PavelX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Είμαι 26 και αλκοολικός όταν μου δίνεται η ευκαιρία. Για όποια ενδιαφέρεται.
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Eγω ειμαι 18, αλλα με φωναζουν " Ο τριανταρης " , για οποια ενδιαφερεται...
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μόνο friendzone έχω σε στοκ ρε 'συ, είμαι πιστό πλάσμα εγώ. Πια. Γιατί την πατάς, τι φάση; Εμένα δε μου 'χει τύχει ποτέ πάντως να αλλάξω οπτική αν εξ' αρχής ήταν φιλικό το πλαίσιο. Δεν σου πρότεινα απιστίες Με friend zone την έχω πατήσει 2 φορές. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν απελπιστικά ερωτευμένη με ένα παιδί με τον οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα σαν φίλοι, η ιστορία τράβηξε 3 χρόνια και ποτέ κανένας από τους 2 τελικά δεν τόλμησε να κάνει την αρχή. Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τίποτα μεταξύ μας και απλά σιγά σιγά χάσαμε και τη φιλία μας. Τώρα περνάω μια χειρότερη φάση όπου ένας από τους καλύτερούς μου φίλους έχει αρχίσει να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, εγώ δεν είμαι στην ίδια φάση με αυτόν, πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι κακιά γιατί το ξέρω ότι στενοχωριέται αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω. Κατάλαβες τι εννοώ? Πιστεύω ότι για να παραμείνει εντελώς φιλική η σχέση ανάμεσα σε 1 άντρα και 1 γυναίκα χωρίς να υπάρξει περίοδος αμφιβολίας και όχι και τόσο αθώων σκέψεων, πρέπει να μην ελκύονται εξωτερικά καθόλου. Γιατί όταν είσαι φίλος με κάποιον ήδη τον εκτιμάς για αυτό που είναι. Αν σου αρέσει και εμφανισιακά την έχεις πατήσει... Υποθέτω πως για να μάθεις αν μπορώ να μπω στην friend zone σου πρέπει να με δεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγω είμαι 28 και δε μιλάω πολυ είμαι κλειστός τύπος και με εχουν απαγάγει εξωγηινοι,για όποια ενδιαφέρεται
PavelX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί αναφέρεστε λανθασμένα στο friendzone; Για να υπάρξει friendzone πρέπει ένας από τους δύο να γουστάρει τον άλλο. Και "φιλία" μεταξύ άντρα και γυναίκας υπάρχει μόνο όταν η γυναίκα δεν βλέπεται.
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί αναφέρεστε λανθασμένα στο friendzone; Για να υπάρξει friendzone πρέπει ένας από τους δύο να γουστάρει τον άλλο. Και "φιλία" μεταξύ άντρα και γυναίκας υπάρχει μόνο όταν η γυναίκα δεν βλέπεται. Και όταν ο άντρας δεν βλέπετε, τι νομίζετε ότι εμείς δεν έχουμε θέμα με την εξωτερική εμφάνιση?
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μεγαααααληηη μαλακια το friends zone, I 've been there, i'm still there μαμω την τυχη μου, μαμω.
PavelX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Και όταν ο άντρας δεν βλέπετε, τι νομίζετε ότι εμείς δεν έχουμε θέμα με την εξωτερική εμφάνιση? Ναι. Οι άντρες θέλουν να βλέπουν και οι γυναίκες να ακούν.
Sellers Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΥΝΟΥΧΟΥ ΦΙΛΟΥ" - (by Κωστάκης Ανάν) Ο Τηλέμαχος έκλεισε βιαστικά την πόρτα πίσω του, ξέχασε να κλειδώσει, κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες και μπήκε στο αυτοκίνητο του.Το ραντεβού ήταν ιδιαίτερα αόριστο, "γύρω στις 8" είχαν συμφωνήσει με τη Χριστίνα, αλλά δεν ήθελε επ'ουδενί να αργήσει και ήθελε και να σταματήσει σ'ένα ανθοπωλείο στο δρόμο. Με αλλά λόγια ο Τηλέμαχος ήταν τρελά καψούρης με τη Χριστίνα, χωρίς αυτή να το ξέρει και χωρίς να χρειαστεί ποτέ (sorry,Μάχο) να το μάθει... Έφτασε κάτω από το σπίτι της στις 7:30 και, πάνω που θα άρχιζε να αναρωτιέται αν θα ήταν πολύ κάρφωμα να χτυπήσει από τώρα το κουδούνι, χτύπησε το κινητό του. Μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Τηλέμαχου, η οθόνη του κινητού έγραφε "Χριστίνα". Προσπάθησε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και, κατά κάποιο τρόπο, να μην ακουστεί σαν κάποιος που έχει ήδη παρκάρει από κάτω."Ανησύχησα μήπως και δεν έρθεις", "Αργείς;Βιάζομαι να σε δω και να σου μιλήσω" και (εκδοχή πορνό) "Μην αργείς, πουτσαρά μου,έχω λιώσει απ' την καύλα μου για πάρτη σου!!!" ήταν οι τρεις εκδοχές που πέρασαν αστραπιαία από το ερωτευμένο μυαλό του Τηλέμαχου καθώς απαντούσε στην κλήση, αλλά αντί γι'αυτά:"Τηλέμαχε;...η Χριστίνα είμαι...να σου πω, μωρέ, μήπως μπορείς να μου φέρεις τσιγάρα καθώς θα έρχεσαι;" Συγχαρητήρια, αγόρι μου, έκανες το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να γίνεις ο "ευνούχος φίλος" της Xριστίνας.Μέσα στις επόμενες μέρες/εβδομάδες, θα σου μιλήσει για τον πρώην ή,ακόμα χειρότερα,τον νυν γκόμενο της που είναι με Erasmus στην Αγγλία και τα προβλήματα τους,θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα χάνεται με τις ώρες στο άλλο δωμάτιο όσο εσύ κανείς ζάπινγκ και παίζεις με το καναρίνι, θα της μιλάς για πράγματα που εσύ θεωρείς σημαντικά και, εκεί που νομίζεις ότι σε προσέχει,θα σε κοιτάζει στα μάτια και θα λέει: "Θα κάνω καφέ,θες;", θα πει στη φίλη της την Ειρήνη: "Έλα ,λέγε, μην κολλάς επειδή είναι ο Τηλέμαχος μπροστά, τα ξέρει όλα για μένα.." κάνοντας σε να νοιώσεις τελείως γκέι, και βέβαια αν προσπαθήσεις να της μιλήσεις για εσάς τους δυο, θα μάθεις ότι είσαι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της, αλλά η μόνη πιθανότητα να ξαπλώσεις δίπλα της είναι σε ομαδικό τάφο. Γι'αυτό σου λέω, Τηλέμαχε.Μην απαντήσεις στο γαμημένο το τηλέφωνο. Βάλε μπροστά και φύγε! Κρατά το χρόνο και την αξιοπρέπεια σου για κάτι καλύτερο...
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι. Οι άντρες θέλουν να βλέπουν και οι γυναίκες να ακούν. Ούτε καν αγαπητέ μου. Αν ήταν έτσι, κανένας δεν θα είχε πρόβλημα με το friend zone, αν ήταν να τρελαινόμασταν με μια καλή ατάκα ή 1 καλό δώρο, πίστεψέ με, θα είχα σχέση με τον καλύτερό μου φίλο αυτή τη στιγμή. Και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό Sellers κλαίω αυτή τη στιγμή Ανοίγεις πληγές ρε συ το καταλαβαίνεις????
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μεγαααααληηη μαλακια το friends zone, I 've been there, i'm still there μαμω την τυχη μου, μαμω. There, there there:p
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 There, there there:p Σνιφ, ουτε ενα φιλικό χτυπημα στον ώμο, ουτε μια ευκολη φίλη με μεγαλα "ματια", τιποτα;
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σνιφ, ουτε ενα φιλικό χτυπημα στον ώμο, ουτε μια ευκολη φίλη με μεγαλα "ματια", τιποτα; *πατ, πατ*
Προτεινόμενες αναρτήσεις