Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πριν τη λάντζα/πλυντήριο:

01-Bad-Santa-Horiz.jpg

Εγώ μετά:

housewife2.jpg

Δεν θα κρατήσει πολύ, σε λίγο μπαίνω για χέσιμο και μετά θα πιω καμιά μπύρα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σιγά μη σου μιλούσα στον πληθυντικό, οι 25-26 είναι η καλύτερή μου :wub:

_44678344_celebrate_getty300.jpg

Celebrate-Life.jpg

confetti-launcher-4th-of-july-craft-photo-420-FF0610INDEPA03.jpg

Λοιπόν, άκου πλάνο.

1. Κάνουμε friend zone ο ένας τον άλλο.

2. Εσύ μου λες "γιατί να μη μπορώ να βρω κάποιον σαν εσένα" και θα με κάνεις να μη νοιώθω 80 χρονών

3. Εγώ σου λέω "γιατί να μην σε είχα γνωρίσει όταν ήμουν μικρότερος" και θα σε προσέχω από τα τσογλάνια

4. ????

5. PROFIT!

Δημοσ.

Λοιπόν, άκου πλάνο.

1. Κάνουμε friend zone ο ένας τον άλλο.

2. Εσύ μου λες "γιατί να μη μπορώ να βρω κάποιον σαν εσένα" και θα με κάνεις να μη νοιώθω 80 χρονών

3. Εγώ σου λέω "γιατί να μην σε είχα γνωρίσει όταν ήμουν μικρότερος" και θα σε προσέχω από τα τσογλάνια

4. ????

5. PROFIT!

Μην μου λες για friend zone, την πατάς άσχημα έτσι. Και εξάλλου, σιγά 6 χρόνια διαφορά δεν είναι τίποτα. Έχω περάσει φάση που ήμουν ερωτευμένη με έναν τύπο ο οποίος ήταν όντως 10 χρόνια μεγαλύτερος. Anyway, δεν είσαι γέρος, υποτίθεται ότι οι άντρες μεταξύ 25-35 είναι στα καλύτερά τους ^_^

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Νομίζω επειδή από χθες όντως θυμήθηκα πόσο καιρό έχω να ρεμαλιάσω. Και είσαι από αυτά τα κοπελούδια που εγώ τα βλέπω και νοιώθω ακόμα 22 αλλά μου μιλάτε στον πληθυντικό.

να το ξανακάνουμε τότε =p

Δημοσ.

τεστ, ακομα λενε καλαντα γαμω.

Αυτό ακριβώς μου θύμισε το τι συνέβη λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τις βαλβίδες που ανέφερα κάποιες σελίδες πριν. Είχαμε τελειώσει εδώ και ώρα με τις συναυλίες και αράζαμε σε μια πλατεία. Κάποια στιγμή ξεκινάμε για πάνω, να πάμε σπίτια μας. Βλέπουμε έναν με τριγωνάκι να βγαίνει από ένα κατάστημα και τον καταστηματάρχη να τον 'ξεπροβοδίζει' φωνάζοντας "ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ ΡΕ ΤΖΙΝΟ, 3.00 ΠΗΓΕ" με τόση απελπισία, μα και ανακούφιση συνάμα που τον έβλεπε να φεύγει, λες και όλο το χρόνο βίωνε μια μέρα της μαρμότας, αλλά με το ημερολόγιο να γράφει 24 Δεκεμβρίου.

Υπάρχουν και πιο hardcore περιπτώσεις όπου το πάνε μέχρι απόγευμα, κάποιοι έως και βράδυ. Συνήθως κυκλοφορούν με στάμπα-χορηγό ισοτονικού ποτού στα ρούχα τους και υπολείμματα κόκας στα ρουθούνια.

Δημοσ.

Μην μου λες για friend zone, την πατάς άσχημα έτσι. Και εξάλλου, σιγά 6 χρόνια διαφορά δεν είναι τίποτα. Έχω περάσει φάση που ήμουν ερωτευμένη με έναν τύπο ο οποίος ήταν όντως 10 χρόνια μεγαλύτερος. Anyway, δεν είσαι γέρος, υποτίθεται ότι οι άντρες μεταξύ 25-35 είναι στα καλύτερά τους ^_^

Μόνο friendzone έχω σε στοκ ρε 'συ, είμαι πιστό πλάσμα εγώ. Πια.

Γιατί την πατάς, τι φάση; Εμένα δε μου 'χει τύχει ποτέ πάντως να αλλάξω οπτική αν εξ' αρχής ήταν φιλικό το πλαίσιο.

να το ξανακάνουμε τότε =p

Όχι, το χθεσινό ήταν νορμάλ έξοδος. Ρεμάλιασμα περιλαμβάνει οπωσδήποτε λιάρδωμα και hijack λεωφορείου αεροδρομίου, τοπικό death metal συγκρότημα, ξημέρωμα σε ξεκλείδωτες καρέκλες στην ομόνοια με περιπτερόμπυρες και συνομιλίες με διδακτορικούς ζητιάνους.

Δημοσ.

ισχυει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...