tasoylos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 καλησπερα.Μπορειτε να μου προτινεται καποιο καλο προγραμμα συντηρησης του υπολογιστη μου. τα προγραμματα που εχω τωρα στον υπολογιστη μου ειναι το advanced system care pro 4 , το auslogics boostspeed ,tune up utilities 2011 και το powersuite που ειχα ειχε κανει ολους τους υπολογιστες μου για format.το system mechanic pro της iolo εχω ακουσει οτι ειναι καλο και τα προγραμματα της pc tools επισης .Μπορειτε να με διαφωτισετε?
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 καλησπερα.Μπορειτε να μου προτινεται καποιο καλο προγραμμα συντηρησης του υπολογιστη μου. τα προγραμματα που εχω τωρα στον υπολογιστη μου ειναι το advanced system care pro 4 , το auslogics boostspeed ,tune up utilities 2011 και το powersuite που ειχα ειχε κανει ολους τους υπολογιστες μου για format.το system mechanic pro της iolo εχω ακουσει οτι ειναι καλο και τα προγραμματα της pc tools επισης .Μπορειτε να με διαφωτισετε? Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι κανένα από όλα αυτά τα λογισμικά που υπόσχονται ότι θα κάνουν το σύστημά σου 100-400% πιο γρήγορο. Αν προσέχεις τις εφαρμογές που εγκαθιστάς, αν καθαρίζεις τα προσωρινά αρχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και γενικά αν δεν κάνεις ταρζανιές με το λειτουργικό δε θα έχεις προβλήματα. Μακρυά από registry cleaners - τις πιο πολλές φορές σου κάνουν κακό παρά καλό.
haris013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 μακρυα απο τετοια προγραμματα!οπως ειπαν και οι αλλοι περισσοτερο κακο παρα καλο μπορουν να κανουν
tasoylos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας αλλα μπορειτε να μου προτινεται καποια προγραμματα που χρησιμοποιειτε για τον καθαρισμο του υπολογιστη χωρις να επηρεαζει τα σημαντικα αρχεια του υπολογιστη. τι να κανω ,να απεγκταστησω τα προγραμματα που εχω
ss13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας αλλα μπορειτε να μου προτινεται καποια προγραμματα που χρησιμοποιειτε για τον καθαρισμο του υπολογιστη χωρις να επηρεαζει τα σημαντικα αρχεια του υπολογιστη. τι να κανω ,να απεγκταστησω τα προγραμματα που εχω Αυτό είναι καλό http://www.filehippo.com/download_ccleaner τι προγράμματα έχεις επάνω και τι υπολογιστή έχεις ;
panagpa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 +1 για ccleaner, το χρησιμοποιώ χρόνια και κάνει καλή δουλειά στον καθαρισμό άχρηστων αρχείων και της registry... δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη χρήση του
tasoylos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 τα προγραμματα τα εχω γραμμενα πανω στο πρωτο αρθρο
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Προσοπικα χρησιμοποιω Registry Mechanic,CCleaner και Adnanced Unistallerr Pro και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος
mrpink Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μπορειτε να με διαφωτισετε? Γιατί ρε φίλε? Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου να κάνεις τον υπολογιστή σου μπ...λο Μακριά πάντως απ'το ccleaner, είναι για φλώρους. Το'χω τόσο καιρό και δε μου χει δημιουργήσει το παραμικρό
ntg1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γιατί ρε φίλε? Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου να κάνεις τον υπολογιστή σου μπ...λο Μακριά πάντως απ'το ccleaner, είναι για φλώρους. Το'χω τόσο καιρό και δε μου χει δημιουργήσει το παραμικρό Μακριά απ'το ccleaner είναι για φλώρους (...), το οποίο όμως το'χεις καιρό (...) και χωρίς να σου'χει δημιουργήσει το παραμικρό! Μάλιστα............................. )&@Ε_*#{!Π΅*@){!Ε@+*@@!$!!!!!!! Και επί της ευκαιρίας για πες μας, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης αρχείων που να ενδείκνειται για άντρες? Αν είναι να χρησιμοποιούμε εκείνο, μη μας βγει και τ'όνομα...!
Bourdoulas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εντάξει αστειεύεται, μην τα παίρνεις. Το cccleaner το προτείνω κ εγώ.
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εγω εδω και καιρο εχω το iolo system mechanic Και οντως εχει μεγαλη διαφορα το pc μετα τον καθαρισμο
liopyr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν έχεις κάποιο σύγχρονο λειτουργικό, δε χρειάζεται κανένα τέτοιου τύπου πρόγραμμα. Αν πάλι δεν έχεις, εχμ, να βάλεις. Η μόνη βελτίωση που θα δεις με τέτοια software είναι στην ψυχολογία σου, νομίζοντας πως κάνει κάτι καλό στο σύστημά σου. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος...
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Tune Up Utilities 2011 εγώ το έχω εδώ και 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.