Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ευα εμενα δεν μου αρεσε, μου πεφτει πολυ αγριος για τα γουστα μου, τον εχω ικανο να μου ριχνει χαστουκια εκει στο ασχετο επειδη ετσι ηθελε :P

Να και ενα αλλο ωραιο μωρο..

robbrobbstark2502418763.jpg

Δημοσ.

Πόσο ζώα είναι μερικοί που επειδή ξυπνάνε αυτοί με τις κότες έρχονται και σου χτυπάνε θυροτηλέφωνα στις 8 το πρωί? :mad:

ωραία που θα περάσουμε αύριο :rolleyes:

Δημοσ.

Ευα εμενα δεν μου αρεσε, μου πεφτει πολυ αγριος για τα γουστα μου, τον εχω ικανο να μου ριχνει χαστουκια εκει στο ασχετο επειδη ετσι ηθελε :P

οτι ειναι αγριος ειναι, μπορει αν τον εβλεπα στην πραγματικοτητα να τον αποφευγα. αλλα αυτοι οι μυες.... εχει ψωμι πανω του ο ανθρωπος. δεν ειναι κοντοστουπης αδυνατος δειγμα αντρος.

Δημοσ.

Θανατος στα ζωα που ενω το ασθενοφορο γκαριζει και ολοι εχουν ανεβει πανω στα δεντρα για να περασει , κοιμουνται και πηγαινουν με 5km/h ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ απο 2 λωριδες. Και μετα προσπαθουν και αν το παρουν απο πισω.

Δημοσ.

Αντε μωρε, με την ζηλια σας :devil:

πιστεψεμε

δεν ζηλευουμε καθολου, μα καθολου, ειδικα με κλαψιαρικα υφακια

:devil:

234345345543 φωτογραφίες, ένα βλέμμα.;ρ

steven seagal κετσι

jason-momoa-devils-double-02.jpg

ααααχ βαρβατηλα. η καλυτερη σκηνη απο το κοναν ο βαρβαρος ηταν εκει που πηδαγε την τυπισα. αααααααχ

και τωρα ξερετε ολοι γιατι δεν πατωσε η ταινια

Δημοσ.

και τωρα ξερετε ολοι γιατι δεν πατωσε η ταινια

λες ολες οι γυναικες να πηγαν να δουν την ταινια μονο και μονο για τον τυπο; :-D

Δημοσ.

λες ολες οι γυναικες να πηγαν να δουν την ταινια μονο και μονο για τον τυπο; :-D

τσου

λεω οτι ολες οι γυναικες ψηφησαν θετικα σε μια αδιαφορη ταινια

:devil:

Δημοσ.

υπαρχουν και οι τσοντες που ειναι τσαμπα και δειχνουν περισσοτερα.

ψαχτε το :P

Δημοσ.

@viper

Πας φιρι φιρι να με νευριασεις :P

Και δεν ειναι κλαψιαρικο αλλα δειχνει ευαισθησια B)

αχου το μωρε

ειναι αυτο που λενε

" αν θες να εισαι και μανα & γκομενα ταυτοχρονα... "

Δημοσ.

υπαρχουν και οι τσοντες που ειναι τσαμπα και δειχνουν περισσοτερα.

ψαχτε το :P

ναι αλλα στις τσοντες δεν παιζουν τοσο ωραιοι αντρες συνηθως εκτος αν προκειται για γκει πορνο. επισης 9/10 του χρονου η καμερα κανει ζουμ στην γυναικα. ε χεσε με.

Δημοσ.

ναι αλλα στις τσοντες δεν παιζουν τοσο ωραιοι αντρες συνηθως εκτος αν προκειται για γκει πορνο. επισης 9/10 του χρονου η καμερα κανει ζουμ στην γυναικα. ε χεσε με.

Έχεις κάτι εναντίον του Ρον Τζέρεμη μωρή; :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...