alexb_10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φιλτατοι καλησπέρα. Ασχολούμαι με υπολογιστές γενικά, αλλα με site καμια σχέση. Μου έδωσε μια φίλη που της έφτιαξε μια φίλη της ενα Σιτε και μου ζήτησε να ανανεωσωω κάτι φωτογραφίες στο Σιτε της. Μπήκα και το είδα και απο ότι κατάλαβα είναι όλο σε φλας. Απο που ξεκιναω? το μόνο που έχω είναι ενα username Kai password γι το FTP που βρίσκεται το Σιτε. Εκείνη μου είπε ότι είναι πολυ απλό και ότι πρέπει να μπω στο FTP και να βάλω τις νέες φωτό και τέλος. Εγώ σχεδόν δεν έχω ιδέα. Ααααααν μπορεί καποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αφού είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνει μόνη της;;; Προφανώς ο ποιο μπακάλικος τρόπος είναι να δεις τι αρχεία φωτογραφίες έχει στην σελίδα (.jpeg .jpg ,png.....) και απλά να της αντικαταστήσεις μα άλλες φωτογραφίες ίδιου τύπου με το ολόιδιο όνομα,μπορεί όμως αν εξαρτώνται και από της διαστάσεις και να βγουν όπως νάνε,εκτός αν είναι ίδιες ή της κάνεις ίδιες. Αν δεν κάνεις δουλειά έτσι ανέβασε εδώ κώδικα ή δώσε το link να τον δούμε εκεί των κώδικα.
Kostas-zio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε επίσης να ανεβάσεις και μία φωτογραφία ίδιο format με όλες τις άλλες στον φάκελο που είναι τώρα οι φωτογραφίες. Πολύ πιθανό να την προσθέσει
NiKoS WSN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αφού είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνει μόνη της;;; Προφανώς ο ποιο μπακάλικος τρόπος είναι να δεις τι αρχεία φωτογραφίες έχει στην σελίδα (.jpeg .jpg ,png.....) και απλά να της αντικαταστήσεις μα άλλες φωτογραφίες ίδιου τύπου με το ολόιδιο όνομα,μπορεί όμως αν εξαρτώνται και από της διαστάσεις και να βγουν όπως νάνε,εκτός αν είναι ίδιες ή της κάνεις ίδιες. Αν δεν κάνεις δουλειά έτσι ανέβασε εδώ κώδικα ή δώσε το link να τον δούμε εκεί των κώδικα. Αν είναι μόνο να ανεβάσεις τις καινούριες φωτογραφίες τότε κατεβάζεις τον filezilla. Όταν το εγκαταστήσεις βάζεις στον κόμβο το domain του site (onomasite.gr) μετά το username και το password σου και στη θύρα βάζεις 21. Όταν το συνδέσεις στα αριστερά παραθυράκια είναι ο υπολογιστής σου (από όπου θα πάρεις τις φωτό) και στα δεξιά θα είναι ο server όπου θα βάλεις τις καινούριες (πρέπει να είναι σε ένα συγκεκριμένο φάκελο -directory- και μετά θα ρωτήσεις κάποια από τις φίλες σου τι όνομα και τι τύπο πρέπει να βάλεις) ΥΓ. με τον παραπάνω τρόπο οι φωτογραφίες θα μπουν στον server! Αν θέλει να μπουν στην σελίδα πρέπει να μας δείξεις τον κώδικα και πληροφορίες του τύπου: μέγεθος, όνομα, σημείο κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.