torres9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χρειαζομαι μια βαση για λαπτοπ,περισσοτερο γιατι θελω να ακουμπαω το λαπτοπ στα ποδια μου και εχω ακουσει οτι δεν κανει καλο να το ακουμπαμε πανω μας,αλλα επισης δεν ειναι καλο και για το λαπτοπ να στεκεται σε μαλακες επιφανειες.Δεν εχω καποιο προβλημα με τις θερμοκρασιες αλλα μιας και θα παρω την βαση σκεφτομαι να εχει και ανεμιστηρακι λογω και των θερμοκρασιων που επικρατουν τωρα το καλοκαιρι. Εχεται να μου προτεινετε κατι μεχρι 30 ευρω που να μπορω να το ακουμπαω πανω στα ποδια,γιατι καποιες βασεις με ανεμηστιρακι πρεπει να καθονται μονο σε σκληρη επιφανεια και οχι σε μαλακη(π.χ κρεβατι,ποδια,μαξιλαρι) Επισης θα πρωτιμουσα να μην κανει πολυ θορυβο το ανεμηστιρακι,κατα προτιμηση αν γινεται να ειναι και αθορυβο!!!! Το λαπτοπ μου ειναι ενα hp με οθονη 15,6 ιντσες.
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φίλε μου εδώ πρέπει να διαλέξεις.Την καλύτερη θερμοεπαγωγικη ιδιότητα την έχουν τα μεταλλικά κράμα αλουμινίου stands. Εγώ τέτοιο έχω Akasa με 2 ανεμιστηρακια τα οποία δεν λειτουργώ κιόλας γιατί και από μόνη της η βάση κάνει καλη δουλειά όπως είπαμε λόγο μέταλλου κ σχεδιασμού. άρα 0 θόρυβο αλλά αυτή δεν κάνει για τα πόδια.Το θέμα ο υπολογιστής στο κρεβάτι είναι καταστροφικό για πολλά πράγματα όπως η στάση σώματος παρόλα αυτά αν αυτή η θέση είναι η επιλογή σου έχω δει βάσεις τύπου σκληρά μαξιλάρια με την ανάλογη κλήση για να είναι βολικά.δεν έχω δυστυχώς να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο για αυτήν την εκδοχή.Με το akasa είμαι super ευχαριστημένος, Σωστά σου έχουν πει ότι δεν κάνει να έχεις τον υπολογιστή σε μαλακή επιφάνεια που δεν επιτρέπει τον σωστό αερισμό του.το 90% από τις σημερινές βλάβες είναι θερμοκρασία - σκόνη.Αν έχεις δώσει ένα 1000 ρικο για υπολογιστή καλό θα είναι να βρεις μια βάση σίγουρα μέσα στα οικονομικά σου περιθώρια τώρα αν βρεις την καλυτεροτερη και αντί 30 κάνει 60 και τα έχεις δωστα αξίζει το κόστος.
torres9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ξερεις αν υπαρχουν βασεις με ανεμηστιρακι που να επιτρεπεται να την ακουμπισω στα ποδια??? Οι περισσοτερες βασεις απο οτι ξερω πρεπει να τις ακουμπας πανω σε καποιο γραφειο γιατι ο αερας φευγει απο κατω.
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μολις λίγο παρακάτω υπαρχει ολόληρο θεμα για βάσεις λαπτοπ!!! http://www.insomnia.gr/topic/413745-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-laptop/
torres9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι το κοιταξα αλλα δεν αναφερει πολλα για βαση λατποπ που να μπορει να κατσει σε μαλακη επιφανεια
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οι περισσότερες μια χαρά καθονται πάνω σε μαλακή επιφάνεια!! Εγω με την u3 μονιμα πανω στα ποδια μου το έχω και στο κρεββάτι!!
jmallen3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 τσέκαρε αυτη:http://www.multirama.gr/products/product?pid=0393491&catid=010304
torres9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πολυ καλλη επιλογη αυτη.Αλλα ψαχνω και κατι με ανεμηστιρακι
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αυτό που ψάχνεις τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει,να είναι βολικό για τα πόδια αλλά να έχει κ ψύξη. Πάρε αυτό που είναι πολύ ελαφρύ και μανιτζεβελο με χειρολαβές κλπ.και αν σε κόβει στα πόδια κανε μια πατέντα με αφρώδες υλικό που χρησιμοποιούν στα air condition για να περνάνε τις σωλήνες στην μπροστινή κόψη.
Vasilis85 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη βάση! Είναι αυτό που χρειάζεσαι, ACC LOGITECH COOLING PAD N100 DUSTY ROSE
torres9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 οκ σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις σας!!!
torres9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Τελικα αποφασισα να παρω αυτο που προτινει ο jmallen3 Logitech Comfort Lapdesk N500,μιας και δεν μπορω να βρω ευκολα βαση με ανεμηστιρακι,μου φεναιται και πολυ βολικο.Θελω να κανω ομως μια ερωτηση.Αληθευει οτι αυτες οι βασεις χωρις ανεμηστιρακι κρατουν σε χαμηλα επιπεδα την θερμοκρασια οπως λενε????Και αν ναι,κατα ποσο πεφτουν οι θερμοκρασιες????Ξερει κανεις αν η συγκικριμενη βαση κανει καθολου δουλεια?????
jmallen3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 την συγκεκριμενη την εχω δει απο κοντα καθως την εχει μια φιλη μου και μπορω να σου διαβεβαιωσω οτι ειναι πολυ βολικη οταν εχεις το λαπτοπ στα ποδια σου η στο κρεβατι.θερμοκρασιες μειωνει μην φανταστεις 10 βαθμους κατω,αλλα γυρω στους 4-5 βαθμους στο λαπτοπ που την ειχε η φιλη μου επεφταν.επισης προστατευει και το λαπτοπ απο τις σκονες να μπαινουν μεσα αφου δεν το ακουμπας πανω σε περιοχες που εχουν αρκετη σκονη...ελπιζω να βοηθησα και να σε βολεψει φιλε μου...
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Φύσημα κάθε 3 μήνες. Όσο είναι σκόνη φεύγει αν γίνει "μαλλί" θέλει άνοιγμα.. Όλα τ'αλλα έπονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.