Προς το περιεχόμενο

Μαζική παραίσθηση? (καμια χρήση ουσίας/alcohol)

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν , θα απευθυνθώ στους ψυχολόγους του forum , μήπως και κάποιος θέλει να δώσει κάποια εξήγηση για αυτό.

Καθόμουν με δυο φίλους μου και μιλάγαμε χθες κατά τις 12-1 το βράδυ στην αυλή του ενός και νιώσαμε κάτι σαν δόνηση (νομίσαμε ότι έκανε σεισμό) και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούστηκε σαν να περνούσε από διπλα μας ένας ήχος σαν πολλές φωνές μαζί με παράσιτα σαν αυτά του ραδιοφωνου. Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε επειδή είχαμε γυρίσει και οι τρεις και κοιτάγαμε ακίνητοι προς την μεριά που ακούστηκε αυτό άρχισε να μυρίζει σαν βόθρος , πολύ άσχημη μυρωδιά.

Ο ένας φίλος μου επειδή είναι κάπως κάφρος με αυτά και δεν πιστεύει σε τίποτα περίεργο άρχισε να μας κοροϊδεύει πως κάποιος από εμάς αερίστηκε και γέλαγε σαν βλάκας όταν ξαφνικά πετάχτηκε επάνω λες και τον χτύπησε ρεύμα και άρχισε να φωνάζει ότι κάτι τον δάγκωσε στον λαιμό. Εμείς κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και του λέμε σκάσε ρε νυχτιάτικα μας έπεισες (γιατί τα κάνει κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια). Μετά από λίγο αφότου δεν δώσαμε άλλη σημασία και νομίζαμε ότι όλο αυτό μας φάνηκε και ότι ο φίλος μας έκανε καραγκιοζιλίκια , συνεχίσαμε αυτό που λέγαμε και τότε ακούστηκε ένα μουγκρητό (σαν αγριεμένος σκύλος) και άρχισε το δέντρο διπλα μου να κουνιέται λες και κάποιος το ταρακουνούσε (όμως δεν ήταν κανεις εκεί) και φύγαμε τρέχοντας και μπήκαμε μέσα στο σπίτι του. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μας φάνηκε όλο αυτό , το μονο που με παραξενεύει είναι η κοκκινίλα στον λαιμό του (σαν σπασμένα αγγεία , όπως η πιπιλια που κάνουμε αλλα αρκετά μεγάλο σημάδι).

Τελικά τι παίζει να έγινε? μαζική παραίσθηση ? μας έκανε πλακα και πήγε και έκανε σήμερα την κοκκινίλα στον λαιμό του να μας πείσει ?

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία και δεν είναι το μόνο. :ph34r:

Δημοσ.

δηλαδή ? τι είναι αυτό ? και πώς το αντιμετωπίζουμε ? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

το σημάδι (ρούφηγμα) το έκανε μόνος του ?

Δημοσ.

περιμένω υπομονετικά να πάρω μια σοβαρή απάντηση (εκτος της πρώτης οι υπόλιπες ήταν οτι νανε).

Δημοσ.

και φύγαμε τρέχοντας και μπήκαμε μέσα στο σπίτι του

Εσυ είσαι που θα πήγαινες στη ζούγκλα, έτσι;;

Δημοσ.

Καθόμουν με δυο φίλους μου και μιλάγαμε χθες κατά τις 12-1 το βράδυ στην αυλή του ενός

δεν μας λες ομως τι πινατε?

Δημοσ.

νομίζω είναι η περίοδος ανθοφορίας της ντατούρας και από ότι θυμάμαι είσαι επαρχία. μήπως σας τα έσκασε το κρινάκι και δεν το πήρατε πρέφα? :P

Δημοσ.

καλες οι πλακίτσες αλλα έχω τρομοκρατιθεί. Απόψε πίγαμε επίσκεψη σε έναν ιερέα , σιγγενή του ενός φίλου και μας έδωσε κάτι ψομιά να έχουμε στις τσέπες και κάτι εικονίδια , λεει θα μας προστατεψουν ...

τωρα το άν δουλέυουν δεν το γνωρίζω ...

ισως επιδι δέν είμαι χριστιανός να μήν δουλέψουν.. πάντως μου μίριζε κρεμιδίλα πριν και η μυρωδιά δέν ηταν απο τις μασχάλες μου (ειχα κάνει μπανιο και ειχα ψεκαστει με αποσμιτικο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...