vocals_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πως παει το διαβασμα? Μια μέρα είπα να ξεκολλήσω ρε, τι μου το θυμίζεις; ;ρ Καλά μια χαρά παένει(που λεν και στο χωριό μ).
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σιγά το κύρος που έχει η αδερφή της, τα ίδια σκατά παίζει να 'ναι. Απο κυρος δεν ξερω, αλλα οταν ακους το ονομα Αλεξανδρατου , το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι η Τζουλια και οι τσοντες. Πως θα βρω 5 χιλιαρικα σε ενα μηνα. 30ιανουαριου. Δεν θα βρεις
slipknot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Απο κυρος δεν ξερω, αλλα οταν ακους το ονομα Αλεξανδρατου , το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι η Τζουλια και οι τσοντες. Εγώ σκέφτομαι, μ' αυτή τη σειρά: Γκριμάτσα > Οξυζενέ > Κόκα > Ψινάκης > Τσόντα
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ σκέφτομαι, μ' αυτή τη σειρά: Γκριμάτσα > Οξυζενέ > Κόκα > Ψινάκης > Τσόντα 'Προσωπικες στιγμες εμου του ιδιου' Μεγαλες στιγμες ειχαμε ζησει τοτε στο Σταρ.
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 'Προσωπικες στιγμες εμου ΚΑΙ του Και Μαρία μου ΚΑΙ!!! Θα σε καταγγείλω στην Τατιανολαμπιρη για μη σωστή παρακολούθηση των εκπομπών τους.....
athlios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τι τα θες τα 5χιλιάρικα ρε? Χρωσταω. Χρωσταω και αν δε τα βρω θα μου κοψουν το πουλι.
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και Μαρία μου ΚΑΙ!!! Θα σε καταγγείλω στην Τατιανολαμπιρη για μη σωστή παρακολούθηση των εκπομπών τους..... Ολο κανω λαθη γμτ , παραλιγο να γραψω 'αιδιου' για 'ιδιου'. Συγχωρεστε με για το παραπτωμα μου
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω θέλουν να μπουζουριασουν έναν τράγο κ ο Υπουργός Μπουμπουκος κ άλλοι τραγοι έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια κ μας τα χουν κάνει τσουρεκια.... Πωπω τώρα που πα τσουρεκι...να χα ενα τενκερλή σοκολάτα ή όπως το λένε στην μπουγατσομανα θα του κανά τρελό σεχ να ουμ. Δεν μαμιεται όμως και τα μελομακα του βενέτη καλά είναι....
athlios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 τι τσουρεκια. Εδω σε λιγο θα μηρυκαζουμε.
Praetorianos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πω, είμαι ευτυχισμένος. Χριστουγενιάτικα σχεδόν (!) άγγιξα (!!) μια τέτοια: Επόμενο βήμα, να μπω σε μια τέτοια. Βέβαια εφόσον κατασκευάστηκαν μόνο 20 και από αυτές μόλις 7 κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι πιο πιθανό να μπω σε μια τέτοια: Α, Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
viper2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πως θα βρω 5 χιλιαρικα σε ενα μηνα. 30ιανουαριου. οπως και οι υπολοιποι κλεψτα
gang Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χρωσταω. Χρωσταω ... κοίτα να δεις, μέχρι εδώ είχα σκοπό να σε βοηθήσω, να σου δώσω καμιά ιδέα... και αν δε τα βρω θα μου κοψουν το πουλι. ...εδώ μπορώ να σου πω, "τι είχες τι έχασες..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις