Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις για την ζωή σου?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να κανεις ολα αυτα που λες leonidas ειναι στανταρ οτι θα εχεις "αμερικανικη" βοηθεια (γονεις). Η βοηθεια θα πρεπει να ειναι ειτε αμεση (χρημα) ειτε εμεση (εξοδα σπιτιου, ρουχα, σιδερα, δουλειες κτλ). Σε καμια των περιπτωσεων ανθρωπος που ζει και συντηρει μονος του τον εαυτο του δεν μπορει να κανει κατι τετοιο.

Edit: Και κατι που ειναι ασχετο/ σχετικο ομως με αυτο που λεω

http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw

http://www.youtube.com/watch?v=GmG4X9PGOXs

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να κανεις ολα αυτα που λες leonidas ειναι στανταρ οτι θα εχεις "αμερικανικη" βοηθεια (γονεις). Η βοηθεια θα πρεπει να ειναι ειτε αμεση (χρημα) ειτε εμεση (εξοδα σπιτιου, ρουχα, σιδερα, δουλειες κτλ). Σε καμια των περιπτωσεων ανθρωπος που ζει και συντηρει μονος του τον εαυτο του δεν μπορει να κανει κατι τετοιο.

don't feed the troll

Δημοσ.

Γιατί πρέπει ντε και καλά το μπακετ λιστ να είναι με ριψοκίνδυνες μαλακίες;

Δημοσ.

έκοψα το κάπνισμα, άρχισα το τρέξιμο, ποδήλατο και το κολύμπι ( μεγάλες αποστάσεις) έγινα εκπαιδευτής στις καταδύσεις, εκπαιδευτής σε ιστιοπλοία και τώρα σκεπεύω να βγάλω δίπλωμα αλεξιπτωτιστή. Θέλω να πάρω μέρος σε μαραθώνιο τρεξίματος, να ανεβω στον Όλυμπο και

Αν έχει λάδι το καντίλι σου μέσα μπορείς να καπνίζεις και 2 πακέτα prince τη μέρα. δε θα παθεις τίποτα.

Δημοσ.

Πες τα , εγώ γελάω πια με αυτά που βλέπω :mrgreen:

Αραξε εχει Impreza

ΕλληνικοΑγγλοσαξονικο Ονειρο , οχι μαλακιες

Δημοσ.

Τι κανεις για την ζωη σου; Εμενα κωλολεει και την μοιραζομαι στο ισνομνια (εκτος αν εχω πισαρικες φωτο για το facebook*)

* πχ να με φιλανε δυο γκομενακια ταυτοχρονα - να κανω γουτερσπορτς - να γελαω δυνατα ενα γυρω γυρω ημιμεθυσμενες φιλες κρατανε σφηνακια - ειρωνικες ποζες σε κλασικα αξιοθεατα του πλανητη - αγκαλια με ψευτοσελεμπριτης ...

Λουζερς!

(ναι εχω και χιουμορ, γραφω ενγκρηκ)

Δοξαστε με πληζ

Δημοσ.

landing1.jpg

α, μιλισε μας λοιπον.

Δωσε το καλο παραδειγμα.

Ontopic ήμουν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος του νοήματος της ζωής μου.

Δημοσ.

Ειλικρινά προσπαθώ να σας καταλάβω. Προσπαθώ σε ένα βαθμό να γελάσω με τα σχόλιά σας, που ομολογουμένως πολλές φορές είναι έξυπνα και χιουμοριστικά. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατόν, να σας λέει ένας άνθρωπος κάτι θετικό για τη ζωή του, πώς την άλλαξε προς το καλύτερο, και να ρωτά για πιθανές δικές σας αλλαγές, και εσείς να στέκεστε σε λέξεις και φράσεις, δίνοντας μια στρεβλή διάσταση στην πρόθεσή του, χλευάζοντας με φτηνό τρόπο τα γραφόμενά του. Δε θέλω να κάνω την έξυπνη, ούτε να υπερασπιστώ κανένα, απλά μου κάνει εντύπωση η ευκολία σας στην κατάκριση. Η εξυπνάδα σας και το μυαλό σας δεν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από τα μέλη που είναι εδώ.

Δημοσ.

Ειλικρινά προσπαθώ να σας καταλάβω. Προσπαθώ σε ένα βαθμό να γελάσω με τα σχόλιά σας, που ομολογουμένως πολλές φορές είναι έξυπνα και χιουμοριστικά. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατόν, να σας λέει ένας άνθρωπος κάτι θετικό για τη ζωή του, πώς την άλλαξε προς το καλύτερο, και να ρωτά για πιθανές δικές σας αλλαγές,

μιλαει για τον εαυτο του

συνεχεια...

και πιστευει οτι αυτα που εχει κανει αυτος ειναι κοινη λογικη...

επισης μας εχει δειξει ποιος ειναι σε προηγουμενο τοπικ

α

οταν εχεις προσδοκιες ειναι κακο

The best things in life are unexpected - because there were no expectations

Δημοσ.

Ειλικρινά προσπαθώ να σας καταλάβω. Προσπαθώ σε ένα βαθμό να γελάσω με τα σχόλιά σας, που ομολογουμένως πολλές φορές είναι έξυπνα και χιουμοριστικά. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατόν, να σας λέει ένας άνθρωπος κάτι θετικό για τη ζωή του, πώς την άλλαξε προς το καλύτερο, και να ρωτά για πιθανές δικές σας αλλαγές, και εσείς να στέκεστε σε λέξεις και φράσεις, δίνοντας μια στρεβλή διάσταση στην πρόθεσή του, χλευάζοντας με φτηνό τρόπο τα γραφόμενά του. Δε θέλω να κάνω την έξυπνη, ούτε να υπερασπιστώ κανένα, απλά μου κάνει εντύπωση η ευκολία σας στην κατάκριση. Η εξυπνάδα σας και το μυαλό σας δεν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από τα μέλη που είναι εδώ.

Ειναι θεμα παρουσιασης.Πχ ενα θεμα με τιτλο 'αποδραση απο την καθημερινοτητα ' η κατι παρομοιο , οπου θα ζητα τις δικες μας αποψεις και εμπειριες (που μπορει να ειναι απο εξτρεμ καταστασεις μεχρι φραπεδακι και λιωσιμο στον υπολογιστη , σεβαστες ολες )παρουσιαζοντας τις επιλογες που αλλαξαν την δικη του ζωη..θα ειχε καλυτερη τυχη και σιγουρα θετικοτερη ανταποκριση.Ενα θεμα που ο τιτλος και μονο σε βαζει σε θεση αμυνας , που νιωθεις οτι σου κουναει σχεδον κουναει επικριτικα το δαχτυλο ,που αντι να σου δωσει λιγο αισιοδοξια με το χιουμορ του και την καλη διαθεση , νιωθει οτι θα σε στεναχωρησει περισσοτερο για τις κακες σου επιλογες ,ποσο μαλλον οταν ειναι προεκταση αλλου θεματος και σε καιρους μνημονιου θα σου αρχισει τα κυρηγματα επειδη ''δεν ζεις την ζωη σου στο επακρο '' , ''δεν αδραξες την μερα'' , ''δεν επιασες την ζωη απο τα μαλλια'' , '' δεν αφουγκρασττηκες την πιατσα για αυτο εισαι ανεργος'' κλπ...ε αυτο το θεμα το λιγοτερο θα ψιλοπατωσει το περισσοτερο θα τα ..ακουσει :D

Δημοσ.

Ακόμα κι έτσι να είναι όπως λες, θα προτιμούσα να διαβάσω απόψεις επί του θέματος, δηλαδή αλλαγές που έκαναν άλλοι άνθρωποι (δεν σχολιάζω αρνητικά το χιούμορ σε αυτές, ίσα ίσα), παρά την συνεχιζόμενη εξυπνακίστικη επίθεση σε έναν, έστω κι αν έχει δώσει δείγματα αρνητικά. Οι προσδοκίες μου σε ένα forum σαν και αυτό είναι μεγάλες, και αυτό μάλλον είναι τιμητικό που λέω για εσάς. Πολλές φορές κατεβάζετε το επίπεδο συζήτησης χωρίς λόγο. Καλό το χιούμορ, ο χαβαλές και η καφρίλα (πίστεψε με είμαι υπέρτατος οπαδός), αλλά έχω την αίσθηση πως κάποιες φορές γίνεται για να γίνει.

Δημοσ.

απλά μου κάνει εντύπωση η ευκολία σας στην κατάκριση

Έχεις διαβάσει άλλα ποστς του leonida πέρα του παρόντος topic ; Εκείνος άρχισε την κατάκριση σε άλλο topic. Για αυτό έχει φάει κράξιμο , άλλος χρήστης δε θα είχε φάει τόσο κράξιμο.

Είναι υποκρισία να κατακρίνεις κάποιον που παραπονιέται ότι είναι άνεργος ότι δεν προσπαθεί αρκετά σε μία χώρα που δεν υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοπρεπή εργασία και τα ποσοστά της ανεργίας εκτινάσσονται ( βλέπε λουκέτα επιχειρήσεων ) , του τη λες επειδή δεν πάει για μπάνιο υποθέτοντας ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα έχει λεφτά ( και τα κτελ θέλουν λεφτά για να πας σε παραλία ... ) , τον κράζεις για τα πτυχία του ( λες και αυτά φταίνε που δεν υπάρχουν δουλειές ) και μετά παραδέχεσαι ότι έχεις βρει δουλειά μέσω γνωστού.

Μετά φτιάχνεις topic στο οποίο ουσιαστικά δεν είναι ότι ζητάς τη γνώμη κάποιου απλά θες και πάλι να δείξεις πόσο γαμάτος και ανώτερος των υπολοίπων είσαι. Το παίζεις δήθεν ανεξάρτητος ( με την πλάτη των γονιών ) και περηφανεύεσαι για τις γαμάτες ασχολίες στον τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο που σου αφήνει η γαμάτη δουλειά σου που βρήκες μέσω γνωστού. Βέβαια για αυτήν την ασχολία σου χρειάστηκε και μία προκαταβολή 2000 ευρώ από γονιό, ανεξαρτησία σου λέει μετά. Τρίχες μωρέ , μόνο 3 βασικοί μισθοί. Επίσης τονίζεις άρχισες και Bachelor γιατί σου περισσεύει και πάλι χρόνος και χρήμα ρε γαμώτο και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις.

Με λίγα λόγια , λεφτά υπάρχουν :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...