Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΥΝΟΥΧΟΥ ΦΙΛΟΥ" - (by Κωστάκης Ανάν)

Ο Τηλέμαχος έκλεισε βιαστικά την πόρτα πίσω του, ξέχασε να κλειδώσει, κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες και μπήκε στο αυτοκίνητο του.Το ραντεβού ήταν ιδιαίτερα αόριστο, "γύρω στις 8" είχαν συμφωνήσει με τη Χριστίνα, αλλά δεν ήθελε επ'ουδενί να αργήσει και ήθελε και να σταματήσει σ'ένα ανθοπωλείο στο δρόμο.

Με αλλά λόγια ο Τηλέμαχος ήταν τρελά καψούρης με τη Χριστίνα, χωρίς αυτή να το ξέρει και χωρίς να χρειαστεί ποτέ (sorry,Μάχο) να το μάθει...

Έφτασε κάτω από το σπίτι της στις 7:30 και, πάνω που θα άρχιζε να αναρωτιέται αν θα ήταν πολύ κάρφωμα να χτυπήσει από τώρα το κουδούνι, χτύπησε το κινητό του.

Μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Τηλέμαχου, η οθόνη του κινητού έγραφε "Χριστίνα". Προσπάθησε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και, κατά κάποιο τρόπο, να μην ακουστεί σαν κάποιος που έχει ήδη παρκάρει από κάτω."Ανησύχησα μήπως και δεν έρθεις", "Αργείς;Βιάζομαι να σε δω και να σου μιλήσω" και (εκδοχή πορνό) "Μην αργείς, πουτσαρά μου,έχω λιώσει απ' την καύλα μου για πάρτη σου!!!" ήταν οι τρεις εκδοχές που πέρασαν αστραπιαία από το ερωτευμένο μυαλό του Τηλέμαχου καθώς απαντούσε στην κλήση, αλλά αντί γι'αυτά:"Τηλέμαχε;...η Χριστίνα είμαι...να σου πω, μωρέ, μήπως μπορείς να μου φέρεις τσιγάρα καθώς θα έρχεσαι;"

Συγχαρητήρια, αγόρι μου, έκανες το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να γίνεις ο "ευνούχος φίλος" της Xριστίνας.Μέσα στις επόμενες μέρες/εβδομάδες, θα σου μιλήσει για τον πρώην ή,ακόμα χειρότερα,τον νυν γκόμενο της που είναι με Erasmus στην Αγγλία και τα προβλήματα τους,θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα χάνεται με τις ώρες στο άλλο δωμάτιο όσο εσύ κανείς ζάπινγκ και παίζεις με το καναρίνι, θα της μιλάς για πράγματα που εσύ θεωρείς σημαντικά και, εκεί που νομίζεις ότι σε προσέχει,θα σε κοιτάζει στα μάτια και θα λέει: "Θα κάνω καφέ,θες;", θα πει στη φίλη της την Ειρήνη: "Έλα ,λέγε, μην κολλάς επειδή είναι ο Τηλέμαχος μπροστά, τα ξέρει όλα για μένα.." κάνοντας σε να νοιώσεις τελείως γκέι, και βέβαια αν προσπαθήσεις να της μιλήσεις για εσάς τους δυο, θα μάθεις ότι είσαι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της, αλλά η μόνη πιθανότητα να ξαπλώσεις δίπλα της είναι σε ομαδικό τάφο.

Γι'αυτό σου λέω, Τηλέμαχε.Μην απαντήσεις στο γαμημένο το τηλέφωνο. Βάλε μπροστά και φύγε! Κρατά το χρόνο και την αξιοπρέπεια σου για κάτι καλύτερο...

Sad.. μου θυμισε κατασταση με εναν καλο μου φιλο, ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Και ξερω πως νοιωθει κατι αλλα του εχω ξεκαθαρισει την κατασταση εδω και χρονια. Εχει γνωρισει και πρωην μου σχεσεις ... αλλα αν του πω να γινει κατι μεταξυ μας θα θελει ακομα.

Ευα συμπασχω τελικα, πριν λιγο μου ειπαν να παω και εγω σε ενα τραπεζι :-D

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ναι, εν τω μεταξύ οι παππούδες του μέλλοντος φαίνεται πως δεν θα τη βγάζουν στα καφενεία ή τα γηροκομεία αλλά θα αράζουν σπίτι με το laptop/pc. Φανταστείτε το Insomnia εν έτη 2050... hopefully μέχρι τότε θα έχουν καταργηθεί τα πληκτρολόγια και η εισαγωγή χαρακτήρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω φωνής ή και σκέψης ακόμα, αν μας καλομάθουν. Ευχάριστα νέα για όσους θα έχουν πάρκινσον. Οι παλαίμαχοι του insomnia θα σνομπάρουν τα λεγόμενα των νέων, κλασσική περίπτωση χάσματος γενεών, ενώ οι νέοι με τη σειρά τους θα ακούνε ιστορίες για τα 'παλιά' και θα τους φαίνονται όλα τόσο αδιανόητα. "Ρε νιούφη, έγραφα σεντόνια αλλά δεν έβαζα σωστά τα χέρια, γι' αυτό έχω πρόβλημα στα δάχτυλα" θα λέει ο wash. Εννοείται πως οι παλαίμαχοι θα γράφουν μόνο στο ΟΟΤ, του οποίου ο ρόλος θα έχει αλλάξει όμως, αφού η συντριπτική πλειοψηφία θα παρουσιάζει απώλεια μνήμης και δεν θα έχει νόημα να ανοίγουν ξεχωριστά-αυτόνομα topics.

B.P.E

[best post ever]

+1

Δημοσ.

Καταστροφή?

Φάση δεν ξέρουμε αν θα έχουμε κόσμο να φέρουμε τα παιδιά μας?

Μετανοείτε?

..είπε για το φαί ένας χοντρός σε παιδιά της αφρικής.

Αν με καταλαβαίνεις

Δημοσ.

περίμενε, για φαντάσου ένα ποστ του γουος μόνο με mind input, ze horror!

android.png

Αντιστοιχίες sticky @ Μπλα Μπλα 2050

The Official Off Topic Thread -> ΕΔΩ

The Official (κι άλλο; ) Picture Thread -> The Official Αιματολογικές/Ακτινογραφίες (κι άλλα) Picture Thread

Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή! -> Όλο το YouTube σε ένα post!

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο... -> Ανέκδοτα - Ένας γέρος παίρνει κάθε μήνα τη σύνταξη...

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2] -> Μην πετάτε όργανα! Δωρίστε τα εδώ!

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις -> Ρωτήστε τον γέρο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις! -> Αναγγελίες θανάτων

Προτάσεις βιβλίων -> Προτάσεις γιατρών

FAQ: Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές -> FAQ: Κηδείες, "ταξίδια", τελετές

The OOT Radio Thread -> Εκκλησία FM

Δημοσ.

The Official (κι άλλο; ) Picture Thread -> The Official Αιματολογικές/Ακτινογραφίες (κι άλλα) Picture Thread

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο... -> Ανέκδοτα - Ένας γέρος παίρνει κάθε μήνα τη σύνταξη...

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2] -> Μην πετάτε όργανα! Δωρίστε τα εδώ!

Χαχαχχα θεικο θεικο ! Αμα μπορουσα θα σου εβαζα και αλλα + :-D :-D :-D

Δημοσ.

insomnia.gr αλλαγή σε

narcolepsy.gr

:)

android.png

Δημοσ.

Γινεται να εχεις φιλη να τα λετε καλα για τα παντα και για γκομενικα και για τετοια αλλα να παιζει και κανα σταφυλι με τη φιλη που και που =P

Δημοσ.

Γινεται να εχεις φιλη να τα λετε καλα για τα παντα και για γκομενικα και για τετοια αλλα να παιζει και κανα σταφυλι με τη φιλη που και που =P

Friends with benefits είναι ο όρος που ψάχνεις B)

Τραυματια παρακαλούσα μεχρι να διαβασω ολα τα ποστ να μην ησουν η κοκκινομαλλα στο Σαββα.

Μετα θα υπήρχε ΘΕΜΑ και Απροβλημα.

Γιατί? :huh:

Δημοσ.

ο τανενμπαουμ... ΟΟΟΟΟΟ ΤΑΝΕΝΜΠΑΟΥΜ.... ΒΙ ΣΣΣΣςςςςΣΣΣΣΣοοοοοοεεεν ζιντ νταϊνε μπλεταααααααα

Treu. Die Blätter sind treu.

Δεν ξέρω. Νομίζω επειδή από χθες όντως θυμήθηκα πόσο καιρό έχω να ρεμαλιάσω. Και είσαι από αυτά τα κοπελούδια που εγώ τα βλέπω και νοιώθω ακόμα 22 αλλά μου μιλάτε στον πληθυντικό.

Α ρε μαλάκες ενα βραδυ μαζι μου σας κανει ολους εσας τους πορνογερους να νιωθετε 20 χρονων.

Τραυματια παρακαλούσα μεχρι να διαβασω ολα τα ποστ να μην ησουν η κοκκινομαλλα στο Σαββα.

Δημοσ.

Treu. Die Blätter sind treu.

Α ρε μαλάκες ενα βραδυ μαζι μου σας κανει ολους εσας τους πορνογερους να νιωθετε 20 χρονων.

Στον σαββα των εξαρχειων η της πανορμου ? =P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...