Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις για την ζωή σου?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διάβασα σε θεολογικά βιβλία.Αν τα καλά έργα είναι παραπάνω στη ζυγαριά πάεις Παράδεισο.Αν τα κακά παραπάνω κόλαση.Αν κάπου στη μέση στην ενδιάμεσο κατάσταση.

Όλα τα καλά έργα έχουν ίδιο βάρος?

Αν εγώ δηλαδή είμαι κακός σε όλη μου τη ζωή και λίγο πριν πεθάνω κάνω ένα πολύ καλό έργο (μια αγαθοεργία τρελή Π.Χ.) μπορώ με μιας να ισορροπήσω τη ζυγαριά ή χαμένος ο κόπος?

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι νομίζεις οτι πάει;

Δηλαδή αν εγώ στη ζωή μου έχω σφάξει, βιάσει και φάει (με αυτή τη σειρά) 10 παιδάκια, αλλά έχω βοηθήσει 11 γριές να περάσουν απέναντι το δρόμο, πάω παράδεισο;

Δεν ζυγιζουν το ιδιο στην ζυγαρια αυτες οι πραξεις ομως

Δημοσ.

έχω βοηθήσει 11 γριές να περάσουν απέναντι το δρόμο

Σωτήρα μου ΕΣΥ :wub:

Δημοσ.

Έτσι νομίζεις οτι πάει;

Δηλαδή αν εγώ στη ζωή μου έχω σφάξει, βιάσει και φάει (με αυτή τη σειρά) 10 παιδάκια, αλλά έχω βοηθήσει 11 γριές να περάσουν απέναντι το δρόμο, πάω παράδεισο;

Με το βάρος είπαμε. Όχι με το κομμάτι?

Δημοσ.

Τωρά μιλόντας σοβαρά,υπάρχει κάποια ενδιάμεση κατάσταση.Τα έχω σε βιβλία,δεν θυμάμαι αν τα βρίσκω και στο ίντερνετ.Αν δεις το παρομοίωσα σαν αυτό με τη καρέκλα για πάντα.Κοίτα με την Μετάνοια και Εξομολόγηση τα αμαρτήματα εξαλείφονται.Όσο αφορά τα καλά και κακά έργα έχει το καθένα την βαρύτητα τους.Γιατί κακό είναι να μοιχεύσεις κακό και να βρίσεις μια φορά αλλά το πρώτο είναι βαρύτερο.Ενώ τα καλά είναι και αυτά με την βαρύτητα τους.Η φτωχή που έδωσε από το υστέρημα της έκανε μεγαλύτερο καλό από την πλούσια που έδωσε από το περίσσευμα.Όπως και το να φέρεις ένα ειδωλολατρικό λαό στην πίστη είναι μεγαλύτερο καλό από το πρώτο.

Δημοσ.

Δηλαδή ένα φόνο με πόσα περάσματα γριών από τις διαβάσεις τον ισοφαρίζουμε; ή εκεί παίζει και η μετάνοια;

Damn. Σαν να παίζεις σκάκι με τον Κασπάρωβ είναι.

You Will Loose

:mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω οτι χαλαρά 11 γριές ζυγίζουν περισσότερο από 10 μικρά παιδάκια.

Η μάλλον από οτι απέμεινε από 10 φαγωμένα μικρά παιδάκια.

Δημοσ.

Δηλαδή ένα φόνο με πόσα περάσματα γριών από τις διαβάσεις τον ισοφαρίζουμε; ή εκεί παίζει και η μετάνοια;

Damn. Σαν να παίζεις σκάκι με τον Κασπάρωβ είναι.

You Will Loose

:mrgreen:

Δεν ξερω ρε συ οταν παω απο κει μερια θα σου φερω και εναν τιμοκαταλογο :mrgreen:

Δημοσ.

Είμαι 23 στα 24 και έχω να ξυπνήσω μετα τις 08:30 το πρωί πάνω απο 1,5 χρόνο! Καθημερινές δουλεύω 09:00 - 17:00 και τα σκ κάνω καταδύσεις στην Χαλκιδική απο τις 07:30 έως τις 15:00.

υπαρχουν κ χειροτερα....εγω ξυπναω 6:15 εδω κ 11 χρονια αλλα παλι καλα το Σ/Κ ειναι Σ/Κ....

Δημοσ.

Εγω πάλι ξυπνούσα στις 7 απ'τα 7 μου μεχρι και οταν ημουν 18

Τωρα πλεον ειπα να ξεκουραστω και λιγο

Δημοσ.

Ρε Λεωνίδα καλά όλα αυτά και μπράβο σου που τα κάνεις. Αλλά όπως είπε και κάποιος άλλος γιατί το διατυμπανίζεις; Για να σου πούμε μπράβο;

Όσο για το ξύπνημα σα ψυχαναγκασμός μου ακούγεται αυτό. Δηλαδή αν νυστάζεις και είναι Κυριακή θα ξυπνήσεις με το ζόρι για να πας για αθλητικές δραστηριότητες; Και την Πρωτοχρονιά πχ ξύπνησες 8 η ώρα; Τι είσαι 80 χρονών;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...