benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 E στο καλο δεν προλαβα! Ηταν οι διαπεραστικες ερωτησεις μου,που βοηθησαν.Ειναι βεβαια τσακαλι και η Yin που προφανως ειναι εμπειρη στο game.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 E στο καλο δεν προλαβα! Ηταν οι διαπεραστικες ερωτησεις μου,που βοηθησαν.Ειναι βεβαια τσακαλι και η Yin που προφανως ειναι εμπειρη στο game. 2 φορές έχει τύχει να το παίξω με παρέα. Αλήθεια. =ρ Έλα βάλε εσύ επόμενο.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δωστε μου ενα με δυο λεπτα.... Λοιπον ετοιμος,σκεφτηκα καποιον.
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ...κερδίστε χρόνο με το να ΜΗΝ ρωτήσετε benign "ποιά ταινία θα ήταν". Θα σας, ασάλιωτα.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ποιά ταινία θα ήταν? O ρολος του Depp στο Pirates of the Caribbean.(Jack Sparrow)
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Γουστάρεις ασάλιωτο ε. Εξαρτάται από το ποιος ζπρώχνει.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Aν ήταν βιβλίο; Γειά.. Γεια. Αν ηταν βιβλιο(δυσκολη ερωτηση για το εν λογω ατομο)θα ηταν βιογραφια για τον El Cid. http://en.wikipedia.org/wiki/El_Cid
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moυ φέρνει κάποιον στο μυαλό αλλά δεν γράφει πολύ. Συμπίπτει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα