Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρίξεις καμιά φώτο σε κάποια φάση όμως, δεν είναι δουλειές αυτές σε μεταμεσονύχτια σουβλατζίδικα και πικρομετανιωμένους καφέδες, σε υπόγειες ταβέρνες, καπνούς και βρισιές.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Να ρίξεις καμιά φώτο σε κάποια φάση όμως, δεν είναι δουλειές αυτές σε μεταμεσονύχτια σουβλατζίδικα και πικρομετανιωμένους καφέδες, σε υπόγειες ταβέρνες, καπνούς και βρισιές.

Αγαπάμε Βάρναλη ε?

Στα ίδια καταγώγια συχνάζουμε μου φαίνεται

Άθλιε εσένα δεν σου μιλάω γιατί είχα φτιάξει το αβατάρ σου με καπελάκι και με έγραψες κανονικά -_-

Δημοσ.

Στα ίδια καταγώγια συχνάζουμε μου φαίνεται

Συχνάζαμε. Γέρασα πια για πλατειόμπυρες με πρεζάκια και πάνκηδες, για αναμονή έξω απ' το ΑΝ μπας και μπούμε στο τσάμπα, για τσακωμούς με το σερβιτόρο στο Σάββα, για να κλέβω πακέτα τσιγάρων απ' τον Κάβουρα μεθυσμένος. Τώρα είμαι ο φίλος των διοργανωτών, αυτός που ξέρει τον ιδιοκτήτη, ο πρώην της μπαργούμαν και οι περιπτεράδες μου μιλάνε στον πληθυντικό.

ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΜΟΥ;;;;;;;;

ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Συχνάζαμε. Γέρασα πια για πλατειόμπυρες με πρεζάκια και πάνκηδες, για αναμονή έξω απ' το ΑΝ μπας και μπούμε στο τσάμπα, για τσακωμούς με το σερβιτόρο στο Σάββα, για να κλέβω πακέτα τσιγάρων απ' τον Κάβουρα μεθυσμένος. Τώρα είμαι ο φίλος των διοργανωτών, αυτός που ξέρει τον ιδιοκτήτη, ο πρώην της μπαργούμαν και οι περιπτεράδες μου μιλάνε στον πληθυντικό.

ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΜΟΥ;;;;;;;;

ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καημενούλη εγώ είμαι μικρό ακόμα δεν τα ξέρω αυτά, σε 10 χρόνια θα ξέρω να σου πω :P

Άθλιε επειδή έχω μπει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα

post-201980-0-53711500-1324732288_thumb.jpg

Δημοσ.

Καημενούλη εγώ είμαι μικρό ακόμα δεν τα ξέρω αυτά, σε 10 χρόνια θα ξέρω να σου πω :P

τι σε 10 χρόνια ρε κωλόπαιδο, 6 χρόνια σου πετάω, πρόσεχε πώς τα πετάς και πονάνε σήμερα.

Δημοσ.

τι σε 10 χρόνια ρε κωλόπαιδο, 6 χρόνια σου πετάω, πρόσεχε πώς τα πετάς και πονάνε σήμερα.

Ε, 6 χρόνια, και 4 που λέτε ότι κρύβουν όλες οι γυναίκες κατά μέσο όρο?

Γιατί ειδικά σήμερα πονάς λούσι?

Δημοσ.

Ε, 6 χρόνια, και 4 που λέτε ότι κρύβουν όλες οι γυναίκες κατά μέσο όρο?

Γιατί ειδικά σήμερα πονάς λούσι?

Δεν ξέρω. Νομίζω επειδή από χθες όντως θυμήθηκα πόσο καιρό έχω να ρεμαλιάσω. Και είσαι από αυτά τα κοπελούδια που εγώ τα βλέπω και νοιώθω ακόμα 22 αλλά μου μιλάτε στον πληθυντικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Νομίζω επειδή από χθες όντως θυμήθηκα πόσο καιρό έχω να ρεμαλιάσω. Και είσαι από αυτά τα κοπελούδια που εγώ τα βλέπω και νοιώθω ακόμα 22 αλλά μου μιλάτε στον πληθυντικό.

Έτσι πάνε αυτά κυρ Κώστα..;ρ

Δημοσ.

Σιγά μη σου μιλούσα στον πληθυντικό, οι 25-26 είναι η καλύτερή μου :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...