Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Friends with benefits είναι ο όρος που ψάχνεις Γιατί? Θα σου στηναμε ενέδρα. Των εξαρχείων
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εκει ημασταν,τιμησαμε τον θεουλη στο διπλα ψιλικατζιδικο, του πηραμε τα μισα ουισκια (καλα οι μπυρες δεν τελιωνουν ποτε) Και μετα μομπεττερρρρ. Friends with benefits, καλο
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου στηναμε ενέδρα. Σόρρυ δεν ήμουν εγώ, επίσης τα μαλλιά μου είναι καστανά, και θα συνεχίσουν να είναι (αν και ήταν μια σκέψη να τα βάψω κόκκινα) Τόσο ωραία η τύπισσα ε? Πως και δεν τις έπιασε συζήτηση κάποιος από εσάς? Ο Λούσι είναι δεσμευμένος/πιασμένος/πιστός, εσύ όμως?
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εγω ημουν ο γνωστος παντελύκος, αλλα η παρέα είχε και δεσποινίδες οπότε έπρεπε να ήμασταν κόσμιοι Inside joke: Ε μαλάκα το φερμουάρ σου ειναι ανοιχτό επισης συνοδευόταν απο οτι είδαμε.
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εκει ημασταν,τιμησαμε τον θεουλη στο διπλα ψιλικατζιδικο, του πηραμε τα μισα ουισκια (καλα οι μπυρες δεν τελιωνουν ποτε) Και μετα μομπεττερρρρ. Friends with benefits, καλο Παίζει τρελά να σας είδαμε όμως.
Traumatias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 επισης συνοδευόταν απο οτι είδαμε. It was a hopeless case from the beginning, ξεπέρασέ το Όσο για την ενέδρα, τι να στήσεις, αν ήταν και καλοδεμένος ο τύπος...
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Η ενέδρα θα στηνόταν μέσα στις επόμενες μέρες, με πιο πιθανό σημείο τη σχολή. Τσεκαρετε στα χαρισματα μπας και θελετε καποιο απο τα βιβλια.
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παίζει τρελά να σας είδαμε όμως. Παιζει. 3 ημασταν, εγω κοντο μαλλι ψιλοαξυριστος, αλλος ξυρισμενο κεφαλι μουσι, και ενας με μαυρο παντελονι με τιραντα-πανκ στυλ =P Mobetter μεχρι τις 8 κατσαμε Εγω δεν σας σποταρα καπου, αν εβλεπα τον λουσιφερ μαλλον θα τον καταλαβαινα =P
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ή μπορείτε απλά να πάτε γι'αυτό τον γαμημένο καφέ που λέτε στο οοτ εδώ και κάτι μήνες. Παιζει. 3 ημασταν, εγω κοντο μαλλι ψιλοαξυριστος, αλλος ξυρισμενο κεφαλι μουσι, και ενας με μαυρο παντελονι με τιραντα-πανκ στυλ =P Mobetter μεχρι τις 8 κατσαμε Εγω δεν σας σποταρα καπου, αν εβλεπα τον λουσιφερ μαλλον θα τον καταλαβαινα =P Όχι. Ήταν πιο αργά.
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τι πιο αργα? μεχρι τις 8 το πρωι εννοω, μας διωξανε οι του μαγαζιου
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Α νόμιζα ότι εσείς τα νήπια τέτοιες ώρες γυρνάτε. Ναι λοιπόν παίζει.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ή μπορείτε απλά να πάτε γι'αυτό τον γαμημένο καφέ που λέτε στο οοτ εδώ και κάτι μήνες. Το εχει αποφύγει έντεχνα,πολύ έντεχνα. Σχεδόν δώδεχνα.
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τι έντεχνα ρε μλκ, τους πυξ λαξ ψήνεις για καφέ; Τεχνιέντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις