Προς το περιεχόμενο

προβλημα με υπολογιστη

bumble

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κολουσε αλλα παρεμενε  ανοιχτος ... φυσικα δεν δουλευε τιποτα απλα ητανε σε λειτουργια εκανα φορματ παλι τα ιδια...otαν μπαινω ομος σε ασφαλη λειτουργια δουλευει μια χαρα...τι μπορει να παιζει ρε παιδια? δεν αντεχω αλλο και λεφτα για μαστορους δεν εχω..αμα ειχα θα πηγαινα..παρακαλω την βοηθεια σας γιατι εχω αγανακτησει...

Δημοσ.

Απο θερμοκρασίες πως τα πάει το "όχημα"; Τρέξε μια το HWmonitor και δώσε εικόνα ή γράψε τις θερμοκρασίες. Τον χειμώνα το έκανε πιο αραιά αυτό και τώρα περισσότερο ή το ίδιο

;

Ακόμα, για τι υπολογιστή μιλάμε; Λάπτοπ ή σταθερό; Μπορείς να γράψεις τα χαρακτηριστικά του;

Δημοσ.

ειναι σταθερο το εκανε μετα απο ανανεωση drivers αλλα εκανα φορματ και παλι τα ιδια ομως.. θερμοκρασιες μια χαρα ειναι το εχω τσεκαρει

Δημοσ.

Και σε φορτίο είναι καλές; OCCT βγάζει; Μέχρι πόσο πάνε; Ποιος επεξεργαστής είναι (αν και τα full specs καλό θα ήταν να τα έγραφες...).

Μετά ελέγχεις ram με Memtest (bootable πάντα) για πάνω απο 2-3 ώρες. Και μετά ελέγχεις τον δίσκο (bootable κατά προτίμηση με πρόγραμμα απο τον κατασκευαστή).

Μέσα στο κουτί δεν έχει πιάσει τίποτα σκόνη που να δημιουργεί πρόβλημα ε; Καθαρό είναι...; Καλώδια όλα οκ, πατάνε καλά ε;

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι Achi πρόβλημα. η βιος η τα βασικά drivers του Motherboard.

Έκανες bios update πριν ξεκινήσει το πρόβλημα ? Μπορείς να δεις αν έχει καινούριο bios η να πας ένα πίσω ?

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι Achi πρόβλημα. η βιος η τα βασικά drivers του Motherboard.

Έκανες bios update πριν ξεκινήσει το πρόβλημα ? Μπορείς να δεις αν έχει καινούριο bios η να πας ένα πίσω ?

πως μπορω να το δω ?αμα βαλω driver στην μητρικη θα ειναι ολα ενταξει?

νικο αυτα που λες ειναι δυσκολα για μενα

Δημοσ.

Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της μητρικής σου και σύμφωνα με το μοντέλο σου βρίσκεις το bios το οποίο κάνεις Update και τους drivers της μητρικής.chipset κλπ. μετά εσύ θα μας πεις αν είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά λίγο δύσκολο δεν είναι να έκανε bios update χωρίς να το καταλάβει...?

Εκτός αν το έκανε κάποιος τεχνικός..!

bumble δοκίμασε κ ένα

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...