Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν άνοιξα γιατι σάπισα στον ύπνο. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτιτις στα παιδάκια. Και έχω και πολλά γλυκά να κεράσω.

που με νεις

Δημοσ.

εγω θυμαμαι μπετοστοκους με ψωνια απο τα τζαμπο, τους επεσε η μια σακουλα στο δρομο και χτυπουσα το κουδουνι να τους τη δωσω και δεν ανοιγαν γιατι νομιζαν πως ηθελα να πω τα καλαντα. Τελικα εμεινα με μια κασετα ποκεμον κοκκινη νομιζω και ενα ματζαφλερι για να συνδεεις μαζι 2 γκει μποϋ

Δημοσ.

Ναι ντάξει αν σκάσουν τίποτε μαντραχαλάδες θα τους στείλω.

Στειλε με σου λεω, μη με λυπασαι.

εγω θυμαμαι μπετοστοκους με ψωνια απο τα τζαμπο, τους επεσε η μια σακουλα στο δρομο και χτυπουσα το κουδουνι να τους τη δωσω και δεν ανοιγαν γιατι νομιζαν πως ηθελα να πω τα καλαντα. Τελικα εμεινα με μια κασετα ποκεμον κοκκινη νομιζω και ενα ματζαφλερι για να συνδεεις μαζι 2 γκει μποϋ

Γαμω, ΜΕ διαβαζω και δε βγαζω ακρη.

Το "έχω γλυκά να κεράσω" ήταν το υπονοούμενο.

Μα για το μελομακαρονο της θα πηγαινα.

Δημοσ.

Κάποιο παιδί στερήθηκε ΤΗΝ κόκκινη εκείνες τις γιορτές. Τρομάζω και μόνο στη σκέψη του πώς μεγάλωσε και τι κάνει τώρα.

Δημοσ.

ηταν παπαρια και δεν ανοιγαν αφου.

Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ εσένα. Αυτοί οι ανεύθυνοι φταίνε, αν δεν ήταν τόσο απασχολημένοι με την καριέρα τους (υποθέτω) ώστε να πράττουν τα τυπικά αλλά από 'κει και πέρα να μη δίνουν ιδιαίτερη σημασία μπορεί να ζούσαν τώρα.

Δημοσ.

Τωρα που εκανες \m/ . Ο γνωστος τροχαιος στους 3 Ιεραρχες/Βουλγαρη την εχει ακουσει τιγκα και κανει κατι \m/ αντι για τα κλασσικα ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΩΩΩΩΠΑ ΣΤΟΠ.

Πλεον περναω 4 φορες τη μερα απο κει μονο και μονο για να τον χαζευω.

Δημοσ.

Η τραυματιας ηταν σημερα το βραδυ εξαρχεια λεει.

Και χθες και προχθες :D

Αν ήταν και στο Σάββα, την κάνω mod.

Promises, promises, αφού το ξέρεις ότι αν ήμουν στο Σάββα δεν θα είχα την δυνατότητα να γίνω mod -_-

Δημοσ.

Promises, promises, αφού το ξέρεις ότι αν ήμουν στο Σάββα δεν θα είχα την δυνατότητα να γίνω mod -_-

Αν ήσουν αυτή που είδαμε, αστροναύτη σε έκανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...