Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σίγουρα δεν κέρασε εμένα. Σημείωση, νομίζω πως το συκώτι μου δουλεύει καλύτερα και από διυληστήριο. Εχθές τέλειωσα τις Κάιζερ σε ταβέρνα.

Νομίζω πως θα μπορούσε να δώσει ένα χιντ από μόνο του το μέλος πως μεγάλωσε.

να λεφτερ. Είμαστε 3, εγώ μεγάλωσα στις αρχές του μήνα, εσύ είσαι αειθαλής, ποιο μέλος απομένει να φάει σούπα;

Δημοσ.

νομίζω πως πρέπει να βγάλεις φωτογραφία το δάχτυλο του χεριού σου, αφού το περάσεις μεταξύ πρώτου και δεύτερου δαχτύλου του ποδιού (διάλεξε εσύ ποιο πόδι), να φαίνεται η μαυρίλα από τον ιδρώτα και το μαύρο μπιλάκι από τις ίνες του υφάσματος της κάλτσας.

Πο ερεθίστηκα πρωινιάτικα.

Μαλάκες ξυπνήστε. Όλοι κοιμουνται και η μαμά μου ακουει το μικρό τυμπανιστή σε έκδοση του μπομπ ντύλαν.

Δημοσ.

η Μαφάλντα; Ο Εωσφόρος;

Πάω να βάλω χριστουγεννιάτικη ταινιούλα με τους Λούνι Τιούνζ, και να ετοιμάζω σιγά σιγά τα κεφαλάκια για την γάστρα.

Δημοσ.

νομίζω πως πρέπει να βγάλεις φωτογραφία το δάχτυλο του χεριού σου, αφού το περάσεις μεταξύ πρώτου και δεύτερου δαχτύλου του ποδιού (διάλεξε εσύ ποιο πόδι), να φαίνεται η μαυρίλα από τον ιδρώτα και το μαύρο μπιλάκι από τις ίνες του υφάσματος της κάλτσας.

Πο ερεθίστηκα πρωινιάτικα.

Μαλάκες ξυπνήστε. Όλοι κοιμουνται και η μαμά μου ακουει το μικρό τυμπανιστή σε έκδοση του μπομπ ντύλαν.

Γάτες

1145357.jpg

Δημοσ.

η Μαφάλντα; Ο Εωσφόρος;

Πάω να βάλω χριστουγεννιάτικη ταινιούλα με τους Λούνι Τιούνζ, και να ετοιμάζω σιγά σιγά τα κεφαλάκια για την γάστρα.

Δεν ήταν ο εωσφόρος. Η γέννηση του θεανθρώπου του έδωσε κλωτσιά στα αρχίδια εχθές.

Μπαμπά λεφτέρ, να ρθω κι εγώ; Θα βοηθήσω και στην κατανάλωση του κρασιού. Μην κουράζεσαι.

Δημοσ.

Μαφάλντα, βάζεις παγίδες και πέφτω μέσα:

tumblr_lw012bYHVd1r3k73w

Σε αυτό το φόρουμ όποιος λέει για γάτες μπορεί και να μπαναριστεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...