Marria Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι καλεσμενη 7 η ωρα σε σπιτι για το ρεβεγιον. δεν θελω να παωωωω βαριεμαιιιιι, ειναι μακρια και πρεπει να ντυθω και να στολιστω :cry: :cry: Δεν θα πηγαινα Αν και αυριο εχει οικογενειακο τραπεζι, αλλα οκ 2 ωρες ειναι θα περασουν..
evabb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις ήδη αργήσει. Μην πας. 7 το βραδυ Δεν θα πηγαινα Αν και αυριο εχει οικογενειακο τραπεζι, αλλα οκ 2 ωρες ειναι θα περασουν.. δεν γινεται να μην παω. εφτιαξα και κεικ να τους παω.
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8zxCOZWmcaY&feature=g-u&context=G25d94eeFUAAAAAAAUAA απο περιεργεια εψαξα στο wiki και ανακαλυψα οτι ολα αυτα τα ελληνικα χριστουγεννιατικα τραγουδια που ακουγονται,μονο ελληνικα δεν ειναι ως προελευση. το Τριγωνα,Καλαντα ειανι το Jingle Bells το Μικρος Τυμπανιστης ειναι το The Little Drummer Boy το Ω,Ελατο ειναι το O Tannenbaum aka Οh Christmas Tree ελπιζω μονο τα χριστουγεννιατικα καλαντα να ειναι γνησια ελληνικο και οχι καποια ελληνικη αποδοση του "Good morning my Lords"....
PavelX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 δεν γινεται να μην παω. εφτιαξα και κεικ να τους παω. Το οποίο δεν μπορείς να καταβροχθίσεις μόνη σου επειδή...............; Και επιμένω πως έχεις ήδη αργήσει. Patience will prove me right.
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το Τριγωνα,Καλαντα ειανι το Jingle Bells το Μικρος Τυμπανιστης ειναι το The Little Drummer Boy το Ω,Ελατο ειναι το O Tannenbaum aka Οh Christmas Tree No shit Sherlock. Τα ελληνικα κάλαντα είναι αυτά που τραγουδάνε (ελπίζω ακόμα) τα παιδάκια την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα. "Καλην εσπέραν άρχοντες" και "αρχιμηνια κι αρχιχρονιά". Παρεμπιπτόντως, το "Ω Έλατο" οριτζιναλλυ είναι γερμανικό κι όχι αγγλικό, όπως και η άγια νύχτα.
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 απο περιεργεια εψαξα στο wiki και ανακαλυψα οτι ολα αυτα τα ελληνικα χριστουγεννιατικα τραγουδια που ακουγονται,μονο ελληνικα δεν ειναι ως προελευση. το Τριγωνα,Καλαντα ειανι το Jingle Bells το Μικρος Τυμπανιστης ειναι το The Little Drummer Boy το Ω,Ελατο ειναι το O Tannenbaum aka Οh Christmas Tree ελπιζω μονο τα χριστουγεννιατικα καλαντα να ειναι γνησια ελληνικο και οχι καποια ελληνικη αποδοση του "Good morning my Lords".... Αργησες αλλά το κατάλαβες;ρ
evabb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Το οποίο δεν μπορείς να καταβροχθίσεις μόνη σου επειδή...............; Και επιμένω πως έχεις ήδη αργήσει. Patience will prove me right. μπορω ασε που γυρφερνω ολη την ωρα...
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ο τανενμπαουμ... ΟΟΟΟΟΟ ΤΑΝΕΝΜΠΑΟΥΜ.... ΒΙ ΣΣΣΣςςςςΣΣΣΣΣοοοοοοεεεν ζιντ νταϊνε μπλεταααααααα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 kill him with fire!
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Χμ το "ελκύονται" σηκώνει συζήτηση, αλλά εν γένει συμφωνώ. Και εννοώ πως ενώ οι περισσότερες φίλες μου είναι ωραίες (κατηγορία "θα την έχωνα") δε μου βγάζουν την τάση να το προσπαθήσω. Κοινώς, έναν κλώνο (σε κάθε λεπτομέρεια) της YiN πχ, τον έχωνα με χαρακτηριστική άνεση, τη YiN συγκεκριμένα όμως επειδή την έχω καταχωρίσει στο μυαλό μου ως φίλη, όχι. Δεν ξέρω αν πιάνεις τη διαφορά. Και ναι, να σε δω, why not. <--- Innuendo-free Καταλαβαίνω τι λες, είναι περίεργο πάντως, όσους έχω ρωτήσει πάντα μου λένε ότι το έχουν σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού τους... Αν είναι να με δεις, θα με δεις από το 2012 που θα επαναπατριστώ
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Smells like first world problem. nope, it's something more than just a problem
insomniaK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σόρρυ, αλλά ο ρέμαλος λούσι ήταν ο γηραιοτερος της παρέας; Που είναι ο Λεφτέρης να νοιώσω νεούδι πάλι;Σε ποιον κόσμο έφερε τα παιδιά του, Νίκο;
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 nope, it's something more than just a problem Καταστροφή? Φάση δεν ξέρουμε αν θα έχουμε κόσμο να φέρουμε τα παιδιά μας? Μετανοείτε? YiN, δε γκάνεις καμιά κπομπή; ε; Ε;
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, εν τω μεταξύ οι παππούδες του μέλλοντος φαίνεται πως δεν θα τη βγάζουν στα καφενεία ή τα γηροκομεία αλλά θα αράζουν σπίτι με το laptop/pc. Φανταστείτε το Insomnia εν έτη 2050... hopefully μέχρι τότε θα έχουν καταργηθεί τα πληκτρολόγια και η εισαγωγή χαρακτήρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω φωνής ή και σκέψης ακόμα, αν μας καλομάθουν. Ευχάριστα νέα για όσους θα έχουν πάρκινσον. Οι παλαίμαχοι του insomnia θα σνομπάρουν τα λεγόμενα των νέων, κλασσική περίπτωση χάσματος γενεών, ενώ οι νέοι με τη σειρά τους θα ακούνε ιστορίες για τα 'παλιά' και θα τους φαίνονται όλα τόσο αδιανόητα. "Ρε νιούφη, έγραφα σεντόνια αλλά δεν έβαζα σωστά τα χέρια, γι' αυτό έχω πρόβλημα στα δάχτυλα" θα λέει ο wash. Εννοείται πως οι παλαίμαχοι θα γράφουν μόνο στο ΟΟΤ, του οποίου ο ρόλος θα έχει αλλάξει όμως, αφού η συντριπτική πλειοψηφία θα παρουσιάζει απώλεια μνήμης και δεν θα έχει νόημα να ανοίγουν ξεχωριστά-αυτόνομα topics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις