athlios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 5 κιλα κρεας φιλε. Πω, είμαι ευτυχισμένος. Χριστουγενιάτικα σχεδόν (!) άγγιξα (!!) μια τέτοια: Επόμενο βήμα, να μπω σε μια τέτοια. Βέβαια εφόσον κατασκευάστηκαν μόνο 20 και από αυτές μόλις 7 κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι πιο πιθανό να μπω σε μια τέτοια: Α, Καλά Χριστούγεννα σε όλου! Που βρηκες τετοια μαλακια?
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω θέλουν να μπουζουριασουν έναν τράγο κ ο Υπουργός Μπουμπουκος κ άλλοι τραγοι έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια κ μας τα χουν κάνει τσουρεκια.... Πωπω τώρα που πα τσουρεκι...να χα ενα τενκερλή σοκολάτα ή όπως το λένε στην μπουγατσομανα θα του κανά τρελό σεχ να ουμ. Δεν μαμιεται όμως και τα μελομακα του βενέτη καλά είναι.... Εγω τωρα περιμενω για την παραμονη για την γαλοπουλα, το τραπεζι κτλ κτλ...
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 τι τσουρεκια. Εδω σε λιγο θα μηρυκαζουμε. Φάε τσουρεκι τώρα που έχεις πουλί γιατί αμα στο κόψουν δεν θα χει την ίδια γεύση. Η Τζένη με το χε πει!!!
athlios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αμα το κανω πλεξουδα, ισα που στο σερβιρω για τσουρεκι. Προσεχε τι τρως.
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πω πω Άθλιε πουτσαρά! Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.
gang Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 5 κιλα κρεας φιλε. Πάω στο χασάπικο και αγοράζω όσο θέλω. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά σου νοικοκυραίεε... Πως πήγε ο σημερινός εκκλησιασμός, βοήθειά σου?
Praetorianos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Που βρηκες τετοια μαλακια? Λόντον μπέιμπι. Εν τω μεταξύ τι θόρυβος, τι εμφάνιση, τι επιτάχυνση, τι μηχανή, τι φτιαχνουν άμα θέλουνε οι πούστηδες
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά. Παίζει και δεύτερη λειτουργία, που αρχίζει στις 8:30, κάπου εκεί. Κατά τις 9 παρά πήγαμε εμείς. Πήγαμε και σε άλλη εκκλησία, λίγο πιό πάνω, που έχει και ράμπα και ανέβασα το καροτσάκι σαν άθρωπας και όχι σαν γάιδαρος. Κάτσαμε κάνα 20λεπτο, υπέραρκετά. Της ιερής ακολουθίας ακολούθησε ανίερη κτηνωδία που έληξε μόλις πριν καμιά ώρα. Βοήθειά μας, εν χριστώ αδελφέ. I love christmas!
sugata Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 επειδή παίρνει σβάρνα τσ' εκκλησιές κει πέρα, όχι για την γκράντε μάσα που ακολούθησε. Καλή χώνεψη.
gang Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι και του χρόνου... και αύριο και μεθαύριο...
leftermann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 για αυριο έχω μια συκωταριά και 3 κεφαλάκια αρνίσια. Και κρασί. Και αραχταλάν στο σπίτι, κουράστηκα με τις επικέψεις.
athlios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 σα δε ντρεπεσαι.Κριμα τα αρνακια ρε αλητη.
Freakster Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 σα δε ντρεπεσαι.Κριμα τα αρνακια ρε αλητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις