Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις για την ζωή σου?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι προσδοκίες μου σε ένα forum σαν και αυτό είναι μεγάλες, και αυτό μάλλον είναι τιμητικό που λέω για εσάς.

flattery wont get you very far

;)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

Κοίτα και 'συ δεν πας πίσω. Είσαι το κοριτσάκι που παραπονιέται για τις αγγελίες του skywalker αν θυμάμαι καλά. Κάτι "account manager" και αρχιδιές. Δοκίμασε να μπεις στις μικρές αγγελίες και είμαι σίγουρος πως θα βρεις τουλάχιστον δουλειά ως baby sitter.

Δημοσ.

Κοίτα και 'συ δεν πας πίσω. Είσαι το κοριτσάκι που παραπονιέται για τις αγγελίες του skywalker αν θυμάμαι καλά. Κάτι "account manager" και αρχιδιές. Δοκίμασε να μπεις στις μικρές αγγελίες και είμαι σίγουρος πως θα βρεις τουλάχιστον δουλειά ως baby sitter.

babysitter πας και με χαρτι δημοτικού. Δεν εκανε 2 πανεπιστημια η κοπελα για να παει να ξεσκατίζει.

Δημοσ.

Θέλω να πω πως κράζετε τον Λεωνίδα ενώ υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν πως πρέπει ντε και καλά στις μέρες μας να βρουν δουλειά με τα 200 πτυχία τους. Αν έχεις ανάγκη από φράγκα και είσαι άνεργος, δεν μιζεριάζεις στα fora, κάνεις οτιδήποτε για να τα βγάλεις πέρα.

Άκου "μάγκες...δεν αντέχω άλλο". Εγώ να δεις ρε μεγάλε!

Και τέλος πάντων, το θέμα μας είναι το BUCKET LIST. Τι σας νοιάζει πόσα φράγκα έχει ο καθένας, αν τον ταϊζει η μάνα του και κάνει καταδύσεις. Είστε offtopic!

Δημοσ.

Έχεις διαβάσει άλλα ποστς του leonida πέρα του παρόντος topic ; Εκείνος άρχισε την κατάκριση σε άλλο topic. Για αυτό έχει φάει κράξιμο , άλλος χρήστης δε θα είχε φάει τόσο κράξιμο.

Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις . Μπορεί να σας την έσπασε και ό,τι άλλο τέλος πάντων. Όμως και στο κράξιμο βάλτε ένα όριο. Η αίσθηση διαβάζοντας από την αρχή το θέμα, είναι πως μοιράζομαι με τους άλλους κάτι, με χαρά. Αυτό θα ήθελα να δω και πραγματικά θα το διάβαζα με ενδιαφέρον (ακόμα περιμένω να δω απαντήσεις ).

Δημοσ.

Αυτό θα ήθελα να δω και πραγματικά θα το διάβαζα με ενδιαφέρον (ακόμα περιμένω να δω απαντήσεις ).

και αν θελανε θα απανταγαν...

Δημοσ.

Πάρε τηλ. σε αγγελίες της χρυσής ευκαιρίας και βρες κάποια που να μην έχει καλυφθεί η θέση ή δεν είναι καμία πυραμίδα ή δεν είναι κάποιος ανώμαλος... Επίσης είμαι άνω των 25 ( you know 592 μικτά ) και γυναίκα . Όταν λέω έχω δοκιμάσει τα πάντα το εννοώ ( βρήκα δουλειά για 6 μήνες μέσω γνωστού τελικά ).

Το skywalker ήταν ένα παράδειγμα. Και στην τελική δουλεύω από όταν ενηλικιώθηκα και όχι απλά δεν παίρνω φράγκο από γονείς αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω χρειαστεί να τους δανείσω και από πάνω , οπότε κριτική στα κακομαθημένα που ξέρετε εσείς και βγάζετε συμπέρασμα για όλους τους υπόλοιπους. Τον τελευταίο χρόνο δούλευα ως καθαρίστρια στο μαγαζί συγγενών μου οπότε αυτά περί δήθεν προτίμησης για δουλειές manager να πας να τα πεις αλλού. Οπότε θες μπορείς να περάσεις να με δεις επί τω έργω... Άντε με τον κάθε εξυπνάκια εδώ μέσα. Και πληροφοριακά έχω βρει δουλειά μέσω γνωστού για 6 μήνες ( έπρεπε να καταφύγω σε αυτό το μέσο αφού εξάντλησα ό,τι αγγελία υπήρχε ).

Το Λεωνίδα τον έκραξα γιατί μας έκανε κριτική αφ'υψηλού στο άλλο topic ( σε μένα , στο zazik κ.λ.π. ). Αν έλεγε ότι παιδιά έχω λεφτά είμαι τυχερός , δούλεψα σκληρά κ.λ.π. και έχω δουλειά και έχω και φράγκα και ασχολίες θα του έλεγα " να τα χαίρεσαι αν τα έχεις βγάλει νόμιμα τα λεφτά , δώσε και σε εμάς καμία συμβουλή " .

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ότι δεν έχουμε κρίση , ότι δε θα βάλουν λουκέτο και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει και ότι δεν υπάρχει ανεργία αλλά χλιδανεργία . Ποια είμαι εγώ να σας χαλάσω το όνειρο ; Κοιμηθείτε , είναι λυμένα όλα τα προβλήματα μας και η χώρα δεν έχει πτωχεύσει.

Επειδή λοιπόν εγώ έχω μάθει να συζητάω και όχι να βγαίνω ανώτερη κάνοντας προσωπική επίθεση σε άλλους ανθρώπους ( το κράξιμο στο leonida το έκανα γιατί προκάλεσε και δεν τον έκραξα μόνο εγώ αλλά προφανώς ξαφνικά ο άνεργος έχει χάσει και το δικαίωμα του να έχει άποψη ) προφανώς και δεν έχω τα κατάλληλα προσόντα για να συμμετέχω σε αυτό το forum ( σε αυτό στο section δηλαδή ).

Η διαφορά στο δικό μου κράξιμο ήταν ότι έκραζα τα λεγόμενα του leonida ( δεν μπορείς να αντικρούσεις ότι δεν υπάρχει ανεργία ενώ παρακάτω λες ότι βρήκες δουλειά μέσω γνωστού , είναι σαν να αυτοαναιρείς τα λεγόμενα σου , δεν μπορείς να λες για ανεξαρτησία και μετά να λες ότι πήρες 2000 για προκαταβολή κ.λ.π. ). Δεν έκανα επίθεση στο leonidas ως πρόσωπο. Εκείνος όμως έκανε προσωπική επίθεση ( δείτε το topic , δε θα ξαναλέμε πάλι τα ίδια ) και την ίδια επίθεση τώρα δέχομαι και από κάποιον slygeo87 που με κρίνει προσωπικά λες και με ξέρει.

Εν τω μεταξύ για τη συγκεκριμένη αγγελία που αναφέρεις slygeo87 εγώ τότε έκραζα που περιμένουν να δουλέψει κάποιος τζάμπα για τον τίτλο αλλά οι τίτλοι δεν τρώγονται ( και τα βιογραφικά μας τα είχανε βρει από άλλη αγγελία , άλλης εταιρείας , δεν είχα κάνει καν αίτηση ). Και αυτά δεν τα έγραψα απλά εδώ , αλλά έκραξα και τον υπεύθυνο που έκανε την ενημέρωση ( με επιχειρήματα πάντα , όχι φωνές ) και άλλαξε 100 χρώματα γιατί προφανώς δεν το περίμενε από ένα ...κοριτσάκι :devil:

Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις . Μπορεί να σας την έσπασε και ό,τι άλλο τέλος πάντων. Όμως και στο κράξιμο βάλτε ένα όριο. Η αίσθηση διαβάζοντας από την αρχή το θέμα, είναι πως μοιράζομαι με τους άλλους κάτι, με χαρά. Αυτό θα ήθελα να δω και πραγματικά θα το διάβαζα με ενδιαφέρον (ακόμα περιμένω να δω απαντήσεις ).

Μα εκείνος είναι που δεν έχει βάλει όριο στις προσωπικές επιθέσεις . Δε συμφωνώ με την comme il faut ( δεν ξέρω εάν το έχω γράψει και σωστά ) οπτική σου. Αυτό είναι που μας έχει φάει ως χώρα . Όταν δέχομαι προσωπική επίθεση ( και δεν είμαι εγώ μόνο αυτή που τη δέχτηκε ) , δε θα κάτσω να με "βαράνε ".

Δημοσ.

Γιατι δεν ξεκινας εσυ ? :rolleyes:

Δημοσ.

Όλα εδώ πληρώνονται ... :devil:

Ο καθένας ζει το παραμύθι του. Πολύ απλά. Get over it.

Το λάθος σου/κάποιων είναι που ασκείτε κριτική στον Λεωνίδα σε ένα εντελώς άκυρο θέμα που έφτιαξε. 10 σελίδες trolling!

Δημοσ.

Ο καθένας ζει το παραμύθι του. Πολύ απλά. Get over it.

Το λάθος σου/κάποιων είναι που ασκείτε κριτική στον Λεωνίδα σε ένα εντελώς άκυρο θέμα που έφτιαξε. 10 σελίδες trolling!

Πιστευω οτι απο μονο του το θεμα σηκωνει τρολλινγκ, ακομη κι αν δεν υπηρχε προηγουμενο στην ολη υποθεση.

Διοτι ειναι καπως ακυρο το να βγαινεις και να μιλας με ανεση για το πως αλλαξες τη ζωη σου, δειχνοντας ασχολιες κλπ, οι οποιες κοστιζουν αρκετα λεφτα απο τη μια και πολυ χρονο απο την αλλη, και να ρωτας τους αλλους τι εκαναν για τη ζωη τους, εν μεσω κρισης, με βασικο μισθο 700 ευρω και 9ωρα-10ωρα, και την ανεργια να εχει φτασει στα υψη. Τι σκατα δηλαδη περιμενει να του πω καποιος οτι εκανα για τη ζωη μου, οταν ξυπναω 8 το πρωι και με σπαστο ωραριο καταληγω 10 το βραδυ σπιτι με 700 το μηνα και τα εξοδα να ειναι ισα ισα;

Γινεται μετα να μην τολλαρεις; Ειναι σαν να καθομαστε και να κουβεντιαζουμε για τα υπερ και τα κατα της πορσε, λες κι εχουμε ολοι απο μια.

Δημοσ.

Σε νιώθω, αλήθεια. Δε μπορείς να σκεφτείς τίποτα όμως που θα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου αντι να τρολλάρεις; Μα τίποτα; Φιλικα.

Δημοσ.

Σιγουρα, εκατονταδες πραγματα, αλλα απεχει πολυ το να τα σκεφτομαι, απο το να μπορεσω να σηκωθω ενα πρωι, και να εχω τη δυνατοτητα να τα κανω. Διοτι το θεμα δεν ξεκινησε ως το "τι θα θελατε να κανετε στη ζωη σας" ως ονειρο, αλλα το "τι κανετε ηδη για τη ζωη σας". Δυστυχως αυτη τη στιγμη το μονο που κανουμε για τη ζωη μας ειναι να επιβιωνουμε. :rolleyes:

Δημοσ.

Κοίτα ο φίλος μίλησε για bucket list. Και καλά φτιάχνεις μία λίστα με τα πράγματα που θες να κάνεις στη ζωή σου πριν ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Είναι τέτοια φάση. Πες ξερω 'γω θέλω να κάνω τον γύρο της γης με ένα ποδήλατο. Το αν έχεις τα φράγκα να το πραγματοποιήσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...