Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καλεσμενη 7 η ωρα σε σπιτι για το ρεβεγιον. δεν θελω να παωωωω βαριεμαιιιιι, ειναι μακρια και πρεπει να ντυθω και να στολιστω :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν θα πηγαινα ^_^

Αν και αυριο εχει οικογενειακο τραπεζι, αλλα οκ 2 ωρες ειναι θα περασουν..

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Έχεις ήδη αργήσει. Μην πας.

7 το βραδυ :P

Δεν θα πηγαινα ^_^

Αν και αυριο εχει οικογενειακο τραπεζι, αλλα οκ 2 ωρες ειναι θα περασουν..

δεν γινεται να μην παω. εφτιαξα και κεικ να τους παω.

Δημοσ.

απο περιεργεια εψαξα στο wiki και ανακαλυψα οτι ολα αυτα τα ελληνικα χριστουγεννιατικα τραγουδια που ακουγονται,μονο ελληνικα δεν ειναι ως προελευση.

το Τριγωνα,Καλαντα ειανι το Jingle Bells

το Μικρος Τυμπανιστης ειναι το The Little Drummer Boy

το Ω,Ελατο ειναι το O Tannenbaum aka Οh Christmas Tree

ελπιζω μονο τα χριστουγεννιατικα καλαντα να ειναι γνησια ελληνικο και οχι καποια ελληνικη αποδοση του "Good morning my Lords"....

Δημοσ.

δεν γινεται να μην παω. εφτιαξα και κεικ να τους παω.

Το οποίο δεν μπορείς να καταβροχθίσεις μόνη σου επειδή...............;

Και επιμένω πως έχεις ήδη αργήσει. Patience will prove me right.

Δημοσ.

No shit Sherlock.

Τα ελληνικα κάλαντα είναι αυτά που τραγουδάνε (ελπίζω ακόμα) τα παιδάκια την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα. "Καλην εσπέραν άρχοντες" και "αρχιμηνια κι αρχιχρονιά".

Παρεμπιπτόντως, το "Ω Έλατο" οριτζιναλλυ είναι γερμανικό κι όχι αγγλικό, όπως και η άγια νύχτα.

Δημοσ.

απο περιεργεια εψαξα στο wiki και ανακαλυψα οτι ολα αυτα τα ελληνικα χριστουγεννιατικα τραγουδια που ακουγονται,μονο ελληνικα δεν ειναι ως προελευση.

ελπιζω μονο τα χριστουγεννιατικα καλαντα να ειναι γνησια ελληνικο και οχι καποια ελληνικη αποδοση του "Good morning my Lords"....

Αργησες αλλά το κατάλαβες;ρ

android.png

Δημοσ.

Το οποίο δεν μπορείς να καταβροχθίσεις μόνη σου επειδή...............;

Και επιμένω πως έχεις ήδη αργήσει. Patience will prove me right.

μπορω ασε που γυρφερνω ολη την ωρα...

Δημοσ.

ο τανενμπαουμ... ΟΟΟΟΟΟ ΤΑΝΕΝΜΠΑΟΥΜ.... ΒΙ ΣΣΣΣςςςςΣΣΣΣΣοοοοοοεεεν ζιντ νταϊνε μπλεταααααααα

Δημοσ.

Χμ το "ελκύονται" σηκώνει συζήτηση, αλλά εν γένει συμφωνώ. Και εννοώ πως ενώ οι περισσότερες φίλες μου είναι ωραίες (κατηγορία "θα την έχωνα") δε μου βγάζουν την τάση να το προσπαθήσω. Κοινώς, έναν κλώνο (σε κάθε λεπτομέρεια) της YiN πχ, τον έχωνα με χαρακτηριστική άνεση, τη YiN συγκεκριμένα όμως επειδή την έχω καταχωρίσει στο μυαλό μου ως φίλη, όχι. Δεν ξέρω αν πιάνεις τη διαφορά.

Και ναι, να σε δω, why not. <--- Innuendo-free

Καταλαβαίνω τι λες, είναι περίεργο πάντως, όσους έχω ρωτήσει πάντα μου λένε ότι το έχουν σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού τους...

Αν είναι να με δεις, θα με δεις από το 2012 που θα επαναπατριστώ :-)

Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά ο ρέμαλος λούσι ήταν ο γηραιοτερος της παρέας;

Που είναι ο Λεφτέρης να νοιώσω νεούδι πάλι;Σε ποιον κόσμο έφερε τα παιδιά του, Νίκο;

Δημοσ.

nope, it's something more than just a problem

Καταστροφή?

Φάση δεν ξέρουμε αν θα έχουμε κόσμο να φέρουμε τα παιδιά μας?

Μετανοείτε?

YiN, δε γκάνεις καμιά κπομπή; ε; Ε;

Δημοσ.

Ναι, εν τω μεταξύ οι παππούδες του μέλλοντος φαίνεται πως δεν θα τη βγάζουν στα καφενεία ή τα γηροκομεία αλλά θα αράζουν σπίτι με το laptop/pc. Φανταστείτε το Insomnia εν έτη 2050... hopefully μέχρι τότε θα έχουν καταργηθεί τα πληκτρολόγια και η εισαγωγή χαρακτήρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω φωνής ή και σκέψης ακόμα, αν μας καλομάθουν. Ευχάριστα νέα για όσους θα έχουν πάρκινσον. Οι παλαίμαχοι του insomnia θα σνομπάρουν τα λεγόμενα των νέων, κλασσική περίπτωση χάσματος γενεών, ενώ οι νέοι με τη σειρά τους θα ακούνε ιστορίες για τα 'παλιά' και θα τους φαίνονται όλα τόσο αδιανόητα. "Ρε νιούφη, έγραφα σεντόνια αλλά δεν έβαζα σωστά τα χέρια, γι' αυτό έχω πρόβλημα στα δάχτυλα" θα λέει ο wash. Εννοείται πως οι παλαίμαχοι θα γράφουν μόνο στο ΟΟΤ, του οποίου ο ρόλος θα έχει αλλάξει όμως, αφού η συντριπτική πλειοψηφία θα παρουσιάζει απώλεια μνήμης και δεν θα έχει νόημα να ανοίγουν ξεχωριστά-αυτόνομα topics.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...