nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εσείς τι κάνετε για την ζώη σας? Έκοψα το κάπνισμα ,το αλκοολ και το χόρτο το μείωσα δραματικά πλέον μονο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και άρχισα υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο. Μπορώ να πω πως 3ης μήνες μετά δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Πλέον κάνω σχέδια για το μέλλον να πάω στρατό και μετά να μπω σε κάποια σχολη νοσηλευτικής. Τα υπόλοιπα σχέδια που κάνω δεν μπορώ να τα γράψω δυστυχώς. Πάντως πέρα από την πλακα και τον ηλίθιο για πολλους χαρακτήρα που δείχνω στο ινσομνια , στην πραγματικότητα είμαι κάτι εντελώς διαφορετικό , ίσως και να με συμπαθούσατε. αυτα.
pournaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κοίτα ο φίλος μίλησε για bucket list. Και καλά φτιάχνεις μία λίστα με τα πράγματα που θες να κάνεις στη ζωή σου πριν ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Είναι τέτοια φάση. Πες ξερω 'γω θέλω να κάνω τον γύρο της γης με ένα ποδήλατο. Το αν έχεις τα φράγκα να το πραγματοποιήσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ. Διαφωνω. "έκοψα το κάπνισμα, άρχισα το τρέξιμο, ποδήλατο και το κολύμπι ( μεγάλες αποστάσεις) έγινα εκπαιδευτής στις καταδύσεις, εκπαιδευτής σε ιστιοπλοία και τώρα σκεπεύω να βγάλω δίπλωμα αλεξιπτωτιστή. Θέλω να πάρω μέρος σε μαραθώνιο τρεξίματος, να ανεβω στον Όλυμπο και δεν ξέρω ακόμα τι άλλο. Έπισης άρχισα να κάνω BSc (Honours) στην πληροφορική και πήγα στην Αγγλία που λατρεύω!!" αυτο δεν ειναι bucket list ειναι τι εχει κανει ηδη (εκτος του ολυμπου και του μαραθωνιου). Εδεν ξυπνας ενα πρωι και ξεκινας να κανεις τον εκπαιδευτη, πεταγεσαι μεχρι αγγλια (λες και πας στο περιπτερο), και ριχνεις κι ενα BSc (Honours), ετσι για να γεμισει το ωραριο...
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το να ανέβεις όμως ΕΣΥ στον όλυμπο θα ήταν μια χαρά για την λίστα σου. Anyway, πάσο.
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Βασικά ο leonidas_fs ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκοψε το κάπνισμα, άρχισε γυμναστική και έγινε εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας και καταδύσεων. Επειδή απ' ότι φαίνεται οι περισσότεροι στάθηκαν στο τελευταίο, εξήγησε πως το βλέπει σαν καβάτζα, ώστε πάντα να έχει ένα χαρτί που θα του δώσει δουλειά, ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ. Άσχετα λοιπόν αν αντικειμενικά δεν γίνεται όλοι να αφιερώσουν χρόνο και χρήμα στην απόκτηση επιπλέον γνώσεων ώστε να έχουν αυτή την καβάτζα, δεν μου έδωσε την εντύπωση πως είναι ο φραγκάτος τύπος που έχει τόσο ελεύθερο χρόνο και δεν έχει τίποτα να κάνει, που στο τέλος κάνει λίγο απ' όλα. Ούτε πως θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο και περιμένει απ' όλα τα μέλη να αναφέρουν inspiring αλλαγές ζωής του τύπου "Ήμουν 20 χρόνια άστεγος και μια μέρα το πήρα απόφαση, στρώθηκα και σήμερα είμαι επίκουρος στο ΕΜΠ". Σ' αυτά τα πλαίσια λοιπόν και χωρίς να λαμβάνω υπόψιν το τι έχει γραφτεί σε άλλα topics παρά μόνο σε αυτό, γιατί κάποιος που έκανε 2 πράματα για τον εαυτό του και θεωρεί πως πήγε ένα βήμα παραπέρα προκαλεί, ενώ ένας 25άρης με Bachelor, Master, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, ECDL, πιστοποιήσεις και μαύρη ζώνη έχει δυνατό βιογραφικό;
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα είναι με τον OP που έχει όρεξη για trolling, και όχι για το περιεχόμενο του θέματος. Slipknot, θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι είχε γράψει στο άλλο topic.
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα είναι με τον OP που έχει όρεξη για trolling, και όχι για το περιεχόμενο του θέματος. Slipknot, θα σου πρότεινα να διαβάσεις τι είχε γράψει στο άλλο topic. Τα 'χω διαβάσει μαν, κάποιοι τα πήραν -δικαιολογημένα ίσως- με τα όσα έγραψε. Ναι, μπορεί να είναι troll. Μπορεί όμως και να είναι κάποιος με διαφορετική ψυχοσύνθεση και αντίληψη καταστάσεων.
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μπορεί όμως και να είναι κάποιος με διαφορετική ψυχοσύνθεση και αντίληψη καταστάσεων. privileged people tend to be that...
tsifotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 (αφηστε το θεμα ησυχο, ας περιμενουμε ολοι μαζι σχολιο το 2014 απο pavlinaki) φιλικα παντα αλλα κατα την ταπεινοτατη μου αποψη το θεμα δεν παει καπου. Ευχαριστω και συγγνωμη για το οφτοπικ (; )
Ghost_Dog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μειωσα το καπνισμα,κανω τρακα λεφτα απο τον πατερα το αμαξι ή κανα ψιλο για να παρω προφυλακτικα,πινω μπυρες απο τα lidl εξηγω την επιλογη μου για αμστελ και οχι για paulaner σε μια μη ελιτιστικη ταση που εχω τον τελευταιο καιρο λογω της συσωρρευμενης αρας απελπισιας που με κατακλυζει,καθομαι ολη μερα ωστε να μην πειναω πολυ,θαλασσα δεν εχω δει και περιμενω νοεβρη να μπω φανταρος....Η ζωη δεν θα μπορουσε να ναι πιο γαματη....
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 πινω μπυρες απο τα lidl Τα Lidl έχουν Veltins που είναι μέτρια προς καλούτσικη μπυρίτσα.
Ghost_Dog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Grafenwalder παιρνω με κουτες να μου ρχετε και φθηνοτερα μια χαρα ειναι δεν εχω παραπονο απο το τιποτα να χαρμανιαζω
black_widow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 καθομαι ολη μερα ωστε να μην πειναω πολυ Το έκανα και εγώ αυτό αλλά δε με παίρνει άλλο , χρειάζομαι επειγόντως τώρα γυμναστική να αρχίσω γιατί αν το θυμηθώ αργότερα θα έχω γίνει μία πλαδαρή άνεργη και αυτό πάει πολύ... Θα πεινάω όμως ρε γαμώτο πιο πολύ και μετά τι κάνουμε ; Λίγο δίαιτα ΔΝΤ λίγο γυμναστική έως του χρόνου το καλοκαίρι θα έχω αποκτήσει και γαμώ τα σώματα.
Ghost_Dog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Eγω ευτυχως/δυστηχως δεν παιρνω κιλα οσο και να φαω οποτε δεν εχω θεμα.Α επισης ξεχασα να αναφερω οτι αυτο το καλοκαιρι ξεκινησα και την πρακτικη μου ως εργατης εγω βαψει,εχω πλανεψει,εχω κλαδεψει και εχω κανει ενα εκατομυριο μερεμετια τωρα πιστευω μπορω να παω και σαν βοηθος κανενος μεταναστη μαστορα
prospolos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δε συμφωνώ με την comme il faut ( δεν ξέρω εάν το έχω γράψει και σωστά ) οπτική σου. Αυτό είναι που μας έχει φάει ως χώρα . Όταν δέχομαι προσωπική επίθεση ( και δεν είμαι εγώ μόνο αυτή που τη δέχτηκε ) , δε θα κάτσω να με "βαράνε ". Δεν είναι θέμα καθωσπρεπισμού, ούτε δήθεν καλοσύνης. Δόθηκε άλλη διάσταση στο θέμα,με εμπλοκή προσωπικών στοιχείων και κόντρας, ανούσιας κατα τη γνώμη μου ή τέλος πάντων άσχετη με το θέμα. Μπλέχτηκαν, οικονομικά κλπ, άσχετα με τη συζήτηση. Ακόμα κι αν έχετε διαφορές, ακόμα κι αν το θέμα το έθεσε κάποιος που σας τσαντίζει, μη βρίσκετε κάθε ευκαιρία, σε κάθε θέμα που ανοίγει να γαντζωθείτε για να του την πείτε. Εκεί είναι το point μου. Να υπερασπίζεσαι φυσικά τον εαυτό σου, και να μη δέχεσαι να σε βαράνε, αλλά από την άλλη να μην ανάγεται αυτό σε συνεχιζόμενη άμυνα και τελικά επίθεση. Γιατι δεν ξεκινας εσυ ? Θα ξεκινήσω, γιατί θεωρώ πως τα θέματα συζήτησης δεν είναι από μόνα τους χαζά ή γελοία. Οι δικές μου αλλαγές λειτούργησαν ως προς την επιλογή περιβάλλοντος και συναναστροφών. Έκοψα ό,τι με χάλαγε και με καταπίεζε και απελευθερώθηκα από επιρροές που με έπνιγαν. Επιπλέον, παρακολούθησα τη συναυλία του Roger Waters, ένα όνειρο ζωής και μια απελευθέρωση από τα τείχη χρόνων. Έκανα το μεράκι μου για τη μουσική και τη ενασχόληση με το διαδίκτυο έμπρακτα μέρος της ζωής και της απασχόλησής μου. Αυτά ήταν αρκετά, για να μου αλλάξουν τη διάθεση και να πάρω λίγες στροφές παραπάνω. Το οικονομικό κόστος ελάχιστο. Περισσότερο η διάθεση για απαλλαγή από σκιές και βάρη που με καθήλωναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.