Προς το περιεχόμενο

προγραμμα equalizers

stavros100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sad.gifsad.gifsad.gif

καλησπερα παιδια .. μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος να μου πει αν υπαρχει καπιο προγραμμα (ισοσταμθμιτη equalizers ) για το pc;; για free παντα...

ψαχνω πολυ καιρο και δεν βρισκω τιποτα ...huh.gifhuh.gifhuh.gif ευχαριστω....

Δημοσ.

Δεν μας λες καλλίτερα τι θες να κάνεις;;

Equalizer ήχου(φαντάζομαι αυτό λες) πλέων έχει το πρόγραμμα ελέγχου κάθε κάρτας γραφικών όπως και πάρα πολλά προγράμματα για αναπαραγωγή π.χ. winamp ή το vlc,αν θες κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις ισοστάθμιση σε αρχείο ήχο και να παραμένει δες το audacity

Δημοσ.

ευχαριστω για τιν απαντηση σου .. αλλα θελω ισοσταθμιστη για ολο τον υπολογιστη για ολους τους ηχους ακομα και του youtube, οχι για καπια σιγκεκριμενα αρχεια ηχου η καπιο player αναπαραγογης που να εχεi ισοσταθμιτή. η realtek καρτα ηχου ειχει ισοσταμιτη αλλα δεν θα ηθελα κατι τετιο.. ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει κατι που να ειναι free.αν υπαρχει καπια αλλη προταση ; ευχαριστω.........unsure.gif

Δημοσ.

ευχαριστώ για τιν απάντηση .. ξέρω πως ειναι δύσκολο να βρεθεί καποιο προγραμμα free....

αν γνωρίζει καποιος ας πει τιν γνώμη του ...........rolleyes.gif

Δημοσ.

Φιλος δυσκολο να βρεις καποιο eq να τρεχει μονο του σαν προγραμμα. Ολα ειναι σε μορφη plug-in... Αμα εισαι σε απογνωση δωσε 20 ευρω και παρε μια καρτα ηχου

Δημοσ.

Φιλος δυσκολο να βρεις καποιο eq να τρεχει μονο του σαν προγραμμα. Ολα ειναι σε μορφη plug-in... Αμα εισαι σε απογνωση δωσε 20 ευρω και παρε μια καρτα ηχου

για equalizer το εχω ψαξει δεν εχω βρει free και οσα λενε οτι ειναι free απλα δεν ειναι ... ειναι δύσκολο .... τωρα που ειπες για καρτα ηχου . ειναι καλες αυτες ; βελτιονουν τον ηχο αν παρω η θα δοσω τσαμπα λεφτα ΄εσυ εχεις καμια που εχεις παρει;

Δημοσ.

Συνηθως στον ηχο οτι πληρωνεις περνεις...ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις;

[/qu

100 μεχρι 200 ευρω .. αλλα να αξίζει όμως να εχει βελτίωση .. γιατι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις καρτες ηχου. εχεις καμια γνωμη απο κάποια καρτα που να εχεις ακουσε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...