Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πάω στο φούρνο... παίρνω 2 κουλούρια για πρωινό και ένα ψωμί για το σπίτι... σε 2 σακούλες... παρκάρω... περπατάω μέχρι το γραφείο... ανοίγω το γραφείο... κάθομαι... κάνω καφέ... ανοίγω pc... ετοιμάζομαι να φάω τα κουλούρια... πήρα την λάθος σακούλα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάω στο φούρνο... παίρνω 2 κουλούρια για πρωινό και ένα ψωμί για το σπίτι... σε 2 σακούλες... παρκάρω... περπατάω μέχρι το γραφείο... ανοίγω το γραφείο... κάθομαι... κάνω καφέ... ανοίγω pc... ετοιμάζομαι να φάω τα κουλούρια... πήρα την λάθος σακούλα...

Αυτό σημαίνει πως τα κουλούρια που τρως έχουν τον όγκο που έχουν και τα καρβέλια! Οπότε μη σκας, φάτα!

cool.png

Δημοσ.

αυτό σημαίνει ότι κουτουλάω από την νύστα και είναι θαύμα ότι στα 20km που οδήγησα δεν έγινε θανατηφόρο τροχαίο

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό σημαίνει ότι κουτουλάω από την νύστα και είναι θαύμα ότι στα 20km που οδήγησα δεν έγινε θανατηφόρο τροχαίο

Πάντως δεν θα πεθάνεις και από την πείνα! Καφέ έχεις, ψωμί έχεις, θα ζήσεις!

cool.png

Δημοσ.

Για πες τι ειχε η δωροσακουλα ομως.

Το καλυτερο ειναι να οδηγας και να σκεφτεσαι ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΑ ΕΔΩ, πριν 1 λεπτα ημουν καμια 20κμ μακρυα ξερωγω.

Δημοσ.

Στο γνωστό φουρνο με τη γνωστή φουρνάρισσα; Της είπες οτι έγινες μοντ;

Δημοσ.

Για πες τι ειχε η δωροσακουλα ομως.

το ψωμί πήρα μαζί μου ραααα... τα κουλούρια τα άφησα στο αμάξι

Στο γνωστό φουρνο με τη γνωστή φουρνάρισσα; Της είπες οτι έγινες μοντ;

αφού είπαμε ότι παντρεύτηκε και έκανε και παιδί ρε... ότι έγινα μοντ όμως της το είπα. Και μου απάντησε "και φρέσκια τυρόπιτα ταψιού έχουμε"

Δημοσ.

Κοιταχτε ποιον βρήκαν να κάνουν μοντ!

Αυτον που πανω στη νύστα του, περνάει το καρβέλι για κουλούρι...

Να δείτε που μια μερα ο πόντιος θα ανατινάξει τον Χαλ.

Α! και μην ξεχνιόμαστε, διαγράφεσαι πάραυτα απο την οργάνωση που θα φέρει την αλλαγή.

Δημοσ.

αφού είπαμε ότι παντρεύτηκε και έκανε και παιδί ρε... ότι έγινα μοντ όμως της το είπα. Και μου απάντησε "και φρέσκια τυρόπιτα ταψιού έχουμε"

Ε και; Αυτη δηλαδη ψυχη δεν εχει;;; Ασε που μπορει να ειναι και της επαναστασης και να σου δώσει κανα περιεργο κουραμπιε με ποντικοφάρμακο.

Δημοσ.

Α μαλακια, εγω νομιζα πως πηρες την σακουλα του διπλανου ή κατι τετοιο...

Αυτη η φορτωμενη φουρναρισσα ειναι νια ή @@ ? Γιατι για γαμους και παιδια ακουω.

Δημοσ.

Α! και μην ξεχνιόμαστε, διαγράφεσαι πάραυτα απο την οργάνωση που θα φέρει την αλλαγή.

πάνε και τα προνόμια του members club; οι εκπτώσεις σε συγκεκριμένα καταστήματα;

Ε και; Αυτη δηλαδη ψυχη δεν εχει;;; Ασε που μπορει να ειναι και της επαναστασης και να σου δώσει κανα περιεργο κουραμπιε με ποντικοφάρμακο.

δεν ξέρω αν έχει ή δεν έχει ψυχή, σίγουρα έχει κουμπάρο...

Αυτη η φορτωμενη φουρναρισσα ειναι νια ή @@ ? Γιατι για γαμους και παιδια ακουω.

πριν την γέννα ήταν... μπαμπάτσικη 'κομενα. Τώρα δεν την βλέπω έξω και δεν ξέρω τι απέγινε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...