Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 κιλα κρεας φιλε.

Πω, είμαι ευτυχισμένος. Χριστουγενιάτικα σχεδόν (!) άγγιξα (!!) μια τέτοια:

Επόμενο βήμα, να μπω σε μια τέτοια. Βέβαια εφόσον κατασκευάστηκαν μόνο 20 και από αυτές μόλις 7 κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι πιο πιθανό να μπω σε μια τέτοια:

Α, Καλά Χριστούγεννα σε όλου!

Που βρηκες τετοια μαλακια?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πωπω θέλουν να μπουζουριασουν έναν τράγο κ ο Υπουργός Μπουμπουκος κ άλλοι τραγοι έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια κ μας τα χουν κάνει τσουρεκια....

Πωπω τώρα που πα τσουρεκι...να χα ενα τενκερλή σοκολάτα ή όπως το λένε στην μπουγατσομανα θα του κανά τρελό σεχ να ουμ. Δεν μαμιεται όμως και τα μελομακα του βενέτη καλά είναι....

android.png

Εγω τωρα περιμενω για την παραμονη για την γαλοπουλα, το τραπεζι κτλ κτλ...

Δημοσ.
τι τσουρεκια. Εδω σε λιγο θα μηρυκαζουμε.

Φάε τσουρεκι τώρα που έχεις πουλί γιατί αμα στο κόψουν δεν θα χει την ίδια γεύση.

Η Τζένη με το χε πει!!!

android.png

Δημοσ.

5 κιλα κρεας φιλε.

Πάω στο χασάπικο και αγοράζω όσο θέλω.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Χρόνια πολλά σου νοικοκυραίεε... Πως πήγε ο σημερινός εκκλησιασμός, βοήθειά σου?

Δημοσ.

Που βρηκες τετοια μαλακια?

Λόντον μπέιμπι. Εν τω μεταξύ τι θόρυβος, τι εμφάνιση, τι επιτάχυνση, τι μηχανή, τι φτιαχνουν άμα θέλουνε οι πούστηδες

Δημοσ.

Μια χαρά. Παίζει και δεύτερη λειτουργία, που αρχίζει στις 8:30, κάπου εκεί. Κατά τις 9 παρά πήγαμε εμείς. Πήγαμε και σε άλλη εκκλησία, λίγο πιό πάνω, που έχει και ράμπα και ανέβασα το καροτσάκι σαν άθρωπας και όχι σαν γάιδαρος. Κάτσαμε κάνα 20λεπτο, υπέραρκετά. Της ιερής ακολουθίας ακολούθησε ανίερη κτηνωδία που έληξε μόλις πριν καμιά ώρα. Βοήθειά μας, εν χριστώ αδελφέ. I love christmas!

Δημοσ.

επειδή παίρνει σβάρνα τσ' εκκλησιές κει πέρα, όχι για την γκράντε μάσα που ακολούθησε.

Καλή χώνεψη.

Δημοσ.

για αυριο έχω μια συκωταριά και 3 κεφαλάκια αρνίσια. Και κρασί. Και αραχταλάν στο σπίτι, κουράστηκα με τις επικέψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...