gchris7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 * Τζούρα φραπέ και τσιγάρου * Αξοίζη να μίνουμαι και να προσπαθίσουμαι. Τα είπες όλα σε δυο γραμμές.
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Οι οποιοι ειναι; sea, sun, gyro, tzatziki, souvlaki, moussaka, dolmathes, greek salad
spinello82 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έτσι από περιέργεια..Όσοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ζωή και την κατάσταση εδώ, όσοι θεωρούμε ότι η κατάσταση δεν πρόκειται ν'αλλάξει, τι κάνουμε? Ρωτάω επειδή καλώς ή κακώς είμαι κι εγώ μία από αυτούς που ας το πούμε γκρινιάζουν με την κατάσταση..Αλλά είμαι επίσης μία από αυτούς που δεν κάνουν και τίποτα ν'αλλάξουν κάτι στη ζωή τους..Συνεχίζω να μιζεριάζω και να μου την δίνει η ζωή σε αυτή την χώρα που ειλικρινά (και το λέω μετά μεγάλης μου λύπης..) δεν βλέπω να μπορεί να ανακάμψει και να μου προσφέρει κάτι περισσότερο πέρα από μια δουλειά που σήμερα έχω κι αύριο δεν έχω..Οπότε ρωτάω εσάς που ίσως να βλέπετε τα πράγματα όπως εγώ..Τι κάνετε για να νιώσετε καλύτερα? Τι κάνετε γενικά ρε παιδί μου σε μια χώρα που δεν έχει κάτι να σας προσφέρει? Συγχωρήστε το ίσως λίγο δραματικό ύφος μου(ως ένα σημείο δικιολογείται από το γεγονός ότι είμαι κοπέλα), αλλά ώρες ώρες φτάνω σε σημείο που να πνίγομαι απ'όσα βλέπω να γίνονται και απ'οσα πιστεύω ότι θα γίνουν.
rotten crusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 @Freedubus,δίνεις μια ξεχώριστη χροιά στο νήμα,με κάθε σου απάντηση....
gdriver Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 υπάρχουν και ενεργητικοί πολίτες που πάντα προσπαθούν να αλλάξουν μία κατάσταση αλλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα κάνουν τα πάντα εναντίον τους ώστε να αποδείξουν πως είναι τρελοί. και φυσικά σε αυτή την περίοδο πάντα το άδικο θα έχει προτεραιότητα . όχι πάντοτε αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις. εάν κάνεις κάτι να αλλάξεις κάτι ή θα φας ξύλο είτε θα γίνει αυτό που περιέγραψα παραπάνω . τα πάντα είναι θέμα παιδείας . και δυστυχώς από αυτή στην ελλάδα έχουμε πολλά χρόνια πάρει διαζύγιο .
bluesattack Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τι κάνετε για να νιώσετε καλύτερα? Τι κάνετε γενικά ρε παιδί μου σε μια χώρα που δεν έχει κάτι να σας προσφέρει? Συγχωρήστε το ίσως λίγο δραματικό ύφος μου(ως ένα σημείο δικιολογείται από το γεγονός ότι είμαι κοπέλα), αλλά ώρες ώρες φτάνω σε σημείο που να πνίγομαι απ'όσα βλέπω να γίνονται και απ'οσα πιστεύω ότι θα γίνουν. Βλεπουμε τα πραγματα απο την αισιοδοξη πλευρα , εκμεταλλευομαστε τα θετικα .Δηλαδη περναμε καλα με τους φιλους μας και κυριως κανουμε οσο μπορουμε περισσοτερο.. σεξ Τι δεν κανουμε .Δεν περιμενουμε πολλα πολλα και ετσι δεν απογοητευομαστε (στην πραγματικοτητα ).
skiabox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 kostasmadness : Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι μπορεί να νομίζει κανείς. Φύγε τώρα για να δεις τις δραματικές στιγμές από την τηλεόραση καλύτερα παρά να τις ζήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.