dimitrisbil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Χαιρετω το forum στο οποίο είμαι αναγνώστης χρόνια αλλα η ανάγκη της ανεργίας μου με έκανε να γραφτώ και να ρωτήσω? Υπάρχει τρόπος να βγάλει κανείς λεφτά από το ιντερνετ? Και αν ναι ποιος είναι αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κερδους και πιθανότητες να πιάσει? Σίγουρα το να φτιάξεις ενα facebook2 ή ένα youtube2 θα εχει μεγάλο κέρδος η πιθανότητα να πιασει ομως είναι αμελητέα. Πιστεύετε οτι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις λεφτα (Για να μην παρεξηγηθώ, οταν εννοώ λεφτά, δεν εννοώ δισεκατομύρια και learjet κλπ. Εννοώ ένα ποσό γυρω στα 600€ το μήνα) είναι: α)Οι σελίδες που κλικάρεις διαφημίσεις β)Κάποιου είδους εμπόριο ? eshop κλπ. γ)Δημιουργία ιστοσελίδας με πολλά μέλη (το θέμα δεν το έχω σκεφτει. αν είναι αυτό μια λύση θα το ψάξω) δ)κάτι άλλο
mikelamar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Η φάση με τα δίκτυα κοινωνικής "εξημερωσης" κ tubaδικά έχει φουλαρει. Όσον αφορά τις pay per view adds είναι κοροϊδία, έχει γραφτεί σε προηγούμενα τοπικς. Τώρα αν έχεις κατα νου ένα ενδιαφέρον site κ το δουλεψεις με μεράκι μπορεί να βγάζεις κάποιο καλουτσικο κέρδος, πχ 300-400-600€ το μήνα, μπορεί κ παραπάνω ποιος ξέρει, αν δε δοκιμασεις δε θα μάθεις. Αν έχεις όμως μια καλή ιδέα να προσεχείς που θα την πεις )) προσπάθησε να κάνεις κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι, αν το είχα βρει θα το είχα κάνει κ εγώ! Καλή τύχη πάντως κ να ξέρεις αν δεν δώσεις δεν θα πάρεις.
2arkoudi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Φτιαξε ενα blog η site και ριξε μια ματια εδω www.linkwise.gr www.clickbanner.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.