Marria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Τα εχω αφησει μεχρι και διμηνο στη βαλιτσα η οποια μαλιστα ήταν διπλα στη ντουλάπα. Καποια στιγμη αδειασε και μπορεσα να την βαλω στην αποθηκη. Εγω απο το τελευταιο μου ταξιδι που ηταν φθινοπωρο αλλα ειχε ζεστη ακομα (και φοραγα ακομα καλοκαιρινα) εχω αφησει ακομα στη βαλιτσα μαγιο, αντιηλιακο και διαφορα καλοκαιρινα μεσα. Ετσι το καλοκαιρι , θα τα εχω ολα ετοιμα παλι. Καφρικο
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να σε βοηθήσω, να έρχεσαι να καθαρίζεις και τα δικά μου για να εκτονώνεσαι. Θα δεχτώ να προσφέρω τη βοήθειά μου με συμβολική αμοιβή 100 ευρώ τη φορά. Ο ψυχαναγακασμός παρουσιάζεται μόνο για το δικό μου σπίτι ρε. Πάω όξω, rule the kingdom. Δε μπορώ. Έχω καθάρισμα.
eSATA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bdqYdqloUUg&feature=related
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 okay in other news τα βιβλια εχουν κανει πυργο μουρλια, δεν βλεπω την οθονη...
astak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρω άτομο που έχει πάντα έτοιμες δύο βαλίτσες. Μία για σύντομα ταξίδια και μία για πιο μεγάλα! Ταξιδεύει πολύ συχνά βέβαια. ξερεις τον τιτανομεγιστοτεραστιο Μακαρο ,τον αγαπουλα???πςςςςς ρεσπεκτ μαδαφακα... συντομα ταξιδια=κορυδαλλος πιο μεγαλα=αποδραση σε τουριστικα θερετρα
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ξερεις τον τιτανομεγιστοτεραστιο Μακαρο ,τον αγαπουλα???πςςςςς ρεσπεκτ μαδαφακα... συντομα ταξιδια=κορυδαλλος πιο μεγαλα=αποδραση σε τουριστικα θερετρα ο μάκαρος είχε 2 πούρα... ένα για κοντά και ένα για μακριά...
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να σε βοηθήσω, να έρχεσαι να καθαρίζεις και τα δικά μου για να εκτονώνεσαι. Θα δεχτώ να προσφέρω τη βοήθειά μου με συμβολική αμοιβή 100 ευρώ τη φορά. ερχομαι εγω και μαζι με τα 100 ευρω εχω και την αδεια να πεταξω την σαβουρα που θα βρω. deal?
leftermann Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις τελειώσαμε και την ζαχαροπλαστική μας. Μελομακάρονα σε συνταγή Stelios Parliaros, ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΙΔΕΡΑ, και μπισκότα βουτύρου σε συνταγή Nick Toufas, ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΙΔΕΡΑ. Τώρα, ουισκάκιον. Πολιτισμός. Καλησπέρα σας.
eSATA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Rambo, Norris, swarchenegger, van damme, Statham, Xena, Hercules ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ IMBA ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΣΙΑΤΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις