chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Άντε επειδή είμαι καλούλης, ένα δώρο για σένα http://www.youtube.com/watch?v=82ud3QLrtYE Επειδή πηγαινοέρχομαι στα μέρη σου αυτές τις μέρες άμα δεις κανένα saxoραλο με ντούμπου ντούμπου woofer να δονεί την γειτονιά σου με Οικονομό.....να ξέρεις ποιος είναι !!!!!!!!
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Άντε επειδή είμαι καλούλης, ένα δώρο για σένα http://www.youtube.c...h?v=82ud3QLrtYE Επειδή πηγαινοέρχομαι στα μέρη σου αυτές τις μέρες άμα δεις κανένα saxoραλο με ντούμπου ντούμπου woofer να δονεί την γειτονιά σου με Οικονομό.....να ξέρεις ποιος είναι !!!!!!!! κανταδα κετσι
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 κανταδα κετσι Δεν απέχω και πολύ, ειδικά με το άνωθεν που είναι και πολυαγαπημένο, άμα με πετύχεις σε κίνηση και φουμάρω κιόλας (ήτοι ανοιχτό παράθυρο) η καντάδα είναι δεδομένη Ρώτα και τους Πειραιώτες, κάθε μέρα 5 που ανεβαίνω και 9 που σχολάω......τι Οικονομό έχουν φάει από μένα και τον κολλητό από το uni. Οι κοπελιές με τις οποίες πάμε μαζί, απλά δεν αντέχουν άλλο, τραγουδάμε σε ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ την διαδρομή xaxa. Το χουμε κάψει Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ λέμε
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καημενες κοπελες τι τραβανε και αυτες για μια διαδρομη
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καημενες κοπελες τι τραβανε και αυτες για μια διαδρομη Δεν φαντάζεσαι. Αυτές θέλουν μπλα μπλά....γυναίκες γαρ και εμείς μπροστά δίνουμε συναυλία, φιγούρες και έτσι (δεν κάνω πλάκα) Γενάρη θα αλλάξουμε ρεπερτόριο πάντως.....έρχεται Βερτήτιδα, μετά ηρεμούμε για εξεταστική και από Μάρτη ποιος ξέρει τι ξημερώνει Οικονομοβερτοmix??? Πωπω κόλαση xaxa
Marria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μετα σειρα εχει και ο Πλουταρχος, για πολυ κλαψα καταστασεις ομως
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ε όχι και Πλουτ ρε Μαρία...... Οικονομό Βέρτης Γονίδης Καρράς (Μάλαμας, εκτός συναγωνισμού, λατρεμένος) CHAOS
athlios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τσιλ εχουμε καναν θειο ταριφα δω θεσσαλονικη? Ερχεται φιλος εκει που καθομασταν για ποτακι και με λεει : "Μαλακα, εχει χαζεψει ο κοσμος, μπαινω στον ταριφα να ρθω εδω και παιζει μεσα νταμπαντουμπα, τρανς ιστοριες να χτυπιεται αυτος, να χορευει και καλα οδηγωντας και καποια στιγμη παταει το μαγικο κουμπακι αλλαζει σταθμο και πετυχαινει Γονιδη να τραγουδαει τερμα ΜΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ μπλαμπλαμπλα. ,να γκαριζει δηλαδη οχι απλα να τραγουδαει" Τον διακοπτω εκει ωπα, ωπα ρεμαλακα αυτο ειναι Οικονομοπουλος μη τα μπερδευεις. Την ψωνισε εστριψε κανα 2 τσιγαρα και μετα μου μιλουσε για τη γκομενα του που τον βαζει να τρεχει διαδρομο..
Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τσιλ εχουμε καναν θειο ταριφα δω θεσσαλονικη? Ερχεται φιλος εκει που καθομασταν για ποτακι και με λεει : "Μαλακα, εχει χαζεψει ο κοσμος, μπαινω στον ταριφα να ρθω εδω και παιζει μεσα νταμπαντουμπα, τρανς ιστοριες να χτυπιεται αυτος, να χορευει και καλα οδηγωντας και καποια στιγμη παταει το μαγικο κουμπακι αλλαζει σταθμο και πετυχαινει Γονιδη να τραγουδαει τερμα ΜΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ μπλαμπλαμπλα. ,να γκαριζει δηλαδη οχι απλα να τραγουδαει" Τον διακοπτω εκει ωπα, ωπα ρεμαλακα αυτο ειναι Οικονομοπουλος μη τα μπερδευεις. Την ψωνισε εστριψε κανα 2 τσιγαρα και μετα μου μιλουσε για τη γκομενα του που τον βαζει να τρεχει διαδρο"μο.. "Με λέει" αλλά "μου μιλούσε". Γι' αυτό θα στε πάντα ΔΕΥΤΕΡΟΙ ρε.
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δική σας η πρωτιά για πάντα, Περήφανε Αθηναίε. Καλημέρες. Είναι υπέροχο να μην βάζεις ξυπνητήρι.
insomniaK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω... Κοιμήθηκα στις 5 και ξύπνησα στις 8. Χρόνια καλα λεφτερ!
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 5 το απόγευμα με 8 το πρωί, ή 5 το πρωί με 8 το απόγευμα; Χρόνια καλά και πολλά, Ινσό!
insomniaK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 5-8= 3 ώρες πρωί και τώρα ξύπνησα τους γονείς μου και παπαραπονιούνται πως δεν τους αφήνβ να κοιμηθούν!!! Και πολλά και πολλά! Ας βάλω και τη μαύρη κουκούλα μου! Αγαπητό μέλος του ινζόμνια εχθές μεγάλωσε κατά ένα έτος. Χρόνια πολλά αγαπητό μέλος και δημόσια.
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 να, τέτοιο κωλοπαιδο σαν κι εσένα έκανα κι εγώ και έρχεται και με ξυπνάει στις 8. Είχα κοιμηθεί από τις 12 βέβαια, ημιθανής από το φαΐ και το πιώμα. Πες περισσότερα, πες περισσότερα. Όνομα, συνολικό αριθμό ετών, τι κέρασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις