Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 O Insomniak! Αν ναι, βαλε παλι εσυ γιατι δεν εχω χρονο
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Χμμμμμ... Αυτό θέλει σκέψη. Α! Έλα, ο τέτχοιος, ο Μeyers που έπαιζε στο Match Point και τους Τudors. Δεν το παραλληλίζω με την εμφάνιση μπδγ, μη μπερδευτείτε με τις φώτοζ με τα ανοιχτά πουκάμισα =ρ Όχι ο Λέφτερ. O Insomniak! Αν ναι, βαλε παλι εσυ γιατι δεν εχω χρονο ΓΙΕ! Αυτός. Λιοπύρα, βάλε εσύ, όχι πάλι εγώ.
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ή ο Λέφτερ; και εγω αυτο θα ελεγα αν θυμομουνα το ονομα
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Γαμώτο, θα 'ταν καλό =ρ ΕΕΕΕεεε, τι ρούχο θα ήταν;
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κάτι χειροποίητο με δόση πρωτoτυπίας. Γραφείο φτιαγμένο από παλέτες οικοδομής δεμένο με καλώδια or something.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κι αν ήταν κάποια καθημερινή συνήθεια; Εδιτ: με αυτό το τελευταίο που είπες σκέφτομαι ζορανμπι αλλά δεν μου κολλάει το στραπ ον =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα