Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόνο εγώ κι εσύ δεν πήραμε. Γεμίσαμε πρασινοφρουρούς δωπέρα.

Θα οργανώσουμε underground λαϊκή εξέγερση. Θα φροντίσω εγώ για την προωθητική καμπάνια

δεν ξεχνώ την λαϊκή καταγωγή μου... κοτόπουλο τρώω με τα γυμνά μου χέρια

Καλά πάπια και τρως κοτόπουλο?? Φοβάσαι μη σου πάρουν την εξουσία ε??Εεεε??

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

"μπαμπά, τι σημαίνει αλληλούια;"

Βοηθήστε.

Πριν χρόνια, μικρή μοσκίτω πάει στον μπαμπά Μοσκίτο που ήταν φιλόλογος και σοφός για να του κάνει ερώτηση.

- Μπαμπά. Εσύ πώς πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε το σύμπαν; Το έφτιαξε ο θεός ή το μπίγκ μπάνγκ;

- (...σιωπή...διάβασμα εφημερίδας...λες και δεν μίλησα ποτέ)

- Ε ΜΠΑΜΠΑ; (και με το σκορ στα ματς το ίδιο έκανε. Έπρεπε να ρωτήσω πάντα 2 φορές πόσο είναι και μ' έγραφε.)

Απάντηση με καθυστέρηση και πάλι αρκετών δευτερολέπτων.

- Είμαι αντίχριστος.

Η απάντηση δόθηκε χωρίς να καν να κλείσει εφημερίδα ή να με κοιτάξει ή δεν ξέρω γω τι. Οπότε μην ρωτάς στα fora. Απάντα κει πέρα κάτι με την ΑΕΚ ή τα ξίδια ή κάτι που να σε εκφράζει ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω αν αυτες οι μικροδονησεις στην κοιλια ειναι διαμαρτυρια εκει κατω ή απλα σπαμαρει καποιος με μηνυματα στο κινητο που εχω LIKEABOSS στη γκοιλια[ναι μπορω να κανω και το κολπο με τη μπυρα]

Δημοσ.

άμα θες, το κινητό με την δόνηση βάλτο κάπου αλλού, κι εγώ θα σε παίρνω τηλέφωνο όλη μέρα.

Πολύ τον αγαπάω τον Άθλιο.

Δημοσ.

Tι λε ρε θειο. Που να σε ρωτησει το παιδι σου ΜΠΑΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΆ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ.

Δημοσ.

ωραία που θα περάσουμε αύριο :rolleyes:

Ευτυχώς εδώ που θα κοιμάμαι δεν έχω κουδούνι. WIN!

Και εγώ που νόμιζα ότι στην Βεργίνα (σουβλατζίδικο εξάρχεια, μην παρεξηγηθώ) έκαναν καλό σουβλάκι :-(

Πες μου μια οδό, να το τσεκάρω και να σε στείλω στο καλυτερότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...