YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 apd, θα έδινα ΚΑΙ γλυκά ρε. Σλάη, δεν έχω θέμα να ακούω κάλαντα.
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως δεν άνοιξα γιατι σάπισα στον ύπνο. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτιτις στα παιδάκια. Και έχω και πολλά γλυκά να κεράσω. που με νεις
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σλάη, δεν έχω θέμα να ακούω κάλαντα. Από μενανε λέω.
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εγω θυμαμαι μπετοστοκους με ψωνια απο τα τζαμπο, τους επεσε η μια σακουλα στο δρομο και χτυπουσα το κουδουνι να τους τη δωσω και δεν ανοιγαν γιατι νομιζαν πως ηθελα να πω τα καλαντα. Τελικα εμεινα με μια κασετα ποκεμον κοκκινη νομιζω και ενα ματζαφλερι για να συνδεεις μαζι 2 γκει μποϋ
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ντάξει αν σκάσουν τίποτε μαντραχαλάδες θα τους στείλω.
apd453 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 που με νεις Το "έχω γλυκά να κεράσω" ήταν το υπονοούμενο.
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ντάξει αν σκάσουν τίποτε μαντραχαλάδες θα τους στείλω. Στειλε με σου λεω, μη με λυπασαι. εγω θυμαμαι μπετοστοκους με ψωνια απο τα τζαμπο, τους επεσε η μια σακουλα στο δρομο και χτυπουσα το κουδουνι να τους τη δωσω και δεν ανοιγαν γιατι νομιζαν πως ηθελα να πω τα καλαντα. Τελικα εμεινα με μια κασετα ποκεμον κοκκινη νομιζω και ενα ματζαφλερι για να συνδεεις μαζι 2 γκει μποϋ Γαμω, ΜΕ διαβαζω και δε βγαζω ακρη. Το "έχω γλυκά να κεράσω" ήταν το υπονοούμενο. Μα για το μελομακαρονο της θα πηγαινα.
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εγω θυμαμαι μπετοστοκους με ψωνια απο τα τζαμπο, τους επεσε η μια σακουλα στο δρομο και χτυπουσα το κουδουνι να τους τη δωσω και δεν ανοιγαν γιατι νομιζαν πως ηθελα να πω τα καλαντα. Τελικα εμεινα με μια κασετα ποκεμον κοκκινη νομιζω και ενα ματζαφλερι για να συνδεεις μαζι 2 γκει μποϋ Κάποιο παιδί στερήθηκε ΤΗΝ κόκκινη εκείνες τις γιορτές. Τρομάζω και μόνο στη σκέψη του πώς μεγάλωσε και τι κάνει τώρα.
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ηταν παπαρια και δεν ανοιγαν αφου. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ εσένα. Αυτοί οι ανεύθυνοι φταίνε, αν δεν ήταν τόσο απασχολημένοι με την καριέρα τους (υποθέτω) ώστε να πράττουν τα τυπικά αλλά από 'κει και πέρα να μη δίνουν ιδιαίτερη σημασία μπορεί να ζούσαν τώρα.
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα που εκανες \m/ . Ο γνωστος τροχαιος στους 3 Ιεραρχες/Βουλγαρη την εχει ακουσει τιγκα και κανει κατι \m/ αντι για τα κλασσικα ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΩΩΩΩΠΑ ΣΤΟΠ. Πλεον περναω 4 φορες τη μερα απο κει μονο και μονο για να τον χαζευω.
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Η τραυματιας ηταν σημερα το βραδυ εξαρχεια λεει. Και χθες και προχθες Αν ήταν και στο Σάββα, την κάνω mod. Promises, promises, αφού το ξέρεις ότι αν ήμουν στο Σάββα δεν θα είχα την δυνατότητα να γίνω mod
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Promises, promises, αφού το ξέρεις ότι αν ήμουν στο Σάββα δεν θα είχα την δυνατότητα να γίνω mod Αν ήσουν αυτή που είδαμε, αστροναύτη σε έκανα.
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αν ήσουν αυτή που είδαμε, αστροναύτη σε έκανα. Πω και κοίταζα και έλεγα πως μοιάζει στον Λούσι αυτός ο τύπος... Απολαύστε http://www.youtube.com/watch?v=jNRd-cHLvvc&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις