apd453 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχει εντωμεταξύ κάτι μαντράχαλους με τριγωνάκια. Παραμονή Χριστουγέννων, πρωτοχρονιάς το μεσημεράκι μετά τη δουλειά για ρετσίνες στο μοδιάνο. Απλά ΔΕΝ υπάρχει. Για μερικές ώρες νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κανένα Μπαγκλαντές, σε κανένα Καζακστάν. Ξεφεύγεις από την καθημερινότητα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σκάμε μύτη με ξάδερφο πιτσιρικάδες να πούμε κάλαντα σε ένα βιβλιοπωλείο, αφού είχαμε γυρίσει τη μισή πόλη ποδαράτοι. Κοντεύαμε να ξεψυχήσουμε 'κει μέσα, οπότε μας δίνει 200 δραχμές στα μισά του τραγουδακίου και την κάνουμε με ελαφρά. =ρ Ένας άλλος γεράκος μας βάζει σπίτι του, (πεντο ντιτεκτιντ, δεν ξέρω, υποψιάζομαι =ρ). Ξεκινάμε-τελειώνουμε, μας βάζει στο σαλόνι του, μας κερνάει σοκολατάκια (νάτο και το κάντι), μας πιάνει κουβεντούλα και μετά μας δίνει από 50 δραχμές και φύγαμε. =ρ ΦΙΟΥ.
Marria Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Eγω παντως τωρα ξυπνησα, δεν ηρθε κανεις για τα καλαντα, ή τουλαχιστον δεν ηρθε κανεις και να τον καταλαβα
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σκάμε μύτη με ξάδερφο πιτσιρικάδες να πούμε κάλαντα σε ένα βιβλιοπωλείο, αφού είχαμε γυρίσει τη μισή πόλη ποδαράτοι. Κοντεύαμε να ξεψυχήσουμε 'κει μέσα, οπότε μας δίνει 200 δραχμές στα μισά του τραγουδακίου και την κάνουμε με ελαφρά. =ρΈνας άλλος γεράκος μας βάζει σπίτι του, (πεντο ντιτεκτιντ, δεν ξέρω, υποψιάζομαι =ρ). Ξεκινάμε-τελειώνουμε, μας βάζει στο σαλόνι του, μας κερνάει σοκολατάκια (νάτο και το κάντι), μας πιάνει κουβεντούλα και μετά μας δίνει από 50 δραχμές και φύγαμε. =ρΦΙΟΥ. Μια τέτοια μέρα πριν χρόνια, εγώ κι άλλος ένας γυρίζαμε τους δρόμους σε αναζήτηση μεροκάματου σαν πλανόδιοι μικροπωλητές performance και ποιότητας, χωρίς να πληρώνουμε τεβε, ίκα ή σύκα. Σε μια φάση κόζαρε ο άλλος μια bmw παρκαρισμένη και κάτι βαλβίδες που ήθελε να σουφρώσει. Επειδή πέρναγε κόσμος όμως, έπρεπε να το κάνει διακριτικά. Προσπαθούσε, αλλά δεν έβγαιναν οι πουτάνες. Σε ανύποπτη φάση, πλησιάζει ένα ζευγάρι, οπότε αυτός αντιδράει σαν αίλουρος και ξαπλώνει πάνω στο καπό, στηριζόμενος στον δεξί αγκώνα. Οι άλλοι σκέψου ότι όπως ερχόντουσαν από μακρυά, τον έβλεπαν να γονατίζει και να ξανασηκώνεται, να γονατίζει και να ξανασηκώνεται... η γνωστή trademark κίνηση των πρεζάκιδων. Ε, με το που τον βλέπουν πάνω στο καπό τρέχουν έντρομοι και ρωτάνε αν είναι καλά. Ο τύπος τον σηκώνει, ενώ συνεχίζουν να ρωτάνε αν είναι καλά. Η λογική λέει ότι σκέφτηκαν πως πρόκειται για χαρμάνη ή απλά πως έπαθε υπερκόπωση από το μεγαλειώδες setlist που εκτελέσαμε, όμοιο με κείνα των Metallica (σε διάρκεια). Τελικά τις πήρε τις βαλβίδες. Eγω παντως τωρα ξυπνησα, δεν ηρθε κανεις για τα καλαντα, ή τουλαχιστον δεν ηρθε κανεις και να τον καταλαβα
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μάζεψα σπίτι, στόλισα δέντρο, τελικά δεν θα δουλέψω σήμερα και επιτέλους τριήμερο. Νιώθω Άνθρωπος. Α χρυσό και καλλιγραφικό σαν του άρχοντα.
evabb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί ξινίζονται πολλοί με τα κάλαντα? γιατι μας τρωνε λεφτα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα μου χτύπησαν το κουδούνι δυο φορές. Αυτό.
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αυτοί που λένε τα κάλαντα σε πολιτικούς κάθε χρόνο και τους δείχνει η τηλεόραση, είναι βύσματα;
apd453 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Θυμήθηκα κάτι γρουσούζηδες όταν πηγαίναμε για κάλαντα. Χτυπούσαμε το κουδούνι και δε μας ανοίγανε ενώ ακουγόταν ότι ήταν μέσα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ κάνω ησυχία, έχω κρυφτεί με το λαπτοπ κάτω από το τραπέζι και έχω αγκαλιά τα τελευταία ευρώ που μου απέμειναν για φέτω.
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως δεν άνοιξα γιατι σάπισα στον ύπνο. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτιτις στα παιδάκια. Και έχω και πολλά γλυκά να κεράσω.
apd453 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αυτοί που λένε τα κάλαντα σε πολιτικούς κάθε χρόνο και τους δείχνει η τηλεόραση, είναι βύσματα; Τους πόντιους και τους κρητικούς λες.
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως δεν άνοιξα γιατι σάπισα στον ύπνο. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτιτις στα παιδάκια. Και έχω και πολλά γλυκά να κεράσω. ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΜΕ; ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΜΕ; Γιατί να θες ν' ακούσεις κάλαντα, δεν παίζει. =ρ
apd453 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Και έχω και πολλά γλυκά να κεράσω. Όταν μας άνοιγαν κάτι θείες και μας έδιναν γλυκά τα πετούσαμε πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις