Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως απο το Game of Thrones περασαμε στις τσοντες μονο στο oott συμβαινει :-D

Ε, τι πλάκα τα γαλόνια.;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Έχεις κάτι εναντίον του Ρον Τζέρεμη μωρή; :Ρ

ναι :P

Πως απο το Game of Thrones περασαμε στις τσοντες μονο στο oott συμβαινει :-D

ειναι γτ ειμαι εγω εδω. :D

Δημοσ.

ειναι γτ ειμαι εγω εδω. :D

Θα φταιει το κλιμα των χριστουγεννων, εμπνεει για τετοιες συζητησεις :P

Kαι τωρα που το θυμηθηκα..

@viper που ειναι ο δικος σου σκουφος? :devil:

Δημοσ.
Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (ή «αλληλουϊά») [1], που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να "αινέσουν τον Γιαχ". [2] Στην Αγία Γραφή αυτός ο όρος χρησιμοποιείται 28 φορές. Οι μεταφράσεις έχουν αποδώσει αυτή την έκφραση δοξολογίας ως «Αινείτε τον Γιαχ» ή «Αινείτε τον Κύριο». Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.

Για την πλειονότητα των Χριστιανών αποτελεί έκφραση ιδιαίτερου αίνου προς τον Θεό. Στον Ιουδαϊσμό αποτελεί μέρος των προσευχών (ύμνων) Χαλλέλ. (Ψαλμοί 113-118)

Η διατήρηση αυτού του αμετάφραστου εβραϊκού όρου στην εκκλησιαστική υμνολογία θεωρείται απομεινάρι των πρακτικών που υιοθέτησε η πρωτοχριστιανική εκκλησία από την ιουδαϊκή συναγωγή και τις εσσαϊκές κοινότητες.

"Φύγε σκασμένο από εδώ!";

εχμ. Λέω να του πω το δεύτερο. Ναι.

Δημοσ.

Α μπράβο. Είναι καλό το παιδάκι να νιώσει από μικρό την απόρριψη. Μετάμοντεσόριανό σύστημα. :-D

Αααα, και μην το σέρνεις στις εκκλησίες σε τέτοια ηλικία βρε μουτζαχεντίν :P

Δημοσ.

σε μια ταινία Λούκυ Λουκ που βλέπει τώρα το άκουσε. Με τίποτα δεν μπορείς να νιώσεις ασφαλής για τα παιδιά σου...

Δημοσ.

Δεν έχεις και άδικο.

Ρουφιάνε Λούκυ Λούκ, άσε ήσυχους τους Ντάλτον!

Χριστιανομπάτσος θα σου βγει - το νου σου! ^_^

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Λίγο ξεψάρωμα από την σιδηρά πειθαρχεία του σχολείου, λίγος ελεύθερος χρόνος (ας μη μάθει 52 ξένες γλώσσες) και βαρβάτες δόσεις αποδοχής και μια χαρά άνθρωπος θα γίνει.

Και πάλι για κάτι θα βρει να σε μέμφεται στα γεράματα, αλλά αυτό δεν το γλυτώνεις μία ή άλλη.

ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...