liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν ήταν καθημερινή συνήθεια, θα ήταν κάποια κακή. Θα δώσω χιντ γιατί δεν είναι εύκολο και σας ταλαιπωρώ. Έχει σημαντική παρουσία στο φόρουμ, αλλά δεν είναι θαμώνας στο μπλαμπλα. Είναι γκεστ σταρ, αλλά κάνει αισθητή την παρουσία του.
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 λολ, 6 χρόνια μπαν δεν έφαγα, γιατί να κάνω τέτοια μαλακία;
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Γελάω. Ε... αν ήταν χμ, εεε, μηχάνημα ξέρω γω; Sex machine! Νιώθω λίγο άσχημα στην υπόθεση πως δεν έχει γράψει αρκετά εδώ πέρα για να τον προδώσει κάποια ερώτηση.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Νιώθω λίγο άσχημα στην υπόθεση πως δεν έχει γράψει αρκετά εδώ πέρα για να τον προδώσει κάποια ερώτηση. Αν είναι όπως τα λες πάντως πρέπει να τον πεισουμε να γράφει περισσότερο =ρ Χμ... Φοβάμαι μήπως δεν τον ξέρω και ρωτάω τσάμπα αλλά δε γαμείς, θα το βρει κάποιος άλλος, οπότε αν ήταν καρτουν; Α σωστός γκανγκ, ο αλέτζος είναι ρε;
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όχι. Αν ήταν καρτούν, χμ, inspector gadget ίσως. Χιντ #2: Δε φοράει αβατάρ!
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τον parsifal θα έλεγα για κάποιο λόγο με το μώβ βρακί. εδιτ: άκυρο είδα το έντιτ σου.
Sellers Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εχει το υπεράνω look of disaprooval, που έχουν αυτοί οι ψυλομύτηδες που τρώνε σε αυτά τα εστιατόρια. Τώρα θα σου απαντούσα, αλλά είμαι υπεράνω.
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τώρα θα σου απαντούσα, αλλά είμαι υπεράνω. Αφού έχουμε ξεκαθαρίσει πως τα προσωπικά μας θα τα κρατήσουμε εκτός φόρουμ, γιατί το κάνεις αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα