
stavros100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Συνηθως στον ηχο οτι πληρωνεις περνεις...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις; [/qu 100 μεχρι 200 ευρω .. αλλα να αξίζει όμως να εχει βελτίωση .. γιατι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις καρτες ηχου. εχεις καμια γνωμη απο κάποια καρτα που να εχεις ακουσε;
Sidereal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 περνεις αυτην http://www.thomann.de/gr/m-audio_delta_66.htm και δεν ξαναπερνεις καρτα για τα επομενα 10 (περιπου) χρονια. εχει μεσα προγραμμα για eq που σε ενδιαφερει
stavros100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 περνεις αυτην http://www.thomann.d...io_delta_66.htm και δεν ξαναπερνεις καρτα για τα επομενα 10 (περιπου) χρονια. εχει μεσα προγραμμα για eq που σε ενδιαφερει εχω windows 7 .. δεν κανει αυτη η καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.