leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Γεια χαρά παιδειά! Μολις είδα το alicebucketlist και σκέφτηκα τι κάνουμε για την ζωή μας? ( To Αlice bucket list είναι ενα blog για ενα κοριτσάκι 15 χρονών που έχει καρκίνο εδω και 4 χρόνια. Εχει κάνει μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει και δεν ξέρει αν θα προλάβει να τα κάνει... ) Και αναρωτήθηκα... Εσείς τι κάνετε για να χαρείτε την ζωή σας? Όπως είπε ο swimmer_21 είναι πολύ κρίμα να ξυπνήσεις μια μέρα και να είσαι 35-40 και να πείς δεν έζησα την ζωή μου όπως ήθελα.. Ξεκινάω εγώ! Ξαφνικά ένιωσα αυτο το "τι κάνω γ@μω την τρέλα μου και πήρα ανάποδες! έκοψα το κάπνισμα, άρχισα το τρέξιμο, ποδήλατο και το κολύμπι ( μεγάλες αποστάσεις) έγινα εκπαιδευτής στις καταδύσεις, εκπαιδευτής σε ιστιοπλοία και τώρα σκεπεύω να βγάλω δίπλωμα αλεξιπτωτιστή. Θέλω να πάρω μέρος σε μαραθώνιο τρεξίματος, να ανεβω στον Όλυμπο και δεν ξέρω ακόμα τι άλλο. Έπισης άρχισα να κάνω BSc (Honours) στην πληροφορική και πήγα στην Αγγλία που λατρεύω!! Απο την στιγμή που το έκανα εγω αυτό, πιστεύω οτι μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε! Ποτέ μου δεν διάβαζα πολύ, μετά τα 15 άρχισα το κάπνισμα και έκοψα την γυμναστική τελείως. Γενικά ήμουν πολύ κουράδας! Κάπως έτσι άλλαξα την ζωή μου. Εσείς τι κάνετε για την ζώη σας?
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αξιεπαινος! Ευχαριστώ! Γενικά παιδιά είναι κρίμα που δεν έχω κάποιον φίλο μου στο Insomnia για να σας πει πως ήμουν και πως έγινα..ΌΛΗ μέρα ήμουν με εναν φραπέ ( 3-4 φραπέδες την μέρα) και ενα τσιγάρο στο χέρι. ( 2-2,5 πακέτα την μέρα) ! Αλλάξτε την ζωή σας πρίν να είναι αργά!!
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπραβό κι από μένα που πάσχω από μια Α τεμπελίαση και καταλαβαίνω την υπερπροσπάθεια που χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή. Αλλά αφού στα 18 σου ξέρω γω, ήσουν χαρούμενος με τον τρόπο ζωής σου, γιατί να τα θεωρείς «χαμένα» χρόνια;
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπραβό κι από μένα που πάσχω από μια Α τεμπελίαση και καταλαβαίνω την υπερπροσπάθεια που χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή. Αλλά αφού στα 18 σου ξέρω γω, ήσουν χαρούμενος με τον τρόπο ζωής σου, γιατί να τα θεωρείς «χαμένα» χρόνια; Εντάξει δεν είναι χαμένα χρόνια! Όλα πρέπει να τα ζήσεις στην ζωή σου! Και την τεμπελιά και το διάβασμα και τα πάντα! Τώρα είμαι 23-24.. Αρκετά χρόνια πέρασα σαπίζοντας..!
apd453 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φίλε θίγεις ένα τεράστιο θέμα το οποίο με έχει απασχολήσει και εμένα παλαιότερα. Τώρα που μεγάλωσα λίγο κατέληξα στα εξής: Βρε δε γαμιέται, μια ζωή την έχομεν. Και θα φάμε, και θα πιούμε, και θα καπνίσουμε κλπ. Όσα πάνε και όσα έρθουν. Ζήσε τη ζωή σου όπως σου γουστάρει και ΚΛΆΙΝ ΜΆΙΝ.
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εσείς τι κάνετε για να χαρείτε την ζωή σας? H ώρα είναι 12:27, κάθομαι στο καφενείο απέναντι από την παραλία, στο μπουκάλι το τζόνι έχει μείνει λιγότερο από δάχτυλο και χαζεύω 17χρονα κωλαράκια και 40χρονες κωλάθρες πίσω από τα μαύρα γυαλιά μου
DhZou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Leonidas δουλεύεις και συντηρείς μόνος σου τον εαυτό σου;
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Leonidas δουλεύεις και συντηρείς μόνος σου τον εαυτό σου; καλυτερη ερωτηση, δουλεψες για να πραγματοποιησεις τα παραπανω;
apd453 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 H ώρα είναι 12:27, κάθομαι στο καφενείο απέναντι από την παραλία, στο μπουκάλι το τζόνι έχει μείνει λιγότερο από δάχτυλο και χαζεύω 17χρονα κωλαράκια και 40χρονες κωλάθρες πίσω από τα μαύρα γυαλιά μου Πασάς στα Γιάννενα. Αν και προτιμάω μπύρες καλοκαίρι. Πες μου ότι είσαι και μόνος εντελώς χωρίς κανένα να σου χαλάει τη νιρβάνα.
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πασάς στα Γιάννενα. Αν και προτιμάω μπύρες καλοκαίρι. Πες μου ότι είσαι και μόνος εντελώς χωρίς κανένα να σου χαλάει τη νιρβάνα. Ναι εντελώς μόνος. Έχω και γουιφί. Και με παίρνουν και κανά τηλέφωνο. Και στην τσέπη έχω ένα δαχτυλίδι που πήρα για την αγαπητικιά μου, αλλά με τόσο κώλο που περνάει από μπροστά μου μέχρι το βράδι παίζει να το έχω δώσει σε άλλη.
DhZou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι εντελώς μόνος. Έχω και γουιφί. Και με παίρνουν και κανά τηλέφωνο. Και στην τσέπη έχω ένα δαχτυλίδι που πήρα για την αγαπητικιά μου, αλλά με τόσο κώλο που περνάει από μπροστά μου μέχρι το βράδι παίζει να το έχω δώσει σε άλλη. WTF Dude!!!
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι εντελώς μόνος. Έχω και γουιφί. Και με παίρνουν και κανά τηλέφωνο. Και στην τσέπη έχω ένα δαχτυλίδι που πήρα για την αγαπητικιά μου, αλλά με τόσο κώλο που περνάει από μπροστά μου μέχρι το βράδι παίζει να το έχω δώσει σε άλλη. Να κατι που θελω να κανω στη ζωη μου. Βεβαια μπροστα στην τωρινη αγαπητικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.