Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω αφησει μεχρι και διμηνο στη βαλιτσα η οποια μαλιστα ήταν διπλα στη ντουλάπα. Καποια στιγμη αδειασε και μπορεσα να την βαλω στην αποθηκη. :P

Εγω απο το τελευταιο μου ταξιδι που ηταν φθινοπωρο αλλα ειχε ζεστη ακομα (και φοραγα ακομα καλοκαιρινα) εχω αφησει ακομα στη βαλιτσα μαγιο, αντιηλιακο και διαφορα καλοκαιρινα μεσα. Ετσι το καλοκαιρι , θα τα εχω ολα ετοιμα παλι. Καφρικο :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μπορώ να σε βοηθήσω, να έρχεσαι να καθαρίζεις και τα δικά μου για να εκτονώνεσαι. Θα δεχτώ να προσφέρω τη βοήθειά μου με συμβολική αμοιβή 100 ευρώ τη φορά.

Ο ψυχαναγακασμός παρουσιάζεται μόνο για το δικό μου σπίτι ρε.

Πάω όξω, rule the kingdom.

Δε μπορώ. Έχω καθάρισμα.

Δημοσ.

Ξέρω άτομο που έχει πάντα έτοιμες δύο βαλίτσες. Μία για σύντομα ταξίδια και μία για πιο μεγάλα! Ταξιδεύει πολύ συχνά βέβαια.

ξερεις τον τιτανομεγιστοτεραστιο Μακαρο ,τον αγαπουλα???πςςςςς ρεσπεκτ μαδαφακα...

συντομα ταξιδια=κορυδαλλος

πιο μεγαλα=αποδραση σε τουριστικα θερετρα

Δημοσ.

ξερεις τον τιτανομεγιστοτεραστιο Μακαρο ,τον αγαπουλα???πςςςςς ρεσπεκτ μαδαφακα...

συντομα ταξιδια=κορυδαλλος

πιο μεγαλα=αποδραση σε τουριστικα θερετρα

ο μάκαρος είχε 2 πούρα... ένα για κοντά και ένα για μακριά...

Δημοσ.

Μπορώ να σε βοηθήσω, να έρχεσαι να καθαρίζεις και τα δικά μου για να εκτονώνεσαι. Θα δεχτώ να προσφέρω τη βοήθειά μου με συμβολική αμοιβή 100 ευρώ τη φορά.

ερχομαι εγω και μαζι με τα 100 ευρω εχω και την αδεια να πεταξω την σαβουρα που θα βρω. deal?

Δημοσ.

Μόλις τελειώσαμε και την ζαχαροπλαστική μας. Μελομακάρονα σε συνταγή Stelios Parliaros, ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΙΔΕΡΑ, και μπισκότα βουτύρου σε συνταγή Nick Toufas, ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΙΔΕΡΑ. Τώρα, ουισκάκιον. Πολιτισμός.

Καλησπέρα σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...