Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις για την ζωή σου?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

'Φάγομεν,πιώμεν,αύριον γαρ αποθνήσκομεν;'

κρέμεν αληφόμεν, πιώμεν evial, μεθαύριον γαρ αποθνήσκομεν;

Ε, και?

Δημοσ.

Μπορεί να πάω στην ενδιάμεσο κατάσταση απλά να βαριέμαι.

Α ωστε ελπίζεις και σε ενδιάμεσο κατάσταση αμαρτωλέ βλάσφημε θεομπαίχτη; Που έχεις διαπράξει πολλάκις ΚΑΙ τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα και προσδοκείς σωτηρία με βιολογικά σαμπουάν και μωρομάντιλα; Να σαι σίγουρος οτι ο Σατανάς έχει ετοιμάσει σπέσιαλ ψησταριά για το διεφθαρμένο τομάρι σου γιε του Κάιν. Θα το γλεντήσει όλη η κόλαση με το μπάρμπεκιου που θα γίνει όταν πας.

Δημοσ.

Όταν απεβιώνεις δεν σταματάς να υπάρχεις.

Α ωστε ελπίζεις και σε ενδιάμεσο κατάσταση αμαρτωλέ βλάσφημε θεομπαίχτη; Που έχεις διαπράξει πολλάκις ΚΑΙ τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα και προσδοκείς σωτηρία με βιολογικά τσιγάρα και μωρομάντιλα; Να σαι σίγουρος οτι ο Σατανάς έχει ετοιμάσει σπέσιαλ ψησταριά για το διεφθαρμένο τομάρι σου γιε του Κάιν.

Υπάρχει και αυτή.

Δημοσ.

Μας τρόλλαρες καλά καλά στο άλλο thread, και τώρα μας σκας το παραμύθι ότι παρασιτείς κάνοντας τα γούστα σου τα τελευταία 23-24 χρόνια ώσπου ο μπαμπάς σε έστειλε στην Αγγλία να σπουδάσεις.

Και μετά ξαναπλήρωσε για να κάνεις "μεταπτυχιακό" στην Αθήνα σε ιδιωτικό. (Mediterranean College?)

LOL. Τζάμπα γκρινιάζει ο κόσμος. Όλα είναι καλά.

Δούλευες ως Account Manager έλεγες στο άλλο thread, παρόλ' αυτά δεν ξέρεις που παν τα 4.

+

Την BMW sto άβαταρ ξέχασες

Δημοσ.

Μας τρόλλαρες καλά καλά στο άλλο thread, και τώρα μας σκας το παραμύθι ότι παρασιτείς κάνοντας τα γούστα σου τα τελευταία 23-24 χρόνια ώσπου ο μπαμπάς σε έστειλε στην Αγγλία να σπουδάσεις.

Και μετά ξαναπλήρωσε για να κάνεις "μεταπτυχιακό" στην Αθήνα σε ιδιωτικό. (Mediterranean College?)

LOL. Τζάμπα γκρινιάζει ο κόσμος. Όλα είναι καλά.

Δούλευες ως Account Manager έλεγες στο άλλο thread, παρόλ' αυτά δεν ξέρεις που παν τα 4.

Αμα είναι χαζός ο άνθρωπος...

Σπουδάζω και πληρώνω το πανεπιστήμιο μόνος μου!! ( Ναι σωστά δεν το πληρώνει ο μπαμπάς! )

Κατδύσεις και ιστιοπλοία έμαθα για να μην φτάσω στο σημείο που είστε εσείς..Οτι και να γίνει πάντα θα έχω δουλειά! Είτε θα μαθαίνω στον κόσμο καταδύσεις, είτε θα του μαθαίνω ιστιοπλοία είτε θα δουλεύω σε εταιρίες σαν αυτη που δουλεύω τώρα! Είμαι 23 στα 24 και έχω να ξυπνήσω μετα τις 08:30 το πρωί πάνω απο 1,5 χρόνο! Καθημερινές δουλεύω 09:00 - 17:00 και τα σκ κάνω καταδύσεις στην Χαλκιδική απο τις 07:30 έως τις 15:00. Αν θέλεις στείλε pm να σου πώ που είμαι να έρθεις να δείς αν λέω αλήθεια η ψέμματα. Εσύ φίλε τι ώρα ξυπνάς? Αν έκανες την ζωή που κάνω σίγουρα θα είχε και ibiza και σίγουρα θα πήγαινες για μπάνιο..( Μετά τις 15:00..) :mad:

Και που είπα οτι δουλεύω σαν Account Manager??

+

Την BMW sto άβαταρ ξέχασες

ibiza είναι. και αυτό το πληρώνω μόνος μου.

Εκτός απο 2.000 € προκαταβολή που έδωσε ο πατέρας μου.

Σας χαλάει πολύ ε?

Δημοσ.

Το διάβασα σε θεολογικά βιβλία.Αν τα καλά έργα είναι παραπάνω στη ζυγαριά πάεις Παράδεισο.Αν τα κακά παραπάνω κόλαση.Αν κάπου στη μέση στην ενδιάμεσο κατάσταση.

Δημοσ.

Σας χαλάει πολύ ε?

Βασικα καθολου.Μια χαρα ειμαστε .Τοσο καλα που δεν χρειαζεται να το διαλαλουμε .Δεν νιωθουμε την αναγκη δηλαδη. :D

Δημοσ.

Το διάβασα σε θεολογικά βιβλία.Αν τα καλά έργα είναι παραπάνω στη ζυγαριά πάεις Παράδεισο.Αν τα κακά παραπάνω κόλαση.Αν κάπου στη μέση στην ενδιάμεσο κατάσταση.

Με την ενδιάμεσο κατάσταση δεν είμαι εξοικειωμένος. Το εξηγείς λίγο; Πρώτη φορά το ακούω.

Δημοσ.

Είναι κάτι σαν να είσαι σε ένα τόπο και να κάθεσε σε μια καρέκλα για πάντα χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Έτσι νομίζεις οτι πάει ρε απερίσκεπτε;

Δηλαδή αν εγώ στη ζωή μου έχω σφάξει, βιάσει και φάει (με αυτή τη σειρά) 10 παιδάκια, αλλά έχω βοηθήσει 11 γριές να περάσουν απέναντι το δρόμο, πάω παράδεισο ε;

Δημοσ.

Είναι κάτι σαν να είσαι σε ένα τόπο και να κάθεσε σε μια καρέκλα για πάντα χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο.

Αυτό μπορεί για τους περισσότερους να είναι η κόλαση. Ο Χριστιανισμός δηλαδή το ονομάζει ενδιάμεσο κατάσταση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...