Freakster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Να κάνω μπάνιο, να μη κάνω... κανε μωρε, χριστούγεννα είναι. Οι ωρες περνανε βασανιστικα αργα.Γιατι δε παει σπιτι του ο κοσμος?Τι θελει? Να κάνω μπάνιο, να μη κάνω... να κάνει ο σλυγκεο μπανιο ισως;
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καναπουτσο. αν μπορεις να δωσεις σε τοσο κοσμο go for it
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δε κυκλοφοραει ψυχη εξω , ολοι εδω ερχονται. egamwtaspitiatous αν μπορεις να δωσεις σε τοσο κοσμο go for it Χαλαρα καθομαι στην πορτα και τους λεω "μη μπειτε μεσα , πεφτει π*υτσος."
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τι μαλάκας ήταν αυτός ρε; Μας ζάλισε στη λογοδιάρροια όλο το βράδυ. γουελκαμ μπακ m8
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δε κυκλοφοραει ψυχη εξω , ολοι εδω ερχονται. egamwtaspitiatous Χαλαρα καθομαι στην πορτα και τους λεω "μη μπειτε μεσα , πεφτει π*υτσος." κακο αυτο θα θελει η καθε πικραμενη και θα ειναι χειροτερα μετα
athlios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αμαν, γιατι ξαναγραφει αυτος ο αποτυχημενος DIY υδραυλικος. Τιναυτα.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 πατερας μου βλεπει ειδησεις και δειχνει τον τζαστιν μπιμπερ να τραγουδαει με ρωταει: γυναικα ειναι αυτο το πραμα η αντρας;
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τι μαλάκας ήταν αυτός ρε; Μας ζάλισε στη λογοδιάρροια όλο το βράδυ. Περιμενω τα λουλουδια με την ευχαριστηρια καρτα και το λιπος παπιας Μαζευτηκαμε στο σπιτι ενος παιδιου, ηπιαμε λιγη patron, βγηκαμε γκαζι. Πρωτα στο mad στην αγαπημενη μου αννα, μετα 45 μοιρες και μετα στο intrepid fox. Παμε παγκρατι 5:30, ο ενας να εχει φαγωθει να παμε σε ενα σκυλλαδικο στην υμηττου, παμε. Αντεξα 10 λεπτα πηγα στο σπιτι του παιδιου, κατα τις 7παρα ερχονται και μου λενε να παμε σε κανα after. Δεν ενεδωσα, και πηγανε σε 2 στα εξαρχεια, και γυρισανε 11μιση το πρωι. Εγω κατα τις 12 κοιμηθηκα. Επισης γαμω την τσιγαριλα παντου. ΠΑΝΤΟΥ ομως. Και γαμω αυτον τον διπλανο μου που αναβε το τσιγαρο και μου λεγε ναι ρε τους αλητες που καπνιζουν.
Freakster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 σε ενα σκυλλαδικο στην υμηττου, παμε. σιδεράδικο ρε, πέντε ευρώ το σφηνάκι φωτιά και στάχτη
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι σε αυτο. Ειχα να παω απο το 2000... Μισησα το ανθρωπινο ειδος παντως εκει μεσα. Ειμαι σιγουρος πως ο Pol pot σε ελληναδικο ειχε παει και εκανε το khmer rouge.
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μου αξίζει λοιπόν μια ωραία παγωμένη μπύρα. Μόλις τελείωσα το γλυκό για αύριο. Ίσα που το χτυπάω τώρα και πάω και αγοράζω αύριο μια τούρτα ναούμ. Καλησπέρα σας.
gang Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ρε συ λέφτερ, πολύ μάγειρας μας βγήκες. Ωραίοοοος. Εγώ κατατάλα πρέπει να ετοιμαστώ να πάω σε καμιά ώρα εκκλησία. Ναι, είμαι τέτοιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις