Kampisios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τη συγκεκριμένη οθόνη όταν επιλέγω τη σύνδεση με καλώδιο HDMI. Συγκεκριμένα, έχω ένα PS3 και ενώ έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις της κονσόλας όσον αφορά το καλώδιο, δεν τα καταφέρνω καλά στο να προσαρμόσω τις ρυθμίσεις της οθόνης ώστε να έχω τέλεια εικόνα όταν παίζω παιχνίδια. Επειδή δεν το κατέχω και πολύ το τόπι με τέτοιου είδους θέματα και θεωρώ ότι η δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι σχετικά απλή, θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις(και στο περίπου δε με χαλάει), δηλαδή φωτεινότητα, αντίθεση, φωτισμός, οξύτητα, χρώμα. Το έχω παλέψει αρκετά μέχρι στιγμής να βρω μία καλή εικόνα με το μάτι αλλά μάταια, μόνο χειρότερη κατάφερα να την κάνω...
djuan1988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν και μετά από 10 μέρες και αφού δε σου έχει απαντήσει κάνεις σε ρωτάω εγώ. Τι δε σου αρέσει; Σου φαίνονται έντονα τα χρώματα; Είναι υψηλή η φωτεινότητα; Ανάλογα το πρόβλημα θα αλλάξεις και τις επιμέρους ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.