paul7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υπαρχει καποιο ιδιαιτερο ονομα για το μηχανηματακι που στριβει τα τσιγαρα;;;; Τα βγαζει σφιχτα ή ρουφας πολυ αερα;;;
athlios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 To καλυτερο μηχανημα, ειναι κολλητος που να ξερει να στριβει καλα. Δε τον αλλαζεις με τιποτα μετα.
salliara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αέρα. Κ προσωπικα το βρίσκω τζάμπα μπελά. Μέχρι να μάθεις πως να τα στήνεις σωστα για να μην τα κάνεις πουτανα, ε θα χεις μαθει και να στρίβεις ωραιότατα στο χέρι
paul7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 To καλυτερο μηχανημα, ειναι κολλητος που να ξερει να στριβει καλα. Δε τον αλλαζεις με τιποτα μετα. Δεν ειναι παντα διαθεσιμος ομως... ο π****ης κανει κατι τσιγαρα.....εμενα δν μου βγαινουν.....
apd453 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ο μόνος λόγος για μη μπορείς να στρίψεις (εκτός από κάποιο κινητικό πρόβλημα) είναι να είσαι ρωσοπόντιος μπετατζής.
paul7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ελα μαγκα...τι να κανουμε.....δεν ειμαστε ολοι apd453
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλύτερα από βιομηχανικά τα στρίβω ο μπαγάσας... μόνο που το έκοψα και τώρα στρίβω για τους άλλους Η στριφτιέρα είναι φλωριά. Μη.
salliara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αντε να γίνετε κολλητοί τότε Μια καθηγήτρια μου, 50άρα Ολλανδέζα, εστριβε με τέτοιο μαραφέτι, ΑΦΙΛΤΡΑ και αεράτα μπουριά. Πώς δεν εβηχε κομματακια καπνου δε ξερω.
paul7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αντε να γίνετε κολλητοί τότε Μια καθηγήτρια μου, 50άρα Ολλανδέζα, εστριβε με τέτοιο μαραφέτι, ΑΦΙΛΤΡΑ και αεράτα μπουριά. Πώς δεν εβηχε κομματακια καπνου δε ξερω. Χαχα α την Ολλανδεζα
athlios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αντε να γίνετε κολλητοί τότε Μια καθηγήτρια μου, 50άρα Ολλανδέζα, εστριβε με τέτοιο μαραφέτι, ΑΦΙΛΤΡΑ και αεράτα μπουριά. Πώς δεν εβηχε κομματακια καπνου δε ξερω. με σαλιο και υπομονη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπα απλά χρόνο θέλει σίγουρα δεν είναι επιστήμη, και καλο είναι να στρίβετε ανάποδα ώστε να μην καπνίζετε επιπλέον χαρτί, κάτι μάθαμε και στον στρατό
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπα απλά χρόνο θέλει σίγουρα δεν είναι επιστήμη, και καλο είναι να στρίβετε ανάποδα ώστε να μην καπνίζετε επιπλέον χαρτί, κάτι μάθαμε και στον στρατό Μπορείς να κόψεις από την αρχή το χαρτάκι και να το στρίψεις κανονικά. Επίσης κυκλοφορούν κάποια χαρτάκια (δε θυμάμαι πως λέγονται) που είναι από μόνα τους μικρότερα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Yes αυτό έκανα όταν κάπνιζα γλυκόριζα γιατί απλά δεν στρίβετε ανάποδα, όσο για τα χαρτάκια που λες έχω δοκιμάσει απλά δεν έχω βρει λεπτά, φάση ασημένια rizla. Τα organic glass τα τελείως διάφανα καλούτσικα είναι αλλα δεν τρελαίνομαι κιόλας.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Υπαρχει καποιο ιδιαιτερο ονομα για το μηχανηματακι που στριβει τα τσιγαρα;;;; Τα βγαζει σφιχτα ή ρουφας πολυ αερα;;; Mηχανάκι στριφτού τσιγάρου λέγεται επισήμως (λίγο πιο ψωνισμένη εκδοχή είναι το "ταμπακιέρα στριφτού"). Το ίδιο φλώρικη ονομασία όπως η ξενική : "rolling paper machine" (...άκου "machine". To μυαλό πάει σε μοτόρια. Και στα Ελληνικά πάει σε Ζούνταπ, ΥΑΜΑΗΑ -διαβάζεται "ιαμάια"- Χόντα, και, ακόμα πιο ταιριαστά, Φλορέττα). +1 λοιπόν στον Φίζικς, μη μπλέκεσαι μ' αυτό. Χεράκια, δαχτυλάκια και Lucky Luke is soon gonna eat yοur dust. Άσε που είναι κουραστικό να την κουβαλάς όταν είσαι έξω. Και δεν πρόκειται έτσι ποτέ να μάθεις να στρίβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.