paul_beat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Γεια σε ολους ειχα μια απορια και θα ηθελα να δω μηπως καποιος που εχει γνωση ξερει.Λοιπον η απορια που εχω ειναι ποσο μεγαλη ειναι η διαρκεια της μπαταριας του xperia x10 με απλη χρηση αλλα και οταν σερφαρεις καμια ωρα στο internet μεσω wifi ή ακους μουσικη.Τελος επειδη ο αδερφος μου θελει να παρει κινητο λετε να ειναι αρκετα καλο αυτο ή να παρει ενα huawei ideos x5 που εγω του προτινω..Ευχαριστω πολυ.
orlox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Η μπαταρια του SE X10 κραταει οπως σε ολα τα android. Με το ζορι 2 μερες 1 μερα με νορμαλ χρηση. Σε συγκριση με το IDEOS X5 χανει σχεδον σε ολα τα σημεία εκτος της καμερα ενδικτικα Xperia x10 Ideos x5 adeno 200 vs 205gpu Η 205 ειναι η επομενη γενια ουσιαστικα και το 5 ειναι παραπλανιτικο. Ουσιαστικα ειναι πολυ πιο δυνατο τσιπ με ενα σορο εξτρα πανω 384 μνημη vs 512 αυτονοητο 1gb rom vs 2gb rom πιο πολυς χωρος για εφαρμογες Πολυ καλυτερο multitouch το x5 Καλυτερη οθονη με υποστηριξη περισσοτερν χρωματων 65κ vs 16m Και το καλυτερο.. Το ideos ειναι 100Ε πιο φτηνο!
paul_beat Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 πραγματικα ευχαριστω παρα πολυ.με διαφορα το ideos x5 που εχει και καλυτερη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.