Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία και εγώ έχω πρόβλημα με το facebook απο την Παρασκευή . Μου ζήτησε επαλήθευση του λογαριασμού και μου ζητούσε ονοματεπωνυμο, όνομα πατρος και μετά μου ζήτησε να ανεβάσω την ταυτοτητα μου και μια φωτογραφια. Φυσικά και δεν ανέβασα ταυτότητα και απο χτες μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα

Η αίτηση υποβλήθηκε

Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση.

Εχω δοκιμάσει να μπω απο πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και πάλι το ίδιο μου εμφανίζει

Μπήκα από άλλο υπολογιστή για να κάνω επαναφορά του κωδικού και να αλλάξω κωδικό για να μπορέσω να κάνω είσοδο, μου έστειλε σε μαιλ ένα κωδικό και μπήκα και έβαλα νέο κωδικό πρόσβασης, αλλά μετά πάω να κάνω είσοδο με το νεό κωδικό και μου ξαναβγάζει πάλι το αρχικό μήνυμα που μου έβγαζε , δηλαδή

Η αίτηση υποβλήθηκε

Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση.

Γιατί δεν μπαίνει?? Τι μπορώ να κάνω τώρα για να καταφέρω να ξαναμπω στο λογαριασμό μου?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια 9α η9ελα μια βοηθεια...εδω και καιρο το facebook μου ζητησε επαλη9ευση λογαριασμου για ονοματεπωνυμο ταυτοτητα κλπ...εγω τα συμπληρωσα και εδω και μερες μου εμφανιζη το εξης:Σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Σύντομα θα λάβετε ένα email από εμάς. Στο μεταξύ, σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...