-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έπισης άρχισα να κάνω BSc (Honours) στην πληροφορική και πήγα στην Αγγλία που λατρεύω!! Λατρευεις την Αγγλια ?
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 define 1. κοιτας κωλους στην παραλια ενω επρεπε να κοιτας της κοπελας σου. 2. κοιτας της κωλαθρες των γριων. 3. προσεχως θα κανεις κανεις δωρο ενα δαχτυλιδι στην κοπελα σου , με την αναλογη προταση. ποιο ειναι το λαθος. Ήπια ουίσκη. Θα ήτο φρονιμότερο να είχα πιεί 5-6 κάιζερ.
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λατρευεις την Αγγλια ? Ναι ρε είναι και γ@μω τις χώρες! Μην κοιτάς αυτά που λένε! Πραγματικά δεν ισχύει σχεδόν τίποτα..Όλα είναι μύθος.. Nice Alex..Ωραίος!
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εντάξει δεν είναι χαμένα χρόνια! Όλα πρέπει να τα ζήσεις στην ζωή σου! Και την τεμπελιά και το διάβασμα και τα πάντα! Τώρα είμαι 23-24.. Αρκετά χρόνια πέρασα σαπίζοντας..! ΑΑΑΑντεεε μπραβοοο... σωστα, λιγο λιωσιμο χρειαζεται και σε αυτη τη ζωη, αλλα καποια μερα πρεπει να κοιταξεις και τον εαυτο σου, οσο να ναι να κανεις μια "καλυτερη" ζωη.. μπορεις να περνας και αλλιως καλα, οχι μονο με ποτα, τσιγαρα και καφεδες.. Leo αν θες την γνωμη μου ασχολησου με κατι που να εχει κοσμο και να κανεις παρεες.. οπως πχ εθελοντισμος, τωρα που ειναι καλοκαιρι ειδικα θα κανεις και τσαμπα διακοπες και θα προσφερεις Δες εδω http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=332&cnode=47 και εδω http://www.greenmarkets.gr/permalink/7734.html (για την WWF)
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ΑΑΑΑντεεε μπραβοοο... σωστα, λιγο λιωσιμο χρειαζεται και σε αυτη τη ζωη, αλλα καποια μερα πρεπει να κοιταξεις και τον εαυτο σου, οσο να ναι να κανεις μια "καλυτερη" ζωη.. μπορεις να περνας και αλλιως καλα, οχι μονο με ποτα, τσιγαρα και καφεδες.. Leo αν θες την γνωμη μου ασχολησου με κατι που να εχει κοσμο και να κανεις παρεες.. οπως πχ εθελοντισμος, τωρα που ειναι καλοκαιρι ειδικα θα κανεις και τσαμπα διακοπες και θα προσφερεις Δες εδω http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=332&cnode=47 και εδω http://www.greenmarkets.gr/permalink/7734.html (για την WWF) Σωστός ο swimmer!! Ενας φίλος έγινε εθελοντής και πήγε στην Ζάκυνθο για τις χελώνες!!
salliara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ήπια ουίσκη. Θα ήτο φρονιμότερο να είχα πιεί 5-6 κάιζερ. πολυαγαπημένε παντρεύεσαι? σε χάνω?
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τι κανω για τη ζωη μου. Προσπαθω να τελειωσω τη σχολη κ να την κανω για Ολλανδια
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ξαφνικά ένιωσα αυτο το "τι κάνω γ@μω την τρέλα μου και πήρα ανάποδες! έκοψα το κάπνισμα, άρχισα το τρέξιμο, ποδήλατο και το κολύμπι ( μεγάλες αποστάσεις) έγινα εκπαιδευτής στις καταδύσεις, εκπαιδευτής σε ιστιοπλοία και τώρα σκεπεύω να βγάλω δίπλωμα αλεξιπτωτιστή. Θέλω να πάρω μέρος σε μαραθώνιο τρεξίματος, να ανεβω στον Όλυμπο και δεν ξέρω ακόμα τι άλλο. Έπισης άρχισα να κάνω BSc (Honours) στην πληροφορική και πήγα στην Αγγλία που λατρεύω!! Ναι. Αλλα μένω με τους γονείς μου. Εννοείται οτι σε μερικά απο αυτά που έχω κάνει με βοήθησε και ο πατέρας μου. Μας τρόλλαρες καλά καλά στο άλλο thread, και τώρα μας σκας το παραμύθι ότι παρασιτείς κάνοντας τα γούστα σου τα τελευταία 23-24 χρόνια ώσπου ο μπαμπάς σε έστειλε στην Αγγλία να σπουδάσεις. Και μετά ξαναπλήρωσε για να κάνεις "μεταπτυχιακό" στην Αθήνα σε ιδιωτικό. (Mediterranean College?) LOL. Τζάμπα γκρινιάζει ο κόσμος. Όλα είναι καλά. Δούλευες ως Account Manager έλεγες στο άλλο thread, παρόλ' αυτά δεν ξέρεις που παν τα 4.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μας τρόλλαρες καλά καλά στο άλλο thread, και τώρα μας σκας το παραμύθι ότι παρασιτείς κάνοντας τα γούστα σου τα τελευταία 23-24 χρόνια ώσπου ο μπαμπάς σε έστειλε στην Αγγλία να σπουδάσεις. Και μετά ξαναπλήρωσε για να κάνεις "μεταπτυχιακό" στην Αθήνα σε ιδιωτικό. (Mediterranean College?) LOL. κατι τετοιο ηθελα να γραψω και εγω
Andreas2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φίλε θίγεις ένα τεράστιο θέμα το οποίο με έχει απασχολήσει και εμένα παλαιότερα. Τώρα που μεγάλωσα λίγο κατέληξα στα εξής: Βρε δε γαμιέται, μια ζωή την έχομεν. Και θα φάμε, και θα πιούμε, και θα καπνίσουμε κλπ. Όσα πάνε και όσα έρθουν. Ζήσε τη ζωή σου όπως σου γουστάρει και ΚΛΆΙΝ ΜΆΙΝ. «Φάγομεν καὶ πίωμεν, αὔριον γὰρ ἀποθνῄσκομεν»; 'Η ένα δικό μου: «Φάγομεν καὶ πίωμεν και λίγον πριν πεθάνομεν μετανοούμεν;»
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 πολυαγαπημένε παντρεύεσαι? σε χάνω? Με πιέζουν οι γονείς μου.
Bounty Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μας τρόλλαρες καλά καλά στο άλλο thread, και τώρα μας σκας το παραμύθι ότι παρασιτείς κάνοντας τα γούστα σου τα τελευταία 23-24 χρόνια ώσπου ο μπαμπάς σε έστειλε στην Αγγλία να σπουδάσεις. Και μετά ξαναπλήρωσε για να κάνεις "μεταπτυχιακό" στην Αθήνα σε ιδιωτικό. (Mediterranean College?) LOL. Τζάμπα γκρινιάζει ο κόσμος. Όλα είναι καλά. Δούλευες ως Account Manager έλεγες στο άλλο thread, παρόλ' αυτά δεν ξέρεις που παν τα 4. λολ χαχαχαχα, +2
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 «Φάγομεν καὶ πίωμεν, αὔριον γὰρ ἀποθνῄσκομεν»; 'Η ένα δικό μου: «Φάγομεν καὶ πίωμεν και λίγον πριν πεθάνομεν μετανοούμεν;» Στην κόλαση θα καείς ρε. Σε καζάνι με πίσσα και σκατά και περίοδο θα βράζεις. Και ο Γιόγκ Σοθόθ θα σου πιρουνιάζει τον κώλο με δικριάνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.